Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να κλείσω ενα ψεύτικο προφιλ; Με ρεζιλεύει και λέει πολλά ψέματα για μένα. Έχω κάνει άπειρες αναφορές στο φεισμπουκ και εγώ και όλοι οι φίλοι μου, αλλά δεν το κλείνει 

Επισης είναι μια ομάδα στο facebook που την έχουν κλειδώσει οι διαχειριστές για να μην την κλείσει το facebook και εξαφανίστηκαν.

Και  ο καθένας γράφει οτι ψέμα  θέλει , προσβάλλει όποιον θέλει χωρίς έλεγχο . Κάνουν πάρα πολλοί αναφορά την ομάδα αλλά το φβ δεν την κλείνει. Μακάρι να μπορούσα να τα κλείσω και τα δύο ή να ήξερα να τα χακαρω

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν προσβάλει εσένα, είτε τον μπλοκαρεις να μην σε βλέπει, είτε αναφορά στο προφίλ του που δύσκολα θα το κλείσουν, έχω στείλει και εγώ αναφορές και ξέρω τι τακτική ακολουθούν. 

Αυτά που έχει γράψει για εσένα δεν είναι σίγουρο ότι σβήνονται. Οπότε σε τέτοια περοπτωση, παρακαλάς τους διαχειριστές της εκάστοτε σελίδες ή γκρουπ να σβήσουν τα επίμαχα σχόλια προς εσένα. Και πάλι μπορεί να μην ασχοληθούν. 

Το μόνο που σου μένει αν σε ενοχλούν τόσο αυτά που γράφονται η σου προκαλούν κάποιο πρόβλημα, συζήτησε με δικηγόρο αν αξίζει να κινηθείς πχ με εξώδικο η να κάτσεις στα αυγά σου. 

Ομάδες που έγιναν private από τους διαχειριστές άμα θέλει τις κλείνει το facebook δεν αποτελούν εμπόδιο. 

Το να προσπαθήσεις να κάνεις hacking είναι παράνομο και μετά εκτός από κέρατο θα είσαι και δαρμενη. 

Μπλόκαρε τους όλους η κλείσε και το προφίλ σου για κάποιο διάστημα κι οταν πάρουν πρέφα ότι σταμάτησες θα έχουν σταματήσει ήδη. 

Δημοσ.
2 hours ago, Nefeli350123 said:

Πως μπορώ να κλείσω ενα ψεύτικο προφιλ; Με ρεζιλεύει και λέει πολλά ψέματα για μένα. Έχω κάνει άπειρες αναφορές στο φεισμπουκ και εγώ και όλοι οι φίλοι μου, αλλά δεν το κλείνει 

Επισης είναι μια ομάδα στο facebook που την έχουν κλειδώσει οι διαχειριστές για να μην την κλείσει το facebook και εξαφανίστηκαν.

Και  ο καθένας γράφει οτι ψέμα  θέλει , προσβάλλει όποιον θέλει χωρίς έλεγχο . Κάνουν πάρα πολλοί αναφορά την ομάδα αλλά το φβ δεν την κλείνει. Μακάρι να μπορούσα να τα κλείσω και τα δύο ή να ήξερα να τα χακαρω

ή μιλας με ομαδα ή μιλας με fb. δυστυχως αν θα ασχοληθει κανεις ειναι αλλη ιστορια.αλλες φορες κλεινουν για πλακα profile αλλες φορες προσπαθεις να αποδειξεις τα αυτονοητα

μεταφερθηκε στην σωστη ενοτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι της γνωμης να κανεις καταγγελία για cyber bullying γιατι περι αυτού πρόκειται. 

https://cyberalert.gr/ 

Ακομα και αν δεν προκειται για πρόβλημα τέτοιων διαστάσεων με το οποίο θα ασχοληθούν, σιγουρα θα σε κατατοπισουν καλύτερα. 

Να προσεχετε με το διαδίκτυο 

Επεξ/σία από Dimi00
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimi00 είπε

Ειμαι της γνωμης να κανεις καταγγελία για cyber bullying γιατι περι αυτού πρόκειται. 

https://cyberalert.gr/ 

Ακομα και αν δεν προκειται για πρόβλημα με το οποίο θα ασχοληθούν, σιγουρα θα σε κατατοπισουν καλύτερα. 

Να προσεχετε με το διαδίκτυο 

Πηρα τηλέφωνο στη διωξη , μου ειπαν οτι δεν μπορούν να κανουν κατι. Το μονο που μπορω είναι να κανω μηνυση, αλλα και παλι μου ειπαν εκτος του οτι θα αργησει παρα πολυ το πιο πιθανο ειναι κι δεν θα γίνει τιποτα . Γιατι το facebook το πιο πιθανό δεν θα δωσει στον εισαγγελεα στοιχεια μου ειπαν, γιατι σε αυτους η εξυβριση δεν ειναι αδικημα.Και  ισως κανει και χρονια και δεν γινει τιποτα Αυτα μου ειπαν

4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αν προσβάλει εσένα, είτε τον μπλοκαρεις να μην σε βλέπει, είτε αναφορά στο προφίλ του που δύσκολα θα το κλείσουν, έχω στείλει και εγώ αναφορές και ξέρω τι τακτική ακολουθούν. 

Αυτά που έχει γράψει για εσένα δεν είναι σίγουρο ότι σβήνονται. Οπότε σε τέτοια περοπτωση, παρακαλάς τους διαχειριστές της εκάστοτε σελίδες ή γκρουπ να σβήσουν τα επίμαχα σχόλια προς εσένα. Και πάλι μπορεί να μην ασχοληθούν. 

Το μόνο που σου μένει αν σε ενοχλούν τόσο αυτά που γράφονται η σου προκαλούν κάποιο πρόβλημα, συζήτησε με δικηγόρο αν αξίζει να κινηθείς πχ με εξώδικο η να κάτσεις στα αυγά σου. 

Ομάδες που έγιναν private από τους διαχειριστές άμα θέλει τις κλείνει το facebook δεν αποτελούν εμπόδιο. 

Το να προσπαθήσεις να κάνεις hacking είναι παράνομο και μετά εκτός από κέρατο θα είσαι και δαρμενη. 

Μπλόκαρε τους όλους η κλείσε και το προφίλ σου για κάποιο διάστημα κι οταν πάρουν πρέφα ότι σταμάτησες θα έχουν σταματήσει ήδη. 

Η ομαδα δεν εχει διαχειριστές Ειανι ψευτικα προφιλ εχω σετειλεο μηνυματα δεν τα διαβαζουν. 

4 ώρες πριν, poulinos είπε

ή μιλας με ομαδα ή μιλας με fb. δυστυχως αν θα ασχοληθει κανεις ειναι αλλη ιστορια.αλλες φορες κλεινουν για πλακα profile αλλες φορες προσπαθεις να αποδειξεις τα αυτονοητα

Η ομαδα δεεν εχει διαχειριστες Ειναι ψευτικα προφιλ Εχω στειλει μηνυματα  αλα ουτε καν τα βλεπουν. 

4 ώρες πριν, poulinos είπε

4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν εχει διαχειριστες η ομαδα, ψευτικα προφιλ εχει. Και αν τους μπλοκαρω τι θα κερδισω; Αυτοι θα εξακολουθουν να με εξεφτυλιζουν στην ομαδα. Καθε μερα βαζουν ποστ Και αν  κλεισω το προφιλ μου παλι δεν κερδιζω κατι Πηραν όλες τις φωτογραφιες μου απο το προφιλ και τις βαζουν στην ομαδα, ακομα και απο ιδιωτικες συζητησειε που ειχα με αυτες(που κάνουν τα φεικ προφιλ ξαι με ρεζιλευουν) και φωτογραφίες που εστελνα στο μεσεντζερ  Ξερω ποιες τα κανουν το ειπα στη διιωξη, αλλα μου ειπαν οτο δε μπορουν  να κανουν κατι και η διαδικασια ειναι χρονοβορα και παλι δεν ξερουν αν θα γινει κατι Μου ειπαν οτι το πιο πιθανο ειναι να μην  γινει τιποτα..Και αυτες συνεχεια βαζουν. Μονο ενας χακερ να κλεισει τα ψευτικα προφιλ και την ομαδα θα ηταν η λυση

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Πηρα τηλέφωνο στη διωξη , μου ειπαν οτι δεν μπορούν να κανουν κατι. Το μονο που μπορω είναι να κανω μηνυση, αλλα και παλι μου ειπαν εκτος του οτι θα αργησει παρα πολυ το πιο πιθανο ειναι κι δεν θα γίνει τιποτα . Γιατι το facebook το πιο πιθανό δεν θα δωσει στον εισαγγελεα στοιχεια μου ειπαν, γιατι σε αυτους η εξυβριση δεν ειναι αδικημα.Και  ισως κανει και χρονια και δεν γινει τιποτα Αυτα μου ειπαν

Συγγνώμη αυτα στα ειπε το cyber alert? 

Το bullying (και το cyber) ειναι αιτια για δεκαδες αυτοκτονιες παιδιων-εφηβων, ακομα και ενηλικων εχουν καταγραφεί. 

ποσο χρονων εισαι? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Συγγνώμη αυτα στα ειπε το cyber alert? 

Το bullying (και το cyber) ειναι αιτια για δεκαδες αυτοκτονιες παιδιων-εφηβων, ακομα και ενηλικων εχουν καταγραφεί. 

ποσο χρονων εισαι? 

Με αυτα που κανουν και που μου εχουν καταστρεψει τη ζωη θα μπορουσε να γίνει και αυτο Δεν αντεχω αλλο ειλικρινα Δεν  κοιμαμαι, ουτε τρωω, ουτε βρισκω κάποιο νοημ αστη ζωη Το γελιο πια είναι κάτι άγνωστο για μενα Πριν γελουσα συνεχεια και ημουν η χαρα της ζωης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Με αυτα που κανουν και που μου εχουν καταστρεψει τη ζωη θα μπορουσε να γίνει και αυτο Δεν αντεχω αλλο ειλικρινα Δεν  κοιμαμαι, ουτε τρωω, ουτε βρισκω κάποιο νοημ αστη ζωη Το γελιο πια είναι κάτι άγνωστο για μενα Πριν γελουσα συνεχεια και ημουν η χαρα της ζωης. 

Eννοειται πως δε θα το κανεις θα βρεθεί λυση. Εγω απλα τονισα τη σοβαρότητα του προβληματος που προσπερασαν ετσι απλά . 

Ξαναρωτω ποσο χρονων εισαι? 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Eννοειται πως δε θα το κανεις θα βρεθεί λυση. Εγω απλα τονισα τη σοβαρότητα του προβληματος. 

Ξαναρωτω ποσο χρονων εισαι? 

Λυση δεν υπαρχει Στη διωξη μου το ειπαν οτι δεν γινεται  τιποτα Το facebook ειναι ιδιωτική εταιρεια και δεν μπορουν να κανουν κατι. Ειμαι 32

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Λυση δεν υπαρχει Στη διωξη μου το ειπαν οτι δεν γινεται  τιποτα Το facebook ειναι ιδιωτική εταιρεια και δεν μπορουν να κανουν κατι. Ειμαι 32

Μην ασχολείσαι με το Facebook.. Μην μπαίνεις μέσα... Σε δικηγόρο πηγε να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, εισαγγελέα, που πρεπει.. Αν σου θίγουν την προσωπικοτητα σου.. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Ξεκόλλα και μην ασχολείσαι.Τρέφονται απο τις αντιδράσεις σου.

Δημοσ.
On 14/08/2022 at 10:49, Nefeli350123 said:

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι  report  που ειπες οτι το εχεις κανει. καλα και να τα διαβαζουν μπορει να μην ασχοληθουν καν.

On 14/08/2022 at 10:18, Nefeli350123 said:

Η ομαδα δεν εχει διαχειριστές Ειανι ψευτικα προφιλ εχω σετειλεο μηνυματα δεν τα διαβαζουν. 

Η ομαδα δεεν εχει διαχειριστες Ειναι ψευτικα προφιλ Εχω στειλει μηνυματα  αλα ουτε καν τα βλεπουν. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκόλλα και μην ασχολείσαι.Τρέφονται απο τις αντιδράσεις σου.

Αυτες καθε μερα βαζουν ποστ και με ρεζιλευουν και ολς οι αλλες κουτσομπολες της ομαδας το ιδιο Εγω απο το δικο μου τις εχω μπλοκαρει Τα βλεπω μονο απο αλλο. Δεν αντεχω ειλικρινά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nefeli350123 είπε

Αυτες καθε μερα βαζουν ποστ και με ρεζιλευουν και ολς οι αλλες κουτσομπολες της ομαδας το ιδιο Εγω απο το δικο μου τις εχω μπλοκαρει Τα βλεπω μονο απο αλλο. Δεν αντεχω ειλικρινά 

Μην ασχολείσαι.Εσύ χαλιέσαι .Αδιαφορία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μην ασχολείσαι.Εσύ χαλιέσαι .Αδιαφορία.

-Ε μου συμβαίνει αυτό και στανεχωριέμαι

-Σκέφτηκες να μη στεναχωριέσαι; 

Αυτές οι συμβουλές σας ρε παιδιά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...