dtk-386 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/8/2022 στις 3:38 ΜΜ, attanaze είπε Τώρα καλοί μου gamers πάρτε κάρτες γραφικών, όταν κερδοσκοπούσε στην πλάτη μας ήταν καλά !!! Ευχαριστώ πολύ, θα μείνω με την GT 1030 για δουλειά και παιχνίδια στο PlayStation και Xbox για καιρό ακόμη!!! Πόσο χειρότερα είναι να είσαι με τα ενσωματωμένα γραφικά ενός i5 11400 από το να έχεις μια 1030 για σερφαρισμα και δουλειά γραφείου? (ειλικρινής απορία) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από dtk-386 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ειμαι υπερ των μεταχειρισμενων ειδικα οταν δεν ξερεις τι χρηση ειχε γινει απλα οφειλω να το αναφερω γιατι καποιοι δεν νοιαζονται για το αν θα ειναι καινουρια η μεταχειρισμενη. Εγω την 3090 τη πηρα μεταχειρισμενη 600€ με κουτι,αποδειξη ,εγγυηση απο γνωστο αλλα στην ουσια τη κερδισα σε στοιχημα που ειχαμε βαλει Το καινούργιο είναι καινούργιο. Εάν δεν σκοπεύουμε να * γ@σουμε * την λογική. Από φίλο είναι διαφορετικά σίγουρα ή έστω από κάποιον κοντά σου. Η κάρτα είναι περίεργη φάση. Έχει ελάχιστο έως μηδαμινό ποσοστό επισευασμοτητας. Και συνάμα πανάκριβη... 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Πόσο χειρότερα είναι να είσαι με τα ενσωματωμένα γραφικά ενός i5 11400 από το να έχεις μια 1030 για σερφαρισμα και δουλειά γραφείου? (ειλικρινής απορία) Καμία έως καθόλου. Αν δεν με απατα6η πουτ@να η μνήμη μου. Ο ι5 ενδέκατης είναι με ουλτρα ειτσ Ντι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Το καινούργιο είναι καινούργιο. Εάν δεν σκοπεύουμε να * γ@σουμε * την λογική. Από φίλο είναι διαφορετικά σίγουρα ή έστω από κάποιον κοντά σου. Η κάρτα είναι περίεργη φάση. Έχει ελάχιστο έως μηδαμινό ποσοστό επισευασμοτητας. Και συνάμα πανάκριβη... Εψαξα να δω την ημερομηνια που τη πηρα ηταν 17/4/22 δεν ειναι 6 μηνες ειναι λιγοτερο. Επαιζε Παναθηναικος Ολυμπιακος play off και του λεω "αν σας κερδισουμε θα μου δωσεις μια ασπρη 3090 600€ " Υποψην αυτος εχει 20 GPU και τα εχει βγαλει τα λεφτα τους εδω και καιρο. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Kαμία έως καθόλου. Αν δεν με απατα6η πουτ@να η μνήμη μου. Ο ι5 ενδέκατης είναι με ουλτρα ειτσ Ντι; Intel® UHD Graphics 730 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Intel® UHD Graphics 730 Πένα είναι. Ακόμα και rts παιχνίδια τα τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makellarispn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 https://www.hardwaretimes.com/nvidia-reportedly-resumes-production-of-rtx-3080-12gb-to-get-rid-of-excess-ga102-ampere-inventory/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εψαξα να δω την ημερομηνια που τη πηρα ηταν 17/4/22 δεν ειναι 6 μηνες ειναι λιγοτερο. Επαιζε Παναθηναικος Ολυμπιακος play off και του λεω "αν σας κερδισουμε θα μου δωσεις μια ασπρη 3090 600€ " Υποψην αυτος εχει 20 GPU και τα εχει βγαλει τα λεφτα τους εδω και καιρο. Μόλις περιέγραψες το πρόβλημα της nvidia είχε υπολογίσει ότι πολλοί μιναρες σαν τον φιλί σου θα αγόραζαν 20αδες κάρτες γραφικών τώρα το και λο αν δεν βγει άλλο νόμισμα η να πέσει το ρεύμα θα τις πετάει στα σκουπίδια όπως η atari τον et Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Μόλις περιέγραψες το πρόβλημα της nvidia είχε υπολογίσει ότι πολλοί μιναρες σαν τον φιλί σου θα αγόραζαν 20αδες κάρτες γραφικών τώρα το και λο αν δεν βγει άλλο νόμισμα η να πέσει το ρεύμα θα τις πετάει στα σκουπίδια όπως η atari τον et Και αλλο νομισμα να μη βγει, κανενας δεν θα τις πεταξει, ολοι θα τις πουλησουν σε gamers που δεν εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν τις 4000 η καινουριες 3000. Αλλα ας υποθεσουμε οτι κανενας δεν θελει να τις αγορασει και ολοι στρεφονται στις καινουριες. Κανενας απο αυτους δεν μπηκε μεσα, τα rig τους στοιχησαν 0€ , το ρευμα τους στοιχισε 0€ και εμεινε και ενα αρκετα καλο ποσο στην ακρη απο αυτη την επενδυση αναλογα το διαστημα που το εκαναν και το ποσες καρτες ειχαν. Δεν ειμαι miner αλλα προσπαθω να το δω αντικειμενικα. Ο καθε ενας μας αν ειχε ενα Α ποσο στην ακρη και ηθελε να ρισκαρει σε μια τετοια επενδυση θα το εκανε και οπως αποδειχτηκε κανενας απο αυτους δεν βγηκε χαμενος. Η Nvidia απο την αλλη βγαζει ενα προιον με σκοπο να το πουλησει. Απο εκει και περα δεν μπορει να ξερει αν θα το παρω εγω,εσυ η καποιος αλλος,οποιος και να το παρει για αυτην ειναι 1 πωληση. Τι διαφορα εχει αν θα πουλησει 20 καρτες σε 20 gamers, 20 καρτες σε ενα miner η 20 καρτες σε ενα internet cafe; Γιατι θα πρεπει να φταιει ο miner η το internet cafe που αγορασε 20 καρτες; Γιατι θα πρεπει να φταει η Nvidia η τα μαγαζια που ανεβηκαν οι τιμες; Αν πρεπει να κατηγορησεις καποιον ισως θα επρεπε να το κανεις για τον sculper. Που και αυτος βεβαια πηρε τα δικα του ρισκα και βγηκε χαμενος η κερδισμενος αναλογα την εποχη. Ειναι πολυ ευκολο να κουναμε το δαχτυλο και να κατηγορουμε εταιριες,μαγαζια,miners,sculpers γιατι δεν ειχαμε τη τυχη να ειμασταν στη θεση τους. Αν ομως με ενα μαγικο τροπο γυρναγαμε το χρονο 1-2 χρονια πισω, ολοι αυτοι που γκρινιαζουν θα τρεχανε να αγορασουν GPU για πουλημα η για mining. Κανενας δεν μισησε το ευκολο χρημα απλα καποιοι ρισκαρουν και καποιοι δεν ρισκαρουν. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Και αλλο νομισμα να μη βγει, κανενας δεν θα τις πεταξει, ολοι θα τις πουλησουν σε gamers που δεν εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν τις 4000 η καινουριες 3000. Αλλα ας υποθεσουμε οτι κανενας δεν θελει να τις αγορασει και ολοι στρεφονται στις καινουριες. Κανενας απο αυτους δεν μπηκε μεσα, τα rig τους στοιχησαν 0€ , το ρευμα τους στοιχισε 0€ και εμεινε και ενα αρκετα καλο ποσο στην ακρη απο αυτη την επενδυση αναλογα το διαστημα που το εκαναν και το ποσες καρτες ειχαν. Δεν ειμαι miner αλλα προσπαθω να το δω αντικειμενικα. Ο καθε ενας μας αν ειχε ενα Α ποσο στην ακρη και ηθελε να ρισκαρει σε μια τετοια επενδυση θα το εκανε και οπως αποδειχτηκε κανενας απο αυτους δεν βγηκε χαμενος. Η Nvidia απο την αλλη βγαζει ενα προιον με σκοπο να το πουλησει. Απο εκει και περα δεν μπορει να ξερει αν θα το παρω εγω,εσυ η καποιος αλλος,οποιος και να το παρει για αυτην ειναι 1 πωληση. Τι διαφορα εχει αν θα πουλησει 20 καρτες σε 20 gamers, 20 καρτες σε ενα miner η 20 καρτες σε ενα internet cafe; Γιατι θα πρεπει να φταιει ο miner η το internet cafe που αγορασε 20 καρτες; Γιατι θα πρεπει να φταει η Nvidia η τα μαγαζια που ανεβηκαν οι τιμες; Αν πρεπει να κατηγορησεις καποιον ισως θα επρεπε να το κανεις για τον sculper. Που και αυτος βεβαια πηρε τα δικα του ρισκα και βγηκε χαμενος η κερδισμενος αναλογα την εποχη. Ειναι πολυ ευκολο να κουναμε το δαχτυλο και να κατηγορουμε εταιριες,μαγαζια,miners,sculpers γιατι δεν ειχαμε τη τυχη να ειμασταν στη θεση τους. Αν ομως με ενα μαγικο τροπο γυρναγαμε το χρονο 1-2 χρονια πισω, ολοι αυτοι που γκρινιαζουν θα τρεχανε να αγορασουν GPU για πουλημα η για mining. Κανενας δεν μισησε το ευκολο χρημα απλα καποιοι ρισκαρουν και καποιοι δεν ρισκαρουν. Στο έχω γράψει στο νημα 2-3 φορές αυτό που ενοχλεί τον κόσμο ειναι ότι όταν έκανε η 3060 950ευρω έλεγαν οι εταιρίες και οι miners ότι υπαρχει έλλειψη ημιαγωγών και έκανε τότε όσο ένα λαπτοπ msi katana με 3050 ίδια τιμή με ένα κάρο πράγματα επάνω, μακάρι οι miners να έβγαλαν λεφτά αλλά δύσκολα θα δώσουν τις κάρτες τους τώρα πέρα από γνωστούς κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μεταχειρισμενα η ειναι πάρα πάρα πολύ μικρή μερίδα κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Στο έχω γράψει στο νημα 2-3 φορές αυτό που ενοχλεί τον κόσμο ειναι ότι όταν έκανε η 3060 950ευρω έλεγαν οι εταιρίες και οι miners ότι υπαρχει έλλειψη ημιαγωγών και έκανε τότε όσο ένα λαπτοπ msi katana με 3050 ίδια τιμή με ένα κάρο πράγματα επάνω, μακάρι οι miners να έβγαλαν λεφτά αλλά δύσκολα θα δώσουν τις κάρτες τους τώρα πέρα από γνωστούς κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μεταχειρισμενα η ειναι πάρα πάρα πολύ μικρή μερίδα κόσμου Ελλειψη υπηρχε για αυτο και η τιμη πηγε 950€. Αν οι GPU ηταν αφθονες οσες και να αγοραζαν οι miners παλι θα υπηρχαν στα ραφια και για τους υπολοιπους και σε κανονικες τιμες. Επειδη δεν υπηρχαν λοιπον και η φαση ηταν οποιος προλαβει,ηρθαν οι scuplers αγοραζαν αυτα τα 3-5-10 κομματια και τα εβαζαν πιο ακριβα. Με τη σειρα τους τα μαγαζια ενω αγοραζαν σε MSRP(χονδρικης) αυτο το 1-2-3 κομματια που ειχαν τα εβαζαν και αυτοι πιο ακριβα και οποιος θελει ας τη παρει. Αυτος ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Η ζητηση καλυψε τη διαθεσιμοτητα και οτι εμεινε το πουλαγαν πιο ακριβα. Το MSI katana με τη 3050 δεν το αγοραζε κανενας η εστω το αγοραζαν ελαχιστοι με αποτελεσμα να εχει μια λογικη τιμη και μια διαθεσιμοτητα σε αφθονια. Αν και το laptop γινοταν καπνος και ολοι ετρεχαν να παρουν το laptop τοτε θα το εβλεπες μη διαθεσιμο η 1 τεμαχιο με τιμη 1200€. Αν αυριο εκλεινε η coca cola , θα ετρεχαν ολοι σε supermarket και περιπτερα να προλαβουν να παρουν οσο πιο πολλες μπορουν. Τα μαγαζια που ειχαν μεγαλα αποθεματα θα τις εβαζαν πιο ακριβα. Αυτοι που προλαβαν να αγορασουν πολλα κομματια θα εβαζαν αγγελιες η απο στομα σε στομα θα πουλαγαν του στυλ "εχω ενα γνωστο που εχει coca cola με 5ε αν θες να σου φερω". Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ελλειψη υπηρχε για αυτο και η τιμη πηγε 950€. Αν οι GPU ηταν αφθονες οσες και να αγοραζαν οι miners παλι θα υπηρχαν στα ραφια και για τους υπολοιπους και σε κανονικες τιμες. Επειδη δεν υπηρχαν λοιπον και η φαση ηταν οποιος προλαβει,ηρθαν οι scuplers αγοραζαν αυτα τα 3-5-10 κομματια και τα εβαζαν πιο ακριβα. Με τη σειρα τους τα μαγαζια ενω αγοραζαν σε MSRP(χονδρικης) αυτο το 1-2-3 κομματια που ειχαν τα εβαζαν και αυτοι πιο ακριβα και οποιος θελει ας τη παρει. Αυτος ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Η ζητηση καλυψε τη διαθεσιμοτητα και οτι εμεινε το πουλαγαν πιο ακριβα. Το MSI katana με τη 3050 δεν το αγοραζε κανενας η εστω το αγοραζαν ελαχιστοι με αποτελεσμα να εχει μια λογικη τιμη και μια διαθεσιμοτητα σε αφθονια. Αν και το laptop γινοταν καπνος και ολοι ετρεχαν να παρουν το laptop τοτε θα το εβλεπες μη διαθεσιμο η 1 τεμαχιο με τιμη 1200€. Αν αυριο εκλεινε η coca cola , θα ετρεχαν ολοι σε supermarket και περιπτερα να προλαβουν να παρουν οσο πιο πολλες μπορουν. Τα μαγαζια που ειχαν μεγαλα αποθεματα θα τις εβαζαν πιο ακριβα. Αυτοι που προλαβαν να αγορασουν πολλα κομματια θα εβαζαν αγγελιες η απο στομα σε στομα θα πουλαγαν του στυλ "εχω ενα γνωστο που εχει coca cola με 5ε αν θες να σου φερω". Η 3060 έκανε κανονικά 250ευρω και κανονικά μαγαζια όχι scalpers την είχαν 950ευρω βάλε να δεις εξέλιξη τιμής στο scroutz μόνο οι μιναρες αγόραζαν και σε τιμή 3πλασια κτλπ άμα τώρα θεωρείς μπιζνα να αγοράζει κάποιος καρτες γραφικών με Λεντακια σε 3πλασια και 4πλασια τιμή για να βγάλει κάποια κέρδη και όχι πχ μηχανήματα που είναι φτιαγμένα για mining asic κτλπ Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από NEKROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Η 3060 έκανε κανονικά 250ευρω και κανονικά μαγαζια όχι scalpers την είχαν 950ευρω βάλε να δεις εξέλιξη τιμής στο scroutz μόνο οι μιναρες αγόραζαν και σε τιμή 3πλασια κτλπ άμα τώρα θεωρείς μπιζνα να αγοράζει κάποιος καρτες γραφικών με Λεντακια σε 3πλασια και 4πλασια τιμή για να βγάλει κάποια κέρδη και όχι πχ μηχανήματα που είναι φτιαγμένα για mining asic κτλπ H 3060 δεν ειχε ποτε 250ε. Oταν κυκλοφορησε ειχε 330$ MSRP και αφορα την Reference. Σε ευρω με την αλλαγη συναλαγματος,τους φορους και τη ταριφα την Χ υλοποιησης απο τη Χ εταιρια η τιμη ξεκιναγε καπου στα 380-390€. Αν εσυ ειχες μαγαζι και ειχες στην αποθηκη σου 3x 3060. Oταν τα αλλα μαγαζια ανεβαζαν τη τιμη στο διπλασιο η τριπλασιο λογω ελειψης/ζητησης εσυ θα εμενες στην αρχικη τιμη; Αν εσυ ειχες 3 αμεσα διαθεσιμες θα τις πουλαγες στην ιδια τιμη με τα αλλα καταστημα που ελεγαν διαθεσιμοτητα 30 μερες που στη πραγματικοτητα μπορει να ηταν και 60 μερες; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 15/8/2022 στις 11:41 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε H 3060 δεν ειχε ποτε 250ε. Oταν κυκλοφορησε ειχε 330$ MSRP και αφορα την Reference. Σε ευρω με την αλλαγη συναλαγματος,τους φορους και τη ταριφα την Χ υλοποιησης απο τη Χ εταιρια η τιμη ξεκιναγε καπου στα 380-390€. Αν εσυ ειχες μαγαζι και ειχες στην αποθηκη σου 3x 3060. Oταν τα αλλα μαγαζια ανεβαζαν τη τιμη στο διπλασιο η τριπλασιο λογω ελειψης/ζητησης εσυ θα εμενες στην αρχικη τιμη; Αν εσυ ειχες 3 αμεσα διαθεσιμες θα τις πουλαγες στην ιδια τιμη με τα αλλα καταστημα που ελεγαν διαθεσιμοτητα 30 μερες που στη πραγματικοτητα μπορει να ηταν και 60 μερες; Όπως παρατήρησες παλιότερα αν γινόταν ένα θέμα πχ 2900xt vs 9800gt θα γινόταν χαμός στο forum τώρα όπως βλέπεις 2 άτομα γράφουν για κάρτες γραφικών εσένα που λογικά θα σου έμειναν καρτες γραφικών από mining και εγώ για χαβαλέ οπότε ότι και να γράψεις λογικά μόνο εσύ θα το δεις και καλά κάνει ο κόσμος κ έγραψε τις κάρτες γραφικών,μια κονσόλα είναι πολύ καλύτερη λύση και οτααααααν πάνε όλα στο cloud ισωςςςςς μετά από πολλά χρόνια να ανέβει το pc σαν πλατφόρμα για games τώρα κάτσε και παιζε elden ring μόνο για καμιά 5αιτια γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να παίξεις εγώ με ένα ταπεινό ps4 σε κατουραω στα μούτρα σου φίλε miner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Όπως παρατήρησες παλιότερα αν γινόταν ένα θέμα πχ 2900xt vs 9800gt θα γινόταν χαμός στο forum τώρα όπως βλέπεις 2 άτομα γράφουν για κάρτες γραφικών εσένα που λογικά θα σου έμειναν καρτες γραφικών από mining και εγώ για χαβαλέ οπότε ότι και να γράψεις λογικά μόνο εσύ θα το δεις και καλά κάνει ο κόσμος κ έγραψε τις κάρτες γραφικών,μια κονσόλα είναι πολύ καλύτερη λύση και οτααααααν πάνε όλα στο cloud ισωςςςςς μετά από πολλά χρόνια να ανέβει το pc σαν πλατφόρμα για games τώρα κάτσε και παιζε elden ring μόνο για καμιά 5αιτια γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να παίξεις εγώ με ένα ταπεινό ps4 σε κατουραω στα μούτρα σου φίλε miner Εχω υπολογιστή φαν μπόι.. Αλλά σπασμένο πσ4 είναι... Η μεκα για παιχνίδια. Κουμπώνεις και ένα πλήκτρο - αρουραίο. Και νταξ.. 10 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Αν εσυ ειχες μαγαζι και ειχες στην αποθηκη σου 3x 3060. Μαγαζί. Και να στοκάρει κάρτες; μμμμμμχχμμ και ξξξμμχχμμ... Να στοκάρει κάρτες και επεξεργαστές... Υπερβολικά σπάνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Εχω υπολογιστή φαν μπόι.. Αλλά σπασμένο πσ4 είναι... Η μεκα για παιχνίδια. Κουμπώνεις και ένα πλήκτρο - αρουραίο. Και νταξ.. Μαγαζί. Και να στοκάρει κάρτες; μμμμμμχχμμ και ξξξμμχχμμ... Να στοκάρει κάρτες και επεξεργαστές... Υπερβολικά σπάνιο. Στον άλλον επάνω απάντησα στο miner ,εγώ έχω και pc 8αιτιας που ζορίστηκε μονο σε ένα game όλα τα άλλα σε 1080p τα τρέχει νερό κ ένα ps4 το οποίο έχει ένα κάρο παιχνίδια αρκετά αξιόλογα, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να βγάζουν κάποια αποκλειστικά στο pc ( horizon κτλπ)άρα φαν μπόι δεν είμαι όταν κάνουν οι mid rage κάρτες γραφικών εκεί που πρέπει να κάνουν ίσως ξαναπάρω μέχρι τότε GTX970 σε 1080P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα