Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, agn0spt93 είπε

Εμένα προσωπικά όχι, δεν δούλεψε. Απο-επίλεξα να μην ανοίγει links εσωτερικά όπως έβαλες στο screenshot παραπάνω.

Επίσης δεν θυμάμαι τι κωδικό είχα ορίσει. Δοκιμάζω επαναφορά κωδικού, μου ζητάει να στείλει SMS στο κινητό μου (είναι σωστό το νούμερο) και δεν έρχεται ποτέ κωδικός επιβεβαίωσης.

Υπάρχει τρόπος να γίνει merge με νέο Facebook account χωρίς να χαθούν οι συνομιλίες;

Νομιζω πως οχι

Δημοσ.
Στις 1/9/2022 στις 7:55 ΜΜ, agn0spt93 είπε

Τώρα έβγαλε νέο μήνυμα ότι θα σταματήσει να λειτουργεί 1 Οκτωβρίου. Τι φάση...;

Μάλλον ειδαν οτι πολλοι χρήστες δεν το κανανε αυτο επειδη δεν τα καταφεραν. Εβγαλες ακρη τελικα?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Figantu είπε

Μάλλον ειδαν οτι πολλοι χρήστες δεν το κανανε αυτο επειδη δεν τα καταφεραν. Εβγαλες ακρη τελικα?

Όχι.. δεν δουλεύει κανένας τρόπος.

Προσπαθώ να συνδεθώ και από υπολογιστή απ' το messenger.com, επιλέξω forgot your password, γράφει ότι θα έρθει OTP στο κινητό (βγάζει το σωστό νούμερο), αλλά δεν έρχεται ποτέ..

Δημοσ.
Στις 5/9/2022 στις 11:48 ΠΜ, agn0spt93 είπε

Όχι.. δεν δουλεύει κανένας τρόπος.

Προσπαθώ να συνδεθώ και από υπολογιστή απ' το messenger.com, επιλέξω forgot your password, γράφει ότι θα έρθει OTP στο κινητό (βγάζει το σωστό νούμερο), αλλά δεν έρχεται ποτέ..

Μήπως εχεις φραγη ? Μήπως τελικα ησουν συνδεδεμενος με παλιο φβ λογαριασμο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/9/2022 στις 6:03 ΜΜ, Figantu είπε

Μήπως εχεις φραγη ? Μήπως τελικα ησουν συνδεδεμενος με παλιο φβ λογαριασμο?

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση.

Όχι, δεν υπάρχει φραγή καθώς λαμβάνω SMS γενικώς. Όχι δεν υπήρχε ποτέ FB λογαριασμός. Μόνο Messenger με αριθμό τηλεφώνου.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, agn0spt93 είπε

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση.

Όχι, δεν υπάρχει φραγή καθώς λαμβάνω SMS γενικώς. Όχι δεν υπήρχε ποτέ FB λογαριασμός. Μόνο Messenger με αριθμό τηλεφώνου.

Τοτε τι να πω. Μαλλον εισαι ατυχος

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...