Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 χρόνια δωρεάν nordvpn με 100% cashback μέσω το shoop.de.

https://www.shoop.de/cashback/nordvpn

Για να μην χρεωθείτε τον φόρο, μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη χώρα εγώ έβαλα Σβάλμπαρντ.

Προσοχή! Όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω shoop.de. Αποδοχή όλων των Cookies για να γίνει η καταγραφή. Επιστροφή των χρημάτων μέσω PayPal και άλλων μεθόδων.

Αν κάτι πάει στραβά, μπορείτε να το ακυρωσετε δωρεάν μέσα σε ένα μήνα.

Επεξ/σία από nikolaos13
  • Thanks 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikolaos13 είπε

2 χρόνια δωρεάν nordvpn με 100% cashback μέσω το shoop.de.

https://www.shoop.de/cashback/nordvpn

Για να μην χρεωθείτε τον φόρο, μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη χώρα εγώ έβαλα Σβάλμπαρντ.

Προσοχή! Όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω shoop.de. Αποδοχή όλων των Cookies για να γίνει η καταγραφή. Επιστροφή των χρημάτων μέσω PayPal και άλλων μεθόδων.

Αν κάτι πάει στραβά, μπορείτε να το ακυρωσετε δωρεάν μέσα σε ένα μήνα.

Δυνατό Deal αλλά διάβασα κάποια σχόλια που άτομα πήρανε το Cashback μετά από 3-5 μήνες...

Δημοσ.

Το ολοκλήρωσα και εγώ με χώρα που δεν έχει φόρο. Σε 1 ώρα το πολύ πρέπει να υπάρξει καταχώρηση στο Shoop για το Cashback εφόσων έχεις αποδεκτεί πλήρες τα cookies και στης 2 σελίδες. Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Οδηγιες απο καποιον που το εκανε;

Μολις εκανα λογαριασμο στο shoop.de και με ανακατευθυνε στο σαιτ της nordvpn. Απο εκει ποιο πακετο επιλεγουμε και πρεπει να πληρωσουμε ολοκληρο το ποσο αρχικα που εχει για 2 χρονια συνδρομη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, geiasass είπε

Μολις εκανα λογαριασμο στο shoop.de και με ανακατευθυνε στο σαιτ της nordvpn. Απο εκει ποιο πακετο επιλεγουμε και πρεπει να πληρωσουμε ολοκληρο το ποσο αρχικα που εχει για 2 χρονια συνδρομη;

Δεν μου αρέσει ότι σε ανακατεύθυνε. Αρχικά να είσαι σίγουρος ότι έχεις αποδεκτή όλα τα Cookies και στης 2 ιστοσελίδες. Έπειτα, πήγαινε πάλι πίσω στο shoop.de και πάτα στο κόκκινο κουμπάκι της προσφοράς. Θα σου ανοίξει το NordVPN. Εκεί αγόρασε την Standard συνδρομή με τα 83,76 ευρώ (διάλεξε μια χώρα που δεν βάζει φόρο μέσα). Πρέπει να πληρώσεις τώρα αλλά μην αγχόνεσαι γιατί μπορείς να πάρεις τα λευτά σου πίσω από NordVPN πρίν να περάσουν 30 ημέρες. Σε ~1 ώρα περίπου, όταν ολοκληρώσεις τα παραπάνω θα πρέπει να έχει καταγραφή στο Shoop.de.

Επεξ/σία από XghosT7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Δεν μου αρέσει ότι σε ανακατεύθυνε. Αρχικά να είσαι σίγουρος ότι έχεις αποδεκτή όλα τα Cookies και στης 2 ιστοσελίδες. Έπειτα, πήγαινε πάλι πίσω στο shoop.de και πάτα στο κόκκινο κουμπάκι της προσφοράς. Θα σου ανοίξει το NordVPN. Εκεί αγόρασε την Standard συνδρομή με τα 83,76 ευρώ (διάλεξε μια χώρα που δεν βάζει φόρο μέσα). Πρέπει να πληρώσεις τώρα αλλά μην αγχόνεσαι γιατί μπορείς να πάρεις τα λευτά σου πίσω από NordVPN πρίν να περάσουν 30 ημέρες. Σε ~1 ώρα περίπου, όταν ολοκληρώσεις τα παραπάνω θα πρέπει να έχει καταγραφή στο Shoop.de.

Στην standard για 2 χρονια μου βγαζει 69,36€ χωρις φορο. Που το βρηκες το 83,76;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, geiasass είπε

Στην standard για 2 χρονια μου βγαζει 69,36€ χωρις φορο. Που το βρηκες το 83,76;

Δεν ξέρω μαν, εμένα μου το εμφάνιζε έτσι μετά την ανακατεύθυνση.
image.png.23d0a72a823fa14c722c2ded0b3edd2a.png

Άρπα το στα 69,36.

Επεξ/σία από XghosT7
Δημοσ.

image.png.3be77382eaa15f2566cd7f6e9d05dffa.png

Δούλεψε για εμένα. Τους κέρασα 1 ελληνικό καφεδάκι με τα 2 ευρώ που μου φάγανε.

Δεν μου αρέσει αυτό που γράφει "The examination begins after the end of the return period and lasts about 3 months". Ενημερώνει ότι μετά της 30 ημέρες της δυνατότητας επιστροφής χρημάτων θα ξεκινήσει η NordVPN να κάνει μια ερεύνα για το αν είναι legit το cashback και αυτό μπορεί να διαρκέσει 3 μήνες. Δηλαδή για διάστημα ~4 μήνων στην χειρότερη θα είμαι -83,76€ που δεν τα λες και λίγα με την ριμαδό-ακρίβεια που μας έχει βαρέσει.

Θα το ζυγίσω της επόμενες μέρες και θα δω τι θα κάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...