Προς το περιεχόμενο

Απώλεια διπλώματος & μετάβαση εξωτερικό

angelponiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς είχα την ατυχία να παρκάρω κοντά στην Ομόνοια και να μου ανοίξουν το αμάξι. Δεν πήραν τίποτα εκτός από το δίπλωμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να πάω οδικώς σε μια βδομάδα στο εξωτερικό. Πώς γίνεται να βγει το νέο μέχρι την άλλη Παρασκευή; Δεν έχω πρόβλημα με τα παράβολα αλλά πουθενά δεν διάβασα ότι γίνεται τόσο γρήγορα, μεσολαβεί και αργία. Στις 6.00 το πρωί θα πάω στο Α.Τ. Ομονοίας να δηλώσω την απώλεια.

Τι κάνουμε οεο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς είμαι ο μόνος οδηγός της οικογένειας.

Επίσης σήμερα πλήρωσα 150€ παράβολα για τα διαβατήρια των παιδιών μου.

Επεξ/σία από angelponiros

1 ώρα πριν, angelponiros είπε

Δυστυχώς είχα την ατυχία να παρκάρω κοντά στην Ομόνοια και να μου ανοίξουν το αμάξι. Δεν πήραν τίποτα εκτός από το δίπλωμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να πάω οδικώς σε μια βδομάδα στο εξωτερικό. Πώς γίνεται να βγει το νέο μέχρι την άλλη Παρασκευή; Δεν έχω πρόβλημα με τα παράβολα αλλά πουθενά δεν διάβασα ότι γίνεται τόσο γρήγορα, μεσολαβεί και αργία. Στις 6.00 το πρωί θα πάω στο Α.Τ. Ομονοίας να δηλώσω την απώλεια.

Τι κάνουμε οεο!!!

Θα κάνεις τα χαρτιά σου ηλεκτρονικά.. Θα τα στειλεις όλα... Και κάνει αρκετές μέρες.. Απλά μόνο αν πας από κοντά και πεις το θέμα σου μήπως γίνει κάτι., Για προσωρινο κάτι;;

9 ώρες πριν, angelponiros είπε

Τι κάνουμε οεο!!!

έχεις και την ηλεκτρονική έκδοση πλέον μέσω του application. Βέβαια στο εξωτερικό δεν ξέρω τι ισχύ έχει.

Στο εξωτερικό δεν ισχύει το ηλεκτρονικό.

Επισης, εφόσον χαθεί/ κλαπεί το εγχαρτο, υπάρχει υποχρέωση δήλωσης της απώλειας, το οποιο οδηγεί αυτόματα και στην ακύρωση του όποιου ηλεκτρονικού αντιγράφου.

Δωστο σε μια σχολη, δώσε και κανένα 50αρικο, πιστευω θα στο βγάλουν, δεν εχεις αλλη ελπιδα

Η σχολη ομως πρέπει να είναι στο παράρτημα που εχει εκδοθεί το δόλωμα σου.

Δοκιμασε αυτο https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/antigrapho-adeias-odegeses-logo-klopes-apoleias

και επισης δοκιμασε να πας να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ.

Θυμαμαι οταν αλλαξα το δικο μου διπλωμα απο το ροζ χαρτι στην πλαστικη καρτα περιμερνα πολυ καιρο ΑΛΛΑ υπηρχε επιλογη επι πληρωμη να σου ερθει πιο γρηγορα. Ισως παιζει κατι αντιστοιχο.

37 λεπτά πριν, angelponiros είπε

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Τρίτη θα πάω υπουργείο μεταφορών να ρωτήσω...

Δεν θα έχουν να σου πουν.. Τζάμπα θα πας.. Υπέβαλε τα χαρτιά σου ξανά για να ξανά εκδοθεί το δίπλωμα σου.. Μπες στην πλατφορμα και δές μαζί με τα παραβολα που χρειάζεται.. 

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο από το 2018 που ήμουν σε παρόμοια κατάσταση και έπρεπε να βγάλω προσωρινό δίπλωμα (μια κόλλα α4 βασικά), τότε με αυτό μπορείς να οδηγήσεις μόνο το αυτοκίνητο σου στη χώρα έκδοσης του διπλώματος. Ούτε σε εξωτερικό ούτε να νοικιάσω άλλο αυτοκίνητο ακόμα και στη χώρα έκδοσης

Επειδή πρόσφατα δήλωσα απώλεια για να μου έρθει πιο γρήγορα, έκανε 20 εργάσιμες περίπου. Μόνο όπως είπαν και οι προλαλήσαντες μέσω σχολής ή διεκπεραιωτή που έχει άκρες αλλά και πάλι σε μια βδομάδα και μάλιστα 15αύγουστου, σχεδόν απίθανο να βγει

• Like 2

1 ώρα πριν, dkstopo είπε

θα στο δωσουν αρκει να αποδείξεις οτι ταξιδεύεις,

Αυτό,Τρίτη πρωί στο υπουργείο μεταφορών,δηλώνεις πως αναχωρείς για εξωτερικό κτλ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,και θα στο βγάλουν.

Αρκεί να έχουν κάρτες βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...