Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μην ασχολείσαι.Εσύ χαλιέσαι .Αδιαφορία. Δεν γινεται αυτο οταν σε διασυρουν ετσι Δεν αντέχεται αυτο
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, KrTikker είπε -Ε μου συμβαίνει αυτό και στανεχωριέμαι -Σκέφτηκες να μη στεναχωριέσαι; Αυτές οι συμβουλές σας ρε παιδιά. Οτι να είναι. 1
Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οτι να είναι. Οταν συμβαίνει σε αλλον με τα λογια ολα ειναι ευκολα Οταν ομως συμβαίνει σε εμας αλλαζουν όλα
Dimi00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nefeli350123 είπε Λυση δεν υπαρχει Στη διωξη μου το ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα Το facebook ειναι ιδιωτική εταιρεια και δεν μπορουν να κανουν κατι. Ειμαι 32 Ωραια. Επομενο ερωτημα. Αυτά τα άτομα που σε ρεζιλευουν, τα γνωριζεις απο κοντα? Τα γνωρισες στο ιντερνετ? Ειναι απ τον εργασιακό σου κυκλο? Θα μου πεις τι σημασία εχει. Κι ομως εχει στο να δωθει μια λύση να σταματησει ολο αυτο Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από Dimi00
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε Οταν συμβαίνει σε αλλον με τα λογια ολα ειναι ευκολα Οταν ομως συμβαίνει σε εμας αλλαζουν όλα Εγω σου είπα,οσο ασχολείσαι μαζί τους και το τι λενε για εσένα τόσο θα ασχολούνται και μαζί σου.Αλλαξε όνομα στο προφιλ σου,μην ξαναμπεις στο γκρουπ ούτε με άλλο προφιλ να δεις τι λενε. Θα σε ξεχάσουν. Απο εκεί και μετά εσύ αποφασίζεις.
Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Ωραια. Επομενο ερωτημα. Αυτά τα άτομα που σε ρεζιλευουν, τα γνωριζεις απο κοντα? Τα γνωρισες στο ιντερνετ? Ειναι απ τον εργασιακό σου κυκλο? Θα μου πεις τι σημασία εχει. Κι ομως εχει στο να δωθει μια λύση να σταματησει ολο αυτο Οχι δε τα γνωρίζω απο κοντα. Δύο γυναικες είναι που μιλουσαε 2 χρονια περιπου στο μεσεντζερ Και τωρα με καταστρέφουν
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε Οχι δε τα γνωρίζω απο κοντα. Δύο γυναικες είναι που μιλουσαε 2 χρονια περιπου στο μεσεντζερ Και τωρα με καταστρέφουν Η ολη φαση παραπεμπει σε σταδιακο come out που οι "φίλες" τωρα το εχουν δημοσιευσει και ποναει 1. γιατι εμπιστευτηκες και σου την φερανε και 2. γιατι αλλοι εχουν μαθει για τα συναισθήματα σου και τον τροπο σκεψης σου. Πρεπει να δρασεις ρεαλιστικα και να σταματησεις να βλεπεις τι ποσταρουν για σενα. Ακολουθως να προχωρησεις σε μηνυση, το facebook θα σου δωσει την πραγματική ταυτοτητα τους αν η μηνυση σου εχει βαση. Με βαση αυτά που εγραψες δεχεσαι διαδικτυακο bullying. Η Facebook λαμβανει σοβαρες καταγγελίες υποψιν της. Οσο κινεισαι στην περιοχη "κανω report και στελνω email" δεν θα ληφθει υποψιν. Αν κανεις επισημα καταγγελία αυτο θα αλλαξει.
Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Η ολη φαση παραπεμπει σε σταδιακο come out που οι "φίλες" τωρα το εχουν δημοσιευσει και ποναει 1. γιατι εμπιστευτηκες και σου την φερανε και 2. γιατι αλλοι εχουν μαθει για τα συναισθήματα σου και τον τροπο σκεψης σου. Πρεπει να δρασεις ρεαλιστικα και να σταματησεις να βλεπεις τι ποσταρουν για σενα. Ακολουθως να προχωρησεις σε μηνυση, το facebook θα σου δωσει την πραγματική ταυτοτητα τους αν η μηνυση σου εχει βαση. Με βαση αυτά που εγραψες δεχεσαι διαδικτυακο bullying. Η Facebook λαμβανει σοβαρες καταγγελίες υποψιν της. Οσο κινεισαι στην περιοχη "κανω report και στελνω email" δεν θα ληφθει υποψιν. Αν κανεις επισημα καταγγελία αυτο θα αλλαξει. Πηρα τηλέφωνο στη διωξη για καταγγελια και μου ριπαν πτι θα κρατησει χρονια η διαδικασια και δεν ξερουν αν θα γινει κατι, γιατι το facebook είναι ιδιωτικη εταιρεία και εχει αλλου νομους
nikopoup Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Τι θα πει το Facebook είναι ιδιωτικη εταιρία? Υπακούει στους νόμους του κράτους. Ο δικηγόρος θα σε κατατοπίσει για το τι είναι δυσφήμιση, εξυβριση, bullying και όλα τα σχετικά. Όλα είναι παράνομα και διώκονται. Ειδικά οι ποινές για τα παράπανω, αν γίνουν μέσω διαδικτύου, είναι μεγαλύτερες απ ότι εκτός. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πάνε. Η δίωξη έχει τόσες δουλειές που ίσως δεν θέλει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.
Gataros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς άνθρωπος 32 χρόνων έχει τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που νομίζει ότι 2 άνθρωποι μπορούν να του «καταστρέψουν» τη ζωή, επειδή σε ένα γκρουπ στο fb, του κάνουν σχόλια αρνητικά κλπ. Απο τα γραφόμενα σου μου έκανες πιο πολύ για 12-15 ετών, συναισθηματικά ασταθής κλπ, κάτι που θα το δικαιολογούσε μια τέτοια ηλικία. Στα 32 απλά θα σου έλεγα να ξεκινήσεις να ζεις, τελείωνε με τα fb, instagram αφού φαίνεται ότι επηρεάζεσαι και ξεκίνησε γενικά να πατάς στα πόδια σου. Στο μεσοδιάστημα, αν θέλεις να επισκεφτείς και κάποιον ειδικό, ίσως θα σου έκανε καλό. 3
Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Gataros είπε Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς άνθρωπος 32 χρόνων έχει τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που νομίζει ότι 2 άνθρωποι μπορούν να του «καταστρέψουν» τη ζωή, επειδή σε ένα γκρουπ στο fb, του κάνουν σχόλια αρνητικά κλπ. Απο τα γραφόμενα σου μου έκανες πιο πολύ για 12-15 ετών, συναισθηματικά ασταθής κλπ, κάτι που θα το δικαιολογούσε μια τέτοια ηλικία. Στα 32 απλά θα σου έλεγα να ξεκινήσεις να ζεις, τελείωνε με τα fb, instagram αφού φαίνεται ότι επηρεάζεσαι και ξεκίνησε γενικά να πατάς στα πόδια σου. Στο μεσοδιάστημα, αν θέλεις να επισκεφτείς και κάποιον ειδικό, ίσως θα σου έκανε καλό. Κανεις λαθος Ειμαι ατομο με αυτοπεποιθηση που δεν λυγίζω ευκολα. Αλλά ομως αυτό που μου κάνουν ειναι πανω απο τις δυναμεις μου Εχει παρει ανεξέλεγκτες διαστασεις χωρις να μπορω να κανω κατι να το σταματησω. Δεν το αντεχω ολο αυτο Ειναι πάνω απο τις δυνάμεις μου. Οταν καποιος δεν το ζει ο ιδιος λογικο είναι να μην νιωθει πως αιθανεται ο αλλος
Dimi00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Nefeli350123 είπε Οχι δε τα γνωρίζω απο κοντα. Δύο γυναικες είναι που μιλουσαε 2 χρονια περιπου στο μεσεντζερ Και τωρα με καταστρέφουν Ωραια, 2 ιντερνετικα άτομα, πολυ πιθανών βαριούνται και βρηκαν προσωρινο χομπι. Κλεισε το προφίλ σου, φτιαξε ενα νεο χωρίς ονοματεπώνυμο,να μη μπορουν να σε βρουν δηλαδη, προσθεσε λιγους κι εμπιστους, και θα ξεχαστουν όλα. 1
Nefeli350123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Ωραια, 2 ιντερνετικα άτομα, πολυ πιθανών βαριούνται και βρηκαν προσωρινο χομπι. Κλεισε το προφίλ σου, φτιαξε ενα νεο χωρίς ονοματεπώνυμο,να μη μπορουν να σε βρουν δηλαδη, προσθεσε λιγους κι εμπιστους, και θα ξεχαστουν όλα. Τα βλεπουν ομως πολλοι γνωστοι μου, και φιλοι μου αυτα που βαζουν 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια είναι η ομάδα που σε ενοχλεί; Δεν μπορω να το πω δημοσια Στειλε μου μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα