Figantu Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Εχω εναν λογαριασμο messenger οπου ειχα φτιαξει παλια μονο με τον αριθμο του κινητου μου. Τωρα μου ζηταει να τον ενημερωσω αλλιως θα απενεργοποιηθεί. Πως το κανω? Παταω τον συνδεσμο και δεν με παει πουθενα.
Figantu Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Never mind το εκανα αλλα γιατι ζητουσε ημερομηνία γεννησης μονο και μονο για να μεινει ενεργος ο λογαριασμος?
silou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Φίλε, τελικά πως το έλυσες αυτό το πρόβλημα; Γιατί μου το έβγαλε και σε μένα...
Figantu Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, silou είπε Καλησπέρα. Φίλε, τελικά πως το έλυσες αυτό το πρόβλημα; Γιατί μου το έβγαλε και σε μένα... Πατησα πανω στο ξεκίνηστε. Το προβλημα ήταν το ανοιγμα συνδεσμων στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Α το εχεις ανοιχτό, κλειστο τότε 1
Aggeliki02 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 13/8/2022 στις 8:41 ΜΜ, Figantu είπε Πατησα πανω στο ξεκίνηστε. Το προβλημα ήταν το ανοιγμα συνδεσμων στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Α το εχεις ανοιχτό, κλειστο τότε Το έκλεισα και πάλι τίποτα
toni31 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Υπάρχει άλλος τρόπος? Συνεχίζει κ με πετάει στην σελίδα που δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι δεν έχω fb.
Figantu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δοκιμαστε επανεγκατάσταση και ξαναδοκιμαστε 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, toni31 είπε Υπάρχει άλλος τρόπος? Συνεχίζει κ με πετάει στην σελίδα που δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι δεν έχω fb. Χωρίς FB δεν μπορείς να εχεις τον messenger https://www.facebook.com/help/messenger-app/117818065545664
toni31 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Figantu είπε Δοκιμαστε επανεγκατάσταση και ξαναδοκιμαστε Δούλεψε. Thanks
Figantu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Χωρίς FB δεν μπορείς να εχεις τον messenger https://www.facebook.com/help/messenger-app/117818065545664 Μεχρι μια ημερομηνία μπορουσες να κανεις λογαριασμο μόνο με νουμερο. Τωρα σταματησε αυτο. Οποτε οσοι καναμε αυτη την ενημέρωση λογαριασμου ειμαστε καλυμμένοι
Solento Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα μου έχει έρθει παρόμοια ειδοποίηση μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να μην γίνει κάτι; 2 λεπτά πριν, Solento είπε Καλησπέρα μου έχει έρθει παρόμοια ειδοποίηση μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να μην γίνει κάτι; Διότι το προφίλ μου δεν είναι από fb και στο fb έχω να μπω πάρα πολλά χρόνια και πήγα και σε ειδικούς και μου είπαν ότι θα σου απενεργοποιηθεί ο fb λογαριασμός αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μου απαντήσει Στις 13/8/2022 στις 2:20 ΠΜ, Figantu είπε Εχω εναν λογαριασμο messenger οπου ειχα φτιαξει παλια μονο με τον αριθμο του κινητου μου. Τωρα μου ζηταει να τον ενημερωσω αλλιως θα απενεργοποιηθεί. Πως το κανω? Παταω τον συνδεσμο και δεν με παει πουθενα. Μπορεις να με βοηθήσεις παρακαλώ;
agn0spt93 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον TS. Επιλέγω ξεκινήστε όμως το link είναι broken. Όμως πλέον δεν εμφανίζεται. Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω τις συνομιλίες μου χωρίς να τις χάσω; Αν δημιουργήσω ένα Facebook account μπορώ κάπως να το κάνω merge; Ευχαριστώ!
Figantu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δεν σας δουλεψε τιποτα απο αυτα που προτεινα?
agn0spt93 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, Figantu είπε Δεν σας δουλεψε τιποτα απο αυτα που προτεινα? Εμένα προσωπικά όχι, δεν δούλεψε. Απο-επίλεξα να μην ανοίγει links εσωτερικά όπως έβαλες στο screenshot παραπάνω. Επίσης δεν θυμάμαι τι κωδικό είχα ορίσει. Δοκιμάζω επαναφορά κωδικού, μου ζητάει να στείλει SMS στο κινητό μου (είναι σωστό το νούμερο) και δεν έρχεται ποτέ κωδικός επιβεβαίωσης. Υπάρχει τρόπος να γίνει merge με νέο Facebook account χωρίς να χαθούν οι συνομιλίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα