chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε που μπορώ να τα βρω ? Από το ρούτερ σου, που αλλού;
comfuzio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δίκαιο έχει, ο καταναλωτής πληρώνει στην ώρα του τους λογαριασμούς, ο πάροχος έχει την ευθύνη η υπηρεσία να δουλεύει στο ακέραιο. άρα στο παράδειγμα που έβαλα και έκανες quote, αύριο που έχω να πάω το scooter μου για service τους λέω πληρώνω την βενζίνη μου στην ώρα της και μάλιστα κατωστάρα άρα γιατί δεν δουλεύει στο ακέραιο; Μην λέτε πράγματα παράλογα παιδιά. Και γω δεν θα μπορώ να πάω στην δουλειά μου 2 μέρες και θα χάσω 2 μισθούς, να κυνηγάω την Piaggio για αποζημιώσεις και να τους λέω αυτήν την ανοησία για πληρωμές στην ώρα τους; Πως θα με βοηθήσει αυτό; Ζημιές και βλάβες, βγαίναν, βγαίνουν και θα βγαίνουν. Πες μου κάτι που πληρώνεις και παίζει χωρίς να έχει ποτέ πρόβλημα. Υπάρχει κάπου στο συμβόλαιο που να λέει 100% up-time; print screen και link παρακαλώ. 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Λοιπόν οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται, κυρίως όταν χαλάει ο καιρός, έστω και λίγο και η σύνδεση επανέρχεται αν ανοιγοκλείσω το ρουτερ. Ο υπάλληλος στο τηλέφωνο της Νοβα επέμεινε να στείλει τεχνικό δε θέλω να ρισκάρω να πληρώσω τι μπορώ να ρωτήσω, δεδομένου ότι έχουν έρθει τεχνικοί και υπάρχει,φαντάζομαι,φάκελος με το ιστορικό μου, ώστε να δω εκ των προτέρων αν είναι πρόβλημα του σπιτιού ή όχι?
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, comfuzio είπε Είσαι σίγουρος για την εσωτερική σου ότι είσαι 100% οκ; έχεις δοκιμάσει με το router μόνο του στην γραμμή χωρίς σταθερό και το splitter πχ για ένα 24ώρο; Υπάρχει κάποιο άλλο router για δοκιμή για ένα 24ώρο; Για την Nova ως 2 αποσυνδέσεις το 24ώρο είναι νορμάλ. Για την Vodafone ή 3 ή 4 και για τον ΟΤΕ για να δώσουμε βλάβη εκεί πρέπει να είναι 10+ σε ένα 24ώρο αλλιώς το γυρίζει πίσω "δεν βρέθηκε πρόβλημα, καλώς, υπαιτιότητα παρόχου". Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα δεν έχω δοκιμάσει τόσες ώρες να αφήσω το ρουτερ μόνο του να τους πάρω μήπως να κάνουν καμια μέτρηση?
comfuzio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα δεν έχω δοκιμάσει τόσες ώρες να αφήσω το ρουτερ μόνο του να τους πάρω μήπως να κάνουν καμια μέτρηση? Για μένα κάνε το εξής, πάρε στο 13731 και πες να ανοίξουν μια βλάβη και να την πάνε στο 2nd για επανέλεγχο αύριο και ότι θα βγάλεις το splitter και το σταθερό και θα είναι το router μόνο του. Να δουν πόσες αποσυνδέσεις θα κάνει μόνο του. Άσε ένα κινητό για να σε πάρουν από το 2nd και να δουν τι πρέπει να γίνει. Πάντως αν έχεις θέμα εσωτερικής, μην πεις ναι σε τεχνικό καθώς θα σε χρεώσει για άσκοπη μετάβαση. Ζήτα ηλεκτρολογική εργασία, θα σου στείλουν τιμοκατάλογο -να είναι ενημερωμένο το SMS Phone- να ξέρεις πόσο θα πάει περίπου, και θα σου έρθει τεχνικός nova να σου κάνει την καλωδίωση. Δεν είναι δωρεάν να το τονίσω 1 1
thetiesthatbind Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε Λοιπόν οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται, κυρίως όταν χαλάει ο καιρός, έστω και λίγο και η σύνδεση επανέρχεται αν ανοιγοκλείσω το ρουτερ. Ο υπάλληλος στο τηλέφωνο της Νοβα επέμεινε να στείλει τεχνικό δε θέλω να ρισκάρω να πληρώσω τι μπορώ να ρωτήσω, δεδομένου ότι έχουν έρθει τεχνικοί και υπάρχει,φαντάζομαι,φάκελος με το ιστορικό μου, ώστε να δω εκ των προτέρων αν είναι πρόβλημα του σπιτιού ή όχι? Για να σου χαλαει η συνδεση οποτε βρεχει σημαινει οτι καπου υπαρχει θεμα με την υγρασια/νερο. Το πιθανοτερο εξω απο το σπιτι σου και οχι εντος. 1
chios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Για να σου χαλαει η συνδεση οποτε βρεχει σημαινει οτι καπου υπαρχει θεμα με την υγρασια/νερο. Το πιθανοτερο εξω απο το σπιτι σου και οχι εντος. Επίσης αν δεν ανεβάσει στατιστικά από το ρούτερ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα