Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nera1 είπε

Αυτό,Τρίτη πρωί στο υπουργείο μεταφορών,δηλώνεις πως αναχωρείς για εξωτερικό κτλ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,και θα στο βγάλουν.

Αρκεί να έχουν κάρτες βεβαια.

Οι διευθύνσεις μεταφορών ποτέ δεν είχαν κάρτες μια και τα διπλώματα δεν τα εκτυπώνουν αυτές, τις εκτυπώνει η διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ.

Μόνο πολύ παλιότερα που έβγαιναν σε ροζ χαρτί τα εκτύπωναν αυτές.

• Like 3
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nera1 είπε

Αυτό,Τρίτη πρωί στο υπουργείο μεταφορών,δηλώνεις πως αναχωρείς για εξωτερικό κτλ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,και θα στο βγάλουν.

Αρκεί να έχουν κάρτες βεβαια.

Μονο που δεν τις βγάζει το υπουργείο μεταφορών αλλα η υπηρεσία διαβατηρίων της αστυνομίας .

https://fortigometafores.gr/nea/reportaz/ilektroniki-ananeosi-diplomatos-ti-ischyei-pos-mporei-na-ginei-klik/#:~:text=Η εκτύπωση για το δίπλωμα οδήγησης γίνεται από Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πριν γίνει η εκτύπωση η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας αποστέλλει με courier τις φωτογραφίες στην Αστυνομία%2C προκειμένου να εκτυπωθεί η άδεια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι,είπα να κάνω χιούμορ,και άτυχησα.

Το προσωρινό θα πάρεις,δεν υπάρχει κάτι άλλο να κανεις από εκεί και πέρα .

Δύσκολα τέτοια περίοδο θα το έχεις στα χέρια σου εντός βδομάδας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nera1 είπε

Ναι,είπα να κάνω χιούμορ,και άτυχησα.

Το προσωρινό θα πάρεις,δεν υπάρχει κάτι άλλο να κανεις από εκεί και πέρα .

Δύσκολα τέτοια περίοδο θα το έχεις στα χέρια σου εντός βδομάδας.

Το προσωρινό δεν ξέρω αν το εκδίδουν για κλοπή αλλά 100% δεν κάνει για εκτός Ελλάδας.Εδω ούτε η άδεια κυκλοφορίας δεν κάνει για εκτός Ελλάδας.

Δημοσ.

το προσωρινό το εκδίδουν μέχρι να πάρεις την κάρτα,τώρα είναι κλοπή,είναι απώλεια είναι γιατί έτσι ήθελες,δεν έχει σημασία.

Είναι απλά ένα χαρτί που λέει,είμαστε άχρηστοι να στο δώσουμε σε 5 λεπτά από όταν το ζήτησες,πάρε αυτό μέχρι να δεήσει ο μέγιστος να εκδώσουμε το νομότυπο.

Πάντως δε βλέπω τι άλλο μπορεί να κάνει ο θεμετοθετης.

Που στο εξωτερικό θα πάς;

Γιατί για δυτική Ευρώπη,αν είσαι νομοταγής,δε θα σε σταματήσουν.

Στην ανατολική,με 5 ευρώ,δε θα τους νοιάζει.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

αν έχεις βγάλει φωτο για διαβατηριο - ταυτοτητα κανόνισε να μην είναι ίδιες με αυτές που θα πας για το διπλωμα, δεν θα στο βγάλουν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dkstopo είπε

αν έχεις βγάλει φωτο για διαβατηριο - ταυτοτητα κανόνισε να μην είναι ίδιες με αυτές που θα πας για το διπλωμα, δεν θα στο βγάλουν.

Γιατί;Που θα το ξέρουν;Αλλωστε άλλες οι φωτό για το διαβατήριο δίπλωμα και άλλες για την ταυτότητα,εγχρωμες και ασπρόμαυρες.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dkstopo είπε

Εβγαλα διπλωμα με ακριβος την ιδια φωτο που εχω στην ταυτοτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θυμαμαι ποιο ζευγος εκ των τριων  δεν πρεπει να εχει την ιδια φωτο, πανε 5 χρονια, μου τα ειχε εξηγησει ο φωτογραφος και μου εδωσε ενα πανοφορι δικο του να βαλω για να ειναι διαφορετικες. Νομιζω διπλωμα διαβατηριο, το εγραψα γιατι είπε κατι για διαβατηρια στην αρχή. και εγω διπλωμα διαβατηριο εχω την ιδια εκτοε το οτι στην μια ειναι εγχρωμη 

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dkstopo είπε

δεν θυμαμαι ποιο ζευγος εκ των τριων  δεν πρεπει να εχει την ιδια φωτο, πανε 5 χρονια, μου τα ειχε εξηγησει ο φωτογραφος και μου εδωσε ενα πανοφορι δικο του να βαλω για να ειναι διαφορετικες. 

Σου το είπε για να σε χρεώσει επιπλεον σετ φωτογραφιών.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σου το είπε για να σε χρεώσει επιπλεον σετ φωτογραφιών.

τελικά είδα ότι η ταυτοτητα και το διαβατηριο πρεπει να έχουν διαφορετικες από το site των διαβατηριων, αρα το δίπλωμα δεν το επηρεάζει 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Ζητανε διπλωμα στα σύνορα? Αν οχι απλα φυγε. Ποσο ατυχος να εισαι να σε σταματησουν? 

αν ειναι ομως θα πληρωνει αδρα..........+ μπορει και να μπλεξει γερα αν ειναι καμια γερμανια κλπ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Ζητανε διπλωμα στα σύνορα? Αν οχι απλα φυγε. Ποσο ατυχος να εισαι να σε σταματησουν? 

Συνήθως δε ζητάνε, αν και συμβαίνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...