Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν λογαριασμο messenger οπου ειχα φτιαξει παλια μονο με τον αριθμο του κινητου μου. Τωρα μου ζηταει να τον ενημερωσω αλλιως θα απενεργοποιηθεί. Πως το κανω? Παταω τον συνδεσμο και δεν με παει πουθενα.

IMG_20220813_021647.jpg

Screenshot_20220813-021707_Chrome.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, silou είπε

Καλησπέρα. Φίλε, τελικά πως το έλυσες αυτό το πρόβλημα; Γιατί μου το έβγαλε και σε μένα...

Πατησα πανω στο ξεκίνηστε. Το προβλημα ήταν το ανοιγμα συνδεσμων στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Α το εχεις ανοιχτό, κλειστο τότε

Screenshot_20220813-204002_Messenger.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2022 στις 8:41 ΜΜ, Figantu είπε

Πατησα πανω στο ξεκίνηστε. Το προβλημα ήταν το ανοιγμα συνδεσμων στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Α το εχεις ανοιχτό, κλειστο τότε

Screenshot_20220813-204002_Messenger.png

Το έκλεισα και πάλι τίποτα 

Δημοσ.

Υπάρχει άλλος τρόπος?

Συνεχίζει κ με πετάει στην σελίδα που δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι δεν έχω fb.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Χωρίς FB δεν μπορείς να εχεις τον messenger  

https://www.facebook.com/help/messenger-app/117818065545664

Μεχρι μια ημερομηνία μπορουσες να κανεις λογαριασμο μόνο με νουμερο. Τωρα σταματησε αυτο. Οποτε οσοι καναμε αυτη την ενημέρωση λογαριασμου ειμαστε καλυμμένοι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα μου έχει έρθει παρόμοια ειδοποίηση μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να μην γίνει κάτι;

2 λεπτά πριν, Solento είπε

Καλησπέρα μου έχει έρθει παρόμοια ειδοποίηση μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να μην γίνει κάτι;

Διότι το προφίλ μου δεν είναι από fb και στο fb έχω να μπω πάρα πολλά χρόνια και πήγα και σε ειδικούς και μου είπαν ότι θα σου απενεργοποιηθεί ο fb λογαριασμός αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μου απαντήσει 

Στις 13/8/2022 στις 2:20 ΠΜ, Figantu είπε

Εχω εναν λογαριασμο messenger οπου ειχα φτιαξει παλια μονο με τον αριθμο του κινητου μου. Τωρα μου ζηταει να τον ενημερωσω αλλιως θα απενεργοποιηθεί. Πως το κανω? Παταω τον συνδεσμο και δεν με παει πουθενα.

IMG_20220813_021647.jpg

Screenshot_20220813-021707_Chrome.pngΜπορεις να με βοηθήσεις παρακαλώ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον TS. Επιλέγω ξεκινήστε όμως το link είναι broken. Όμως πλέον δεν εμφανίζεται.

Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω τις συνομιλίες μου χωρίς να τις χάσω;

Αν δημιουργήσω ένα Facebook account μπορώ κάπως να το κάνω merge;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Figantu είπε

Δεν σας δουλεψε τιποτα απο αυτα που προτεινα?

Εμένα προσωπικά όχι, δεν δούλεψε. Απο-επίλεξα να μην ανοίγει links εσωτερικά όπως έβαλες στο screenshot παραπάνω.

Επίσης δεν θυμάμαι τι κωδικό είχα ορίσει. Δοκιμάζω επαναφορά κωδικού, μου ζητάει να στείλει SMS στο κινητό μου (είναι σωστό το νούμερο) και δεν έρχεται ποτέ κωδικός επιβεβαίωσης.

Υπάρχει τρόπος να γίνει merge με νέο Facebook account χωρίς να χαθούν οι συνομιλίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...