Skywalker21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δεν καταλαβαίνεις προφανώς μερικά απλά πράγματα.... 1) το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης δεν ανεβαίνει σχεδόν καθόλου αν προστεθούν και κάποιοι χρήστες. Οπότε τους κάνει από ελάχιστη έως καθόλου διαφορά στο κόστος τους. Οπότε υπηρεσία που σου προσφέρουν για αυτούς ουσιαστικά είναι μηδενικής αξίας, διότι και τα μέσα και οι άνθρωποι είναι ήδη διαθέσιμοθ έτσι κι αλλιώς. 2) μεσο αυτής της ενέργειας και διαφημίζονται και υπάρχει πιθανότητα κάποιοι χρήστες να μείνουν και μετά το τέλος των δύο χρόνων ή κάποιος απλώς να ξεχαστεί και ανανεωθεί αυτόματα, οπότε βγάζουν και από κει 3) έχουν άμεσα μία ένεση ρευστότητας στην περίπτωση που τους χρειάζεται και έχουν πρόβλημα ρευστότητας αυτή τη στιγμή. Που πρακτικά μπορείς να το πεις ότι είναι σαν άτοκο δάνειο/χρηματοδότηση. Αλλά επειδή πραγματικά ξεφεύγουμε και δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει άμα είναι άτοκο η έντοκο δάνειο, το θέμα μας είναι να παίξει αυτή η προσφορά και να πάρουμε το cashback πίσω έστω και στους 3 μήνες, που πρακτικά σου δίνει την κορυφαία VPN υπηρεσία εντελώς δωρεάν για 2+χρόνια! Για αυτό και θεωρώ ότι άμα στο τέλος επιβεβαιωθεί και όλα πάνε καλά, ότι είναι ίσως η καλύτερη VPN προσφορά που έχω δει σε αυτό το φόρουμ η και αλλού για πολύ καιρό και μου έκανε εντύπωση τουλάχιστον βάση σχολίων ότι είχε ελάχιστο ενδιαφέρον. Ενώ άλλες προσφορές VPN που έχουν και ένα χρηματικό αντίτιμο (ενώ αυτή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα το κορυφαίο VPN που κυκλοφορεί) έχω δει να έχουν αρκετή κίνηση. Αλλά θα δείξει, καλά να είμαστε στο τρίμηνο θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Διότι άμα πάνε όλα καλά και ξαναβγεί πάρω μία προσφορά να μπορέσω να την εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότεροι με δεδομένο ότι είναι δωρεάν.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Skywalker21 είπε Δεν καταλαβαίνεις προφανώς μερικά απλά πράγματα.... 1) το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης δεν ανεβαίνει σχεδόν καθόλου αν προστεθούν και κάποιοι χρήστες. Οπότε τους κάνει από ελάχιστη έως καθόλου διαφορά στο κόστος τους. Οπότε υπηρεσία που σου προσφέρουν για αυτούς ουσιαστικά είναι μηδενικής αξίας, διότι και τα μέσα και οι άνθρωποι είναι ήδη διαθέσιμοθ έτσι κι αλλιώς. 2) μεσο αυτής της ενέργειας και διαφημίζονται και υπάρχει πιθανότητα κάποιοι χρήστες να μείνουν και μετά το τέλος των δύο χρόνων ή κάποιος απλώς να ξεχαστεί και ανανεωθεί αυτόματα, οπότε βγάζουν και από κει 3) έχουν άμεσα μία ένεση ρευστότητας στην περίπτωση που τους χρειάζεται και έχουν πρόβλημα ρευστότητας αυτή τη στιγμή. Που πρακτικά μπορείς να το πεις ότι είναι σαν άτοκο δάνειο/χρηματοδότηση. Αλλά επειδή πραγματικά ξεφεύγουμε και δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει άμα είναι άτοκο η έντοκο δάνειο, το θέμα μας είναι να παίξει αυτή η προσφορά και να πάρουμε το cashback πίσω έστω και στους 3 μήνες, που πρακτικά σου δίνει την κορυφαία VPN υπηρεσία εντελώς δωρεάν για 2+χρόνια! Για αυτό και θεωρώ ότι άμα στο τέλος επιβεβαιωθεί και όλα πάνε καλά, ότι είναι ίσως η καλύτερη VPN προσφορά που έχω δει σε αυτό το φόρουμ η και αλλού για πολύ καιρό και μου έκανε εντύπωση τουλάχιστον βάση σχολίων ότι είχε ελάχιστο ενδιαφέρον. Ενώ άλλες προσφορές VPN που έχουν και ένα χρηματικό αντίτιμο (ενώ αυτή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα το κορυφαίο VPN που κυκλοφορεί) έχω δει να έχουν αρκετή κίνηση. Αλλά θα δείξει, καλά να είμαστε στο τρίμηνο θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Διότι άμα πάνε όλα καλά και ξαναβγεί πάρω μία προσφορά να μπορέσω να την εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότεροι με δεδομένο ότι είναι δωρεάν. Δεν εχω φαει κανενα κολλημα. Διαβασα κατι που δεν ισχυει κι απλως απαντησα. Και φυσικα οσα γραφεις, επιμενοντας οτι προκειται περι ατοκου δανειου , δεν ισχυουν. Το γιατι το εξηγησα στο παραπανω ποστ-->Αγοραζεις επι πληρωμη υπηρεσιες. Επειδη ετυχε εσυ να τις αγορασεις με προωθητικη ενεργεια δε σημαινει οτι δεν υπαρχει κοστος για αυτον που σου τις προσφερει. Ακομα χειροτερα θεωρεις οτι προωθητικη ενεργεια σημαινει τσαμπα. Και καπως ετσι καταληγεις στο αλμα λογικης οτι δινεις λεφτα για κατι που ειναι τσαμπα κι αρα δανειζεις. Οχι. Κανονικη αγορα κανεις με ορους προωθητικης ενεργειας χαρη στους οποιους, μετα απο 3 μηνες σου βγαινει δωρεαν. Αυτο δεν εχει καμια σχεση με δανεισμο. Οποιος γνωριζει τα βασικα της αγορας, δεν χρειαζεται περισσοτερες εξηγησεις. Οποιος δεν τα γνωριζει, αλλα δεν του αρκουν ουτε τα παραπανω, θα τα καταλαβει καποια στιγμη. Κι αν δεν τα καταλαβει ποτε, ε δε χαθηκε κι ο κοσμος. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
akisgd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, BackFromHell είπε Δεν εχω φαει κανενα κολλημα. Διαβασα κατι που δεν ισχυει κι απλως απαντησα. Και φυσικα οσα γραφεις, επιμενοντας οτι προκειται περι ατοκου δανειου , δεν ισχυουν. Το γιατι το εξηγησα στο παραπανω ποστ-->Αγοραζεις επι πληρωμη υπηρεσιες. Επειδη ετυχε εσυ να τις αγορασεις με προωθητικη ενεργεια δε σημαινει οτι δεν υπαρχει κοστος για αυτον που σου τις προσφερει. Ακομα χειροτερα θεωρεις οτι προωθητικη ενεργεια σημαινει τσαμπα. Και καπως ετσι καταληγεις στο αλμα λογικης οτι δινεις λεφτα για κατι που ειναι τσαμπα κι αρα δανειζεις. Οχι. Κανονικη αγορα κανεις με ορους προωθητικης ενεργειας χαρη στους οποιους, μετα απο 3 μηνες σου βγαινει δωρεαν. Αυτο δεν εχει καμια σχεση με δανεισμο. Οποιος γνωριζει τα βασικα της αγορας, δεν χρειαζεται περισσοτερες εξηγησεις. Οποιος δεν τα γνωριζει, αλλα δεν του αρκουν ουτε τα παραπανω, θα τα καταλαβει καποια στιγμη. Κι αν δεν τα καταλαβει ποτε, ε δε χαθηκε κι ο κοσμος. Δες το λίγο από την πλευρά της επιχείρησης... Θέλω τώρα έχω ανάγκη 100000 ευρώ. Τι δυνατότητες έχω... 1ο Δάνειο από τράπεζα με τόκο 2ο Να αυξηθούν τα έσοδα μου, τώρα άμεσα από νέους πελάτες π.χ 1000 νέοι πελάτες από έστω 100 ευρω συνδρομή... Λίγο δύσκολο να τα καταφέρω ξαφνικά να έχω 1000 πελάτες χωρίς κάποια προσφορά, κάτι να τους δελεάσω. Αυτό το σενάριο θα ήταν το ιδανικό για την επιχείρηση ΑΛΛΑ είναι λίγο δύσκολο να γίνει στην πράξη. 3ο Λέω μέσω μιας πλατφόρμας. Οι πρώτοι 1000 που θα πληρώσουν 100 ευρώ συνδρομή, θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω μετά από τρεις μήνες. Αυτό είναι εύκολο, σίγουρα άμεσα θα βρεθούν 1000 νέοι πελάτες. Θα έχω μια ένεση ρευστότητας για 3 μήνες άτοκα. Μετά ένας θεός ξέρει. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα ξεχαστούν και θα ξαναπληρώσουν... Κλπ Οπότε αυτοί (η επιχείρηση) αντί να πληρώσουν τόκο στην τράπεζα πληρώνουν υπηρεσίες στους νέους πελάτες. Και οι πελάτες παίζουν τον ρόλο της τράπεζας με έσοδα υπηρεσίες. Αυτά στην αρχή... Στο μέλλον είπαμε θα δείξει... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από akisgd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις