Dimi00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Nefeli350123 είπε Τα βλεπουν ομως πολλοι γνωστοι μου, και φιλοι μου αυτα που βαζουν Θα βαρεθουν δε μπορει να ασχολουνται μια ζωη μαζι σου. Κι αυτες 32 ειναι?
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε Τα βλεπουν ομως πολλοι γνωστοι μου, και φιλοι μου αυτα που βαζουν Δεν μπορω να το πω δημοσια Στειλε μου μηνυμα Eνημερωσε τους φίλους και γνωστούς σου ότι είναι κακόβουλοι.Αλλωστε αν είναι φίλοι και γνωστοί σε ξερουν αρα και ξέρουν ότι δεν ισχύουν αυτά που σε κατηγορουν.. Σαν να τσακώνονται 5χρονα είναι η φάση.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Πηρα τηλέφωνο στη διωξη , μου ειπαν οτι δεν μπορούν να κανουν κατι. Το μονο που μπορω είναι να κανω μηνυση, αλλα και παλι μου ειπαν εκτος του οτι θα αργησει παρα πολυ το πιο πιθανο ειναι κι δεν θα γίνει τιποτα . Γιατι το facebook το πιο πιθανό δεν θα δωσει στον εισαγγελεα στοιχεια μου ειπαν, γιατι σε αυτους η εξυβριση δεν ειναι αδικημα.Και ισως κανει και χρονια και δεν γινει τιποτα Αυτα μου ειπαν Η ομαδα δεν εχει διαχειριστές Ειανι ψευτικα προφιλ εχω σετειλεο μηνυματα δεν τα διαβαζουν. Η ομαδα δεεν εχει διαχειριστες Ειναι ψευτικα προφιλ Εχω στειλει μηνυματα αλα ουτε καν τα βλεπουν. Δεν εχει διαχειριστες η ομαδα, ψευτικα προφιλ εχει. Και αν τους μπλοκαρω τι θα κερδισω; Αυτοι θα εξακολουθουν να με εξεφτυλιζουν στην ομαδα. Καθε μερα βαζουν ποστ Και αν κλεισω το προφιλ μου παλι δεν κερδιζω κατι Πηραν όλες τις φωτογραφιες μου απο το προφιλ και τις βαζουν στην ομαδα, ακομα και απο ιδιωτικες συζητησειε που ειχα με αυτες(που κάνουν τα φεικ προφιλ ξαι με ρεζιλευουν) και φωτογραφίες που εστελνα στο μεσεντζερ Ξερω ποιες τα κανουν το ειπα στη διιωξη, αλλα μου ειπαν οτο δε μπορουν να κανουν κατι και η διαδικασια ειναι χρονοβορα και παλι δεν ξερουν αν θα γινει κατι Μου ειπαν οτι το πιο πιθανο ειναι να μην γινει τιποτα..Και αυτες συνεχεια βαζουν. Μονο ενας χακερ να κλεισει τα ψευτικα προφιλ και την ομαδα θα ηταν η λυση Ομάδα η σελίδα χωρίς διαχειριστές δεν υπάρχει. Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί οι διαχειριστές. Δυστυχώς σε αυτά που λες με φωτογραφίες και ιδιωτικές συζητήσεις που πήραν, να προσέχεις τι φίλους κάνεις add και να μην έχεις σε δημοσια πρόσβαση προβολή τις φωτογραφίες σου. Το κέρδος που έχεις με το μπλοκάρισμα είναι ότι δεν θα σε βρίσκουν οι άλλοι και θα νομίζουν ότι έκλεισες το προφίλ, το ανέβασμα των δημοσιεύσεων γίνεται ακριβώς γιατί ξέρουν ότι τις βλέπεις και νευριάζεις η φοβάσαι. Όταν καταλάβουν ότι έσβησες το προφίλ σου θα σταματήσουν και θα αναζητήσουν το επόμενο θύμα. Κλείσιμο προφίλ η μπλοκάρισμα λοιπόν. Δυστυχώς ότι ανέβηκε δεν κατεβαίνει. Edit: Αν θέλεις στείλε μου prove link με την ομάδα και το υλικό να πάρω μια ιδέα για το τι πρόκειται. Είχα περάσει κάτι παρόμοιο πριν 12 χρόνια με hacking στον υπολογιστή μου δυο φορές και απειλές ότι θα με καταστρέψουν, κάτι ψηλά είχαν κυκλοφορήσει μέσω irc και τέλος. Ήμουν θεοτυχερος που τότε δεν είχαμε ebanking και όλα αυτά ούτε σε εφιάλτη δεν θέλω να το σκεφτώ, μικρό το κακό που έπαθα τότε. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___
Nefeli350123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Οποιος θέλει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα να του πω σε ποια ομαδα και σε ποιο προφιλ να κανει αναφορά για παρενοχληση. Βοηθηστε με σας παρακλω να σταματησει αυτο το μαρτυριο που με εχει εξουθενωσει ψυχολογικα 22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ομάδα η σελίδα χωρίς διαχειριστές δεν υπάρχει. Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί οι διαχειριστές. Δυστυχώς σε αυτά που λες με φωτογραφίες και ιδιωτικές συζητήσεις που πήραν, να προσέχεις τι φίλους κάνεις add και να μην έχεις σε δημοσια πρόσβαση προβολή τις φωτογραφίες σου. Το κέρδος που έχεις με το μπλοκάρισμα είναι ότι δεν θα σε βρίσκουν οι άλλοι και θα νομίζουν ότι έκλεισες το προφίλ, το ανέβασμα των δημοσιεύσεων γίνεται ακριβώς γιατί ξέρουν ότι τις βλέπεις και νευριάζεις η φοβάσαι. Όταν καταλάβουν ότι έσβησες το προφίλ σου θα σταματήσουν και θα αναζητήσουν το επόμενο θύμα. Κλείσιμο προφίλ η μπλοκάρισμα λοιπόν. Δυστυχώς ότι ανέβηκε δεν κατεβαίνει. Οποιος θέλει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα να του πω σε ποια ομαδα και σε ποιο προφιλ να κανει αναφορά για παρενοχληση. Βοηθηστε με σας παρακλω να σταματησει αυτο το μαρτυριο που με εχει εξουθενωσει ψυχολογικα
Nefeli350123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Γιατι εχουν καταπατησει τα παντα αυτες οι 2 γυναικες. Λενε πολλα ανυποσατα ψεματα για μενα, για να με μειώσουν , με βριζουν, μου κανουν ανελεητο μπουλινγκ, βγαζουν αποσπασματα απο τις προσωπικες μας συζητησεις που ειχαμε σε μια ομαδα στο μεσεντζερ (οποια θελουν αυτές και με τέτοιο τροπο ωστε να βγαζουν οποιο νοημα τις βολευει, αφου πρωτα με πέταξαν από την ομαδικη μας συζήτηση να μην εχωεγω προσβαση στις συνομιλιες μας ) και με εχουν εκθεσει με ειρωνευονται και με κοροιδευουν
pluss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Οποιος θέλει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα να του πω σε ποια ομαδα και σε ποιο προφιλ να κανει αναφορά για παρενοχληση. Βοηθηστε με σας παρακλω να σταματησει αυτο το μαρτυριο που με εχει εξουθενωσει ψυχολογικα Οποιος θέλει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα να του πω σε ποια ομαδα και σε ποιο προφιλ να κανει αναφορά για παρενοχληση. Βοηθηστε με σας παρακλω να σταματησει αυτο το μαρτυριο που με εχει εξουθενωσει ψυχολογικα Και τι θα κερδίσεις με τις αναφορές; Αυτά είναι ημίμετρα. Και να κλείσει η συγκεκριμένη ομάδα/σελίδα, πιθανότατα θα φτιάξουν μια καινούρια και θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια. Πρέπει να κινηθείς νομικά από την στιγμή που τα πράγματα είναι σοβαρά και επηρεάζεσαι τόσο. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από pluss
Nefeli350123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, pluss είπε Και τι θα κερδίσεις με τις αναφορές; Αυτά είναι ημίμετρα. Και να κλείσει η συγκεκριμένη ομάδα/σελίδα, πιθανότατα θα φτιάξουν μια καινούρια και θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια. Πρέπει να κινηθείς νομικά από την στιγμή που τα πράγματα είναι σοβαρά και επηρεάζεσαι τόσο. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Αυτη η ομαδα δεν εχει διαχειριστες, την εχουν παρατησει και ο καθενας γραφει οτι ψεμα και οτι συκοφαντια θελει για οποιον θελει . Δεν βριζουν μονο εμενα σε αυτη την ομαδα, αλλα πολλα αλλα ατομα. Γι αυτο βρηκαν αυτες το πεδίο ελευθερο και φτιαχνουν ψευτικα προφιλ και λενε ενα σωρο ψεματα, συκοφαντιες, βρισιες και μιυ κανουν μπουλινγκ Αποκλειεται να φτιαξουν δικια τους ομαδα και να βρουν 11000 μέλη. Και καμία αλλη ομάδα δεν θα δεχτει να ανεβάσει αυτα τα αισχη. Στη διωξη που πηρα τηλέφωνο μου ειπαν οτι η διαδικασία ειναι πολυ χρονοβορα, και θα παρει πανω απο χρονο και χρεαζονται και πολλα λεφτα Πρέπει να κανω μήνυση , και επειδη το φεισμπουκ ειναι ιδιωτικη εταιρια ισως δεν δωσει καν τα στοιχεια του φεικ προφιλ. Εντωμεταξυ αυτες θα συνεχίζουν το μπουλινγκ και τον διασυρμο μου
pluss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nefeli350123 είπε Στη διωξη που πηρα τηλέφωνο μου ειπαν οτι η διαδικασία ειναι πολυ χρονοβορα, και θα παρει πανω απο χρονο και χρεαζονται και πολλα λεφτα Πρέπει να κανω μήνυση , και επειδη το φεισμπουκ ειναι ιδιωτικη εταιρια ισως δεν δωσει καν τα στοιχεια του φεικ προφιλ. Εντωμεταξυ αυτες θα συνεχίζουν το μπουλινγκ και τον διασυρμο μου Το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα δεν είναι σε θέση κανένας να το εκτιμήσει από ένα πρόχειρο τηλεφώνημα. Χωρίς επίσημη καταγγελία ή/και μήνυση, κανείς δεν θα ασχοληθεί σοβαρά. Εφόσον αρχικά πας σε έναν δικηγόρο, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα είναι σε θέση να κρίνει το πώς να κινηθείς, αναλόγως της σοβαρότητας των περιστατικών. Αν πράγματι διαπιστωθούν αξιόποινες πράξεις, καμία Αρχή δεν θα απαντήσει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μια χαρά μπορούν να κινηθούν - αυτός είναι ο ρόλος τους άλλωστε. Γι' αυτό, άσε τις πρόχειρες λύσεις και τα ημίμετρα και δράσε. Χρειάζεται αναμφίβολα χρόνος, χρήμα και προσπάθεια, αλλά αφού επηρεάζεσαι τόσο, τότε αξίζει τον κόπο φαντάζομαι... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από pluss 1
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Εγώ να γίνω λίγο ο "κακός" της παρέας και να ρωτήσω σε τι περιέχομενο σε έχουν και σου κάνουν ζημιά; Σίγουρα το bulling δεν είναι αποδεκτό. Απλά θα ήθελα να ήξερα το γιατί στο περίπου. Γιατί το να λέμε πάντα οι άλλοι φταίνε χωρίς να έχουμε την πλήρη εικόνα είναι άδικο. Για hacker που έλεγες πιο πριν ξέχασε το, αν δεν υπάρχει κίνητρο κανείς δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό όσο δίκιο και να έχεις
Nefeli350123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ να γίνω λίγο ο "κακός" της παρέας και να ρωτήσω σε τι περιέχομενο σε έχουν και σου κάνουν ζημιά; Σίγουρα το bulling δεν είναι αποδεκτό. Απλά θα ήθελα να ήξερα το γιατί στο περίπου. Γιατί το να λέμε πάντα οι άλλοι φταίνε χωρίς να έχουμε την πλήρη εικόνα είναι άδικο. Για hacker που έλεγες πιο πριν ξέχασε το, αν δεν υπάρχει κίνητρο κανείς δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό όσο δίκιο και να έχεις Μόλις τώρα, Nefeli350123 είπε Οι κοπελες με τις οποιες είχαμε μια ομαδικη στο μεσεντζερ Με χλευαζουν, με ειρωνευονται, με λενε τρελή ψυχοπαθη,οτι θελω ζουρλομανδυα και χαπια, βγαζουν προσωπικες συνομιλιες καιφ ωτογρα φιες μου που εστελνα στην ομαδικη που ειχαμε ( οχι με ακατάλληλο περιεχομενο) και επειδη η ομαδα δεν εχει διαχειριστες μου κανουν ανελεητο μπουλινγκ 4 ώρες πριν, pluss είπε Το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα δεν είναι σε θέση κανένας να το εκτιμήσει από ένα πρόχειρο τηλεφώνημα. Χωρίς επίσημη καταγγελία ή/και μήνυση, κανείς δεν θα ασχοληθεί σοβαρά. Εφόσον αρχικά πας σε έναν δικηγόρο, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα είναι σε θέση να κρίνει το πώς να κινηθείς, αναλόγως της σοβαρότητας των περιστατικών. Αν πράγματι διαπιστωθούν αξιόποινες πράξεις, καμία Αρχή δεν θα απαντήσει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μια χαρά μπορούν να κινηθούν - αυτός είναι ο ρόλος τους άλλωστε. Γι' αυτό, άσε τις πρόχειρες λύσεις και τα ημίμετρα και δράσε. Χρειάζεται αναμφίβολα χρόνος, χρήμα και προσπάθεια, αλλά αφού επηρεάζεσαι τόσο, τότε αξίζει τον κόπο φαντάζομαι... Τα πραγμτα ειναι σοβαρα Με λενε τρελη, ψυχοπαθη, οτι θελω ψυχιατρο, ζουρλομανδυα και χαπια και πολλα αλλα ψεματα για να με διασυρουν
comfuzio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Οι κοπελες με τις οποιες είχαμε μια ομαδικη στο μεσεντζερ Με χλευαζουν, με ειρωνευονται, με λενε τρελή ψυχοπαθη,οτι θελω ζουρλομανδυα και χαπια, βγαζουν προσωπικες συνομιλιες καιφ ωτογρα φιες μου που εστελνα στην ομαδικη που ειχαμε ( οχι με ακατάλληλο περιεχομενο) και επειδη η ομαδα δεν εχει διαχειριστες μου κανουν ανελεητο μπουλινγκ Τα πραγμτα ειναι σοβαρα Με λενε τρελη, ψυχοπαθη, οτι θελω ψυχιατρο, ζουρλομανδυα και χαπια και πολλα αλλα ψεματα για να με διασυρουν Να ήξερες πόσες φορές μου τα έχουν πει αυτά στο internet...ίσως το παίρνεις πιο σοβαρά από ότι χρειάζεται. Η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα/γεγονόντα. Αν εσύ αυτό που λες είναι σωστό, απλά μην ασχολείσαι. Αν αυτό που λες εσύ όμως είναι λάθος και σε χλεβάζουν γι'αυτό, καλό είναι να το αναγνωρήσεις και να το διορθώσεις.
kormos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Οι κοπελες με τις οποιες είχαμε μια ομαδικη στο μεσεντζερ Με χλευαζουν, με ειρωνευονται, με λενε τρελή ψυχοπαθη,οτι θελω ζουρλομανδυα και χαπια, βγαζουν προσωπικες συνομιλιες καιφ ωτογρα φιες μου που εστελνα στην ομαδικη που ειχαμε ( οχι με ακατάλληλο περιεχομενο) και επειδη η ομαδα δεν εχει διαχειριστες μου κανουν ανελεητο μπουλινγκ Τα πραγμτα ειναι σοβαρα Με λενε τρελη, ψυχοπαθη, οτι θελω ψυχιατρο, ζουρλομανδυα και χαπια και πολλα αλλα ψεματα για να με διασυρουν Είσαι νέο μέλος όπως βλέπω, καλώς ήρθες λοιπόν Μπορείς να πάρεις ποιό επίσημα γεγονότα και να μιλήσεις με έναν δικηγόρο να σε κατευθύνει ανάλογα... Μφχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα