George! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, είχα αγοράσει κλειδί για το office 2019 και μετά από αλλαγή που έκανα στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή μου, απενεργοποιήθηκαν και μου ζητάει να τα ενεργοποιήσω. Αν βάλω το κλειδί που έχω δεν ενεργοποιούνται. Τι πρέπει να κάνω;
jim_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν το κλειδι σου εινια 100% αυθεντικο και οχι απο καποιο κλειδαδικο, παρε τηλεφωνο στην ms να τους το πεις. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από jim_p
George! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, jim_p είπε Αν το κλειδι σου εινια 100% αυθεντικο και οχι απο καποιο κλειδατικο, παρε τηλεφωνο στην ms να τους το πεις. Αγορασμένο είναι από τα φθηνά κλειδάδικα που διαφημίζουν οι youtuber.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, George! είπε Αγορασμένο είναι από τα φθηνά κλειδάδικα που διαφημίζουν οι youtuber. αγόρασε άλλο.
George! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αγόρασε άλλο. Αυτό ξέρω να το κάνω και χωρίς συμβουλή. Το θέμα είναι τι ισχύει και τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω αγοράσει ήδη.
greekfragma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 15 minutes ago, George! said: Αυτό ξέρω να το κάνω και χωρίς συμβουλή. Το θέμα είναι τι ισχύει και τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω αγοράσει ήδη. τίποτα. έχει αναλυθεί και σε άλλα θέματα. αυτά τα φθηνά κλειδιά είναι για 1 ενεργοποίηση και σε περίπτωση αλλαγής μητρικής τέλος.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, George! είπε Αυτό ξέρω να το κάνω και χωρίς συμβουλή. Το θέμα είναι τι ισχύει και τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω αγοράσει ήδη. Το ξεχνάς και αγοράζεις άλλο.
kormos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, George! είπε Καλημέρα, είχα αγοράσει κλειδί για το office 2019 και μετά από αλλαγή που έκανα στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή μου, απενεργοποιήθηκαν και μου ζητάει να τα ενεργοποιήσω. Αν βάλω το κλειδί που έχω δεν ενεργοποιούνται. Τι πρέπει να κάνω; Θα έπρεπε να καταργήσεις την εγκατάσταση/άδεια πριν αλλαχτεί η μητρική πλακέτα. Αν αυτό δεν ήταν εφικτό λόγο βλάβης απλά αγοράζεις άλλο "κλειδί". Αν ήταν/είναι λειτουργική θα πρέπει να γίνει απεγκατάσταση/αφαίρεση του "κλειδιού" γιατί διαβάζει ενεργή εγκατάσταση... Μφχ 1
George! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, kormos είπε Θα έπρεπε να καταργήσεις την εγκατάσταση/άδεια πριν αλλαχτεί η μητρική πλακέτα. Αν αυτό δεν ήταν εφικτό λόγο βλάβης απλά αγοράζεις άλλο "κλειδί". Αν ήταν/είναι λειτουργική θα πρέπει να γίνει απεγκατάσταση/αφαίρεση του "κλειδιού" γιατί διαβάζει ενεργή εγκατάσταση... Μφχ Η μητρική αλλάχτηκε και δεν την έχω πλέον στην κατοχή μου αλλά ο δίσκος με το λειτουργικό σύστημα παρέμεινε ο ίδιος και λειτούργησε χωρίς να χρειαστεί να κάνω format. Έτσι φαντάστηκα ότι δεν θα χρειαζόταν να κάνω κάτι από την στιγμή που και το υπόλοιπο hardware παρέμεινε το ίδιο.
kormos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, George! είπε Η μητρική αλλάχτηκε και δεν την έχω πλέον στην κατοχή μου αλλά ο δίσκος με το λειτουργικό σύστημα παρέμεινε ο ίδιος και λειτούργησε χωρίς να χρειαστεί να κάνω format. Έτσι φαντάστηκα ότι δεν θα χρειαζόταν να κάνω κάτι από την στιγμή που και το υπόλοιπο hardware παρέμεινε το ίδιο. Συνήθως όλες οι άδειες θέλουν κατάργηση πρώτα και μετά ενεργοποίηση πάλι. Δες για την αγορά νέου...ή αν δεν βιάζεσαι υπάρχει και η καθαρή έκδοση Office 365... Βγαίνει συχνά προσφορά σε μεγάλες αλυσίδες με τιμή ~30€/έτος Μφχ 1
chipakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, George! είπε Αυτό ξέρω να το κάνω και χωρίς συμβουλή. Το θέμα είναι τι ισχύει και τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω αγοράσει ήδη. Μπορείς να το πετάξεις.
dtk-386 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, George! είπε Αυτό ξέρω να το κάνω και χωρίς συμβουλή. Το θέμα είναι τι ισχύει και τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω αγοράσει ήδη. Ήταν η Νο1 πιθανή λύση. Τι περίμενες;
petran79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Στις 13/8/2022 στις 5:41 ΜΜ, kormos είπε Θα έπρεπε να καταργήσεις την εγκατάσταση/άδεια πριν αλλαχτεί η μητρική πλακέτα. Αν αυτό δεν ήταν εφικτό λόγο βλάβης απλά αγοράζεις άλλο "κλειδί". Αν ήταν/είναι λειτουργική θα πρέπει να γίνει απεγκατάσταση/αφαίρεση του "κλειδιού" γιατί διαβάζει ενεργή εγκατάσταση... Μφχ νομίζω αν μπεις στο λογαριασμο σου στη Microsoft μπορείς να ρυθμίσεις αυτόματα όλες τις άδειες για τα προγράμματα που αγορασες
kormos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, petran79 είπε νομίζω αν μπεις στο λογαριασμο σου στη Microsoft μπορείς να ρυθμίσεις αυτόματα όλες τις άδειες για τα προγράμματα που αγορασες Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε άδειες"του κιλού" 🙂
kinitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 φθηνα κλειδια εχουν τετοια θεματα αν δεν θελει καποιος τετοιο προβλημα αγοραζει το κανονικο ειναι ασημφορο απλα λεω οτι μονο με αυτο εισαι οκ παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα