Προς το περιεχόμενο

Οι έφηβοι έχουν εγκαταλείψει το Facebook, αναφέρει μελέτη της Pew

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 λεπτά πριν, Legolas είπε

Το facebook εχει γινει ενας βοθρος αρνητικων σχολιων απο καθε ειδος low iq ανθρωπων... Δεν διαβαζεις τιποτα καλο... Ολοι μπαινουν να βγαλουν τα κομπλεξ τους .Μια κακομοιρια, μια μιζέρια... 

Ενώ σε όλα τα υπόλοιπα social, οι 'συζητησεις' είναι όλες... συμπόσια του Πλάτωνος.

😂😂😂

• Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα δεν νομίζω οτι εφυγα απο φβ γιατί ήταν η μανα μου κ.λ.π υπάρχει και να εξαιρέσουμε κάποιες ατομα απλα πρέπει να υπάρχει και  εξέλιξη και κατι καινούριο... discord tiktok πολυ μπροστά ...

Το ίντερνετ έχει γεμίσει με 45άρηδες και 55άρηδες, που έχουν βαρεθεί τους γάμους τους, τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, την ζωή τους, δεν κάνουν καθόλου σεξ κι απλά περνάνε την ώρα τους στα forums και τα social media trollάρωντας 😛 

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1

2 ώρες πριν, Legolas είπε

Το facebook εχει γινει ενας βοθρος αρνητικων σχολιων απο καθε ειδος low iq ανθρωπων... Δεν διαβαζεις τιποτα καλο... Ολοι μπαινουν να βγαλουν τα κομπλεξ τους .Μια κακομοιρια, μια μιζέρια... 

Έτσι ακριβώς, και αν τολμήσεις να εκφράσεις αντίθετη αποψη, έχουν και την ψευδαίσθηση της εξουσίας και σε μπλοκαρουν.

• Like 1

Άσχετα από τα παραπάνω σχόλια , βρίσκει κάποιος εύχρηστο το Facebook? Το χρησιμοποιώ μόνο για 2 γκρουπ αυτοκινήτου και για να διαβάσεις πάνω από δυο σχόλια σου βγαίνει ο πάτος .

• Like 1

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσχετα από τα παραπάνω σχόλια , βρίσκει κάποιος εύχρηστο το Facebook? Το χρησιμοποιώ μόνο για 2 γκρουπ αυτοκινήτου και για να διαβάσεις πάνω από δυο σχόλια σου βγαίνει ο πάτος .

Από τότε που το facebook αποφάσισε ότι υπάρχουν "most relevant " comments, και το πραγματοποιεί κι αυτόματα, έχει γίνει δύσχρηστο και χάνεις σχόλια, άθελά σου. 

• Like 12

Ίσως μετά από χρόνια αν δε γίνει κάτι θετικό να μην μιλάμε για την εφαρμογή, αν και έχει κάποια σημαντικά θέματα πλέον που την έκαναν βαρετό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται για τι σκοπό το θες το Facebook. Αν θες να ενημερωθείς, να είσαι μέρος μιας ομαδας με χιλιαδες άτομα κλπ κλπ το Facebook είναι πολύ καλό. Για εμενα που δεν με ενδιαφέρει να βλέπω φωτογραφίες άλλων και ούτε να αναρτώ δικές μου το Instagram είναι παντελώς άχρηστο σε σημείο να γίνεται cringe οταν το ανοίγω και βλέπω τη χαζομάρα του καθενός με ενα ασχετο quote στην περιγραφή.

Επεξ/σία από nick_corobos
  • Like 7
  • Thanks 1

Λογικό... Αφού τόσος κόσμος πόσταρε άπειρες φορές τι φαγητό έφαγε σήμερα, που ήπιε τον καφέ του και τι ώρα πήγε τουαλέτα, πλέον αποσύρθηκαν και νιώθουν έτοιμοι για λοβοτομή. Δε θα μας λείψουν!

• Like 2

3 ώρες πριν, Dead_Poet είπε

Βασικα δεν νομίζω οτι εφυγα απο φβ γιατί ήταν η μανα μου κ.λ.π υπάρχει και να εξαιρέσουμε κάποιες ατομα απλα πρέπει να υπάρχει και  εξέλιξη και κατι καινούριο... discord tiktok πολυ μπροστά ...

Ναι αλλα... "κοπελιά θα μου δώσεις το discord σου?" δεν ειπε ποτέ κανένας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...