fotisal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους , να σας πω και εγώ ένα θέμα που αντιμετωπίζω με πεζο 307 1600cc . Πριν ένα μήνα περίπου ανεβάζει θερμοκρασία πηγαίνω συνεργείο αλλάζω την πτερωτή όλα καλά .Πριν 2 εβδομάδες οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μου κόβει τον ιμάντα δυναμό οπότε οδική και πάλι στο ίδιο συνεργείο για αλλαγή . Μετά από αυτή την αλλαγή κατά την εκκίνηση στρίβοντας το τιμόνι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος οπότε καθώς είμαι ψιρας το πάω ξανά στο συνεργείο σήμερα και αφού φτάνω στο συνεργείο μετά από 5-6 εκκινήσεις του κινητήρα νεκρώνει η μίζα και δεν ακούγεται τίποτα όταν στρίβεις το κλειδί.Τι βλέπει εκεί ο μάστορας επί τόπου βάζει το διαγνωστικό πρόγραμμα δεν βγάζει καμία βλάβη πέρα του ότι δεν αναγνωρίζει τη bsi μου λέει ότι μπορεί να έχει κολλήσει καθώς δεν έδειχνε ούτε τα χιλιόμετρα για το σέρβις στο ταμπλό όταν έφερνε το κλειδί στην θέση 1 όπως συνήθως κατά τα άλλα έπαιρνε ρεύμα κανονικά όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό ήταν οκ. Έπειτα χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο το σώμα της μίζας και πήρε μπρος κανονικά. 2 -3 φορές που το έβαλα μπρος μετά πήρε κανονικά. Μου λεει πας για καινούρια μίζα μαλλον.Εχετε κάποια αποψη ? Φταίει η μίζα η η bsi ? Υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει μπρος λόγω bsi ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, fotisal είπε Καλησπέρα σε όλους , να σας πω και εγώ ένα θέμα που αντιμετωπίζω με πεζο 307 1600cc . Πριν ένα μήνα περίπου ανεβάζει θερμοκρασία πηγαίνω συνεργείο αλλάζω την πτερωτή όλα καλά .Πριν 2 εβδομάδες οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μου κόβει τον ιμάντα δυναμό οπότε οδική και πάλι στο ίδιο συνεργείο για αλλαγή . Μετά από αυτή την αλλαγή κατά την εκκίνηση στρίβοντας το τιμόνι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος οπότε καθώς είμαι ψιρας το πάω ξανά στο συνεργείο σήμερα και αφού φτάνω στο συνεργείο μετά από 5-6 εκκινήσεις του κινητήρα νεκρώνει η μίζα και δεν ακούγεται τίποτα όταν στρίβεις το κλειδί.Τι βλέπει εκεί ο μάστορας επί τόπου βάζει το διαγνωστικό πρόγραμμα δεν βγάζει καμία βλάβη πέρα του ότι δεν αναγνωρίζει τη bsi μου λέει ότι μπορεί να έχει κολλήσει καθώς δεν έδειχνε ούτε τα χιλιόμετρα για το σέρβις στο ταμπλό όταν έφερνε το κλειδί στην θέση 1 όπως συνήθως κατά τα άλλα έπαιρνε ρεύμα κανονικά όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό ήταν οκ. Έπειτα χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο το σώμα της μίζας και πήρε μπρος κανονικά. 2 -3 φορές που το έβαλα μπρος μετά πήρε κανονικά. Μου λεει πας για καινούρια μίζα μαλλον.Εχετε κάποια αποψη ? Φταίει η μίζα η η bsi ? Υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει μπρος λόγω bsi ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! Μίζα συντήρηση θέλει για αρχή... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Τι μου θύμησες Όταν ημουν πιτσιρικάς το πρώτον μου αυτοκίνητο, ενα διαλυμένο σιμκα, έτσι το έβαζα μπροστά, χτυπώντας την μίζα με το κλειδί για τα μπουλόνια 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Αν γυρνάει η μίζα όταν την χτυπάς θέλει καρβουνάκια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ ! Γενικά μου έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα τελευταία.200.000 χλμ φουλ συντηρημένο και όλα στην ώρα του και Παρ όλα αυτά βγάζει συνέχεια θέματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπαιρνε κανονικά 5 -6 φορές συνεχόμενα και μετά απλά νεκρή. Δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος στο γύρισμα του κλειδιού ούτε τα συνηθισμένα κλακ έκανε και τώρα παίρνει κανονικά. Οπότε πάω αύριο για αλλαγή μίζας και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, fotisal είπε Έπειτα χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο το σώμα της μίζας και πήρε μπρος κανονικά. 2 -3 φορές που το έβαλα μπρος μετά πήρε κανονικά. Να πας να κανεις service στη μιζα (αλλαγη καρβουνακια) γιατι μπορει να σε αφησει ανα πασα στιγμη. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, fotisal είπε Σας ευχαριστώ πολύ ! Γενικά μου έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα τελευταία.200.000 χλμ φουλ συντηρημένο και όλα στην ώρα του και Παρ όλα αυτά βγάζει συνέχεια θέματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπαιρνε κανονικά 5 -6 φορές συνεχόμενα και μετά απλά νεκρή. Δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος στο γύρισμα του κλειδιού ούτε τα συνηθισμένα κλακ έκανε και τώρα παίρνει κανονικά. Οπότε πάω αύριο για αλλαγή μίζας και βλέπουμε. Επισκευη,δεν χρειάζεται αλλαγή.Καρβουνακια,ρουλεμαν κλπ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, fotisal είπε Καλησπέρα σε όλους , να σας πω και εγώ ένα θέμα που αντιμετωπίζω με πεζο 307 1600cc . Πριν ένα μήνα περίπου ανεβάζει θερμοκρασία πηγαίνω συνεργείο αλλάζω την πτερωτή όλα καλά .Πριν 2 εβδομάδες οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μου κόβει τον ιμάντα δυναμό οπότε οδική και πάλι στο ίδιο συνεργείο για αλλαγή . Μετά από αυτή την αλλαγή κατά την εκκίνηση στρίβοντας το τιμόνι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος οπότε καθώς είμαι ψιρας το πάω ξανά στο συνεργείο σήμερα και αφού φτάνω στο συνεργείο μετά από 5-6 εκκινήσεις του κινητήρα νεκρώνει η μίζα και δεν ακούγεται τίποτα όταν στρίβεις το κλειδί.Τι βλέπει εκεί ο μάστορας επί τόπου βάζει το διαγνωστικό πρόγραμμα δεν βγάζει καμία βλάβη πέρα του ότι δεν αναγνωρίζει τη bsi μου λέει ότι μπορεί να έχει κολλήσει καθώς δεν έδειχνε ούτε τα χιλιόμετρα για το σέρβις στο ταμπλό όταν έφερνε το κλειδί στην θέση 1 όπως συνήθως κατά τα άλλα έπαιρνε ρεύμα κανονικά όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό ήταν οκ. Έπειτα χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο το σώμα της μίζας και πήρε μπρος κανονικά. 2 -3 φορές που το έβαλα μπρος μετά πήρε κανονικά. Μου λεει πας για καινούρια μίζα μαλλον.Εχετε κάποια αποψη ? Φταίει η μίζα η η bsi ? Υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει μπρος λόγω bsi ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! Για μενα εχεις πονηρο μαστορα..! Αλλαζοντας την αντλια δεν ειδε την κατασταση στους ιμαντες??? Αλλαζοντας τον ιμαντα δε ακουσε αυτος τον μεταλλικο ηχο??? Και το κερασακι στην τουρτα ειναι που σου λεει πας για καινουργια μιζα! Κερδος απο την καινουργια! Κερδος απο την παλια! Ποιος ξερει και τι εργασια παιρνει..! Αν εισαι και πελατης ειναι εκδηλος!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, fotisal είπε Καλησπέρα σε όλους , να σας πω και εγώ ένα θέμα που αντιμετωπίζω με πεζο 307 1600cc . Πριν ένα μήνα περίπου ανεβάζει θερμοκρασία πηγαίνω συνεργείο αλλάζω την πτερωτή όλα καλά .Πριν 2 εβδομάδες οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μου κόβει τον ιμάντα δυναμό οπότε οδική και πάλι στο ίδιο συνεργείο για αλλαγή . Μετά από αυτή την αλλαγή κατά την εκκίνηση στρίβοντας το τιμόνι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος οπότε καθώς είμαι ψιρας το πάω ξανά στο συνεργείο σήμερα και αφού φτάνω στο συνεργείο μετά από 5-6 εκκινήσεις του κινητήρα νεκρώνει η μίζα και δεν ακούγεται τίποτα όταν στρίβεις το κλειδί.Τι βλέπει εκεί ο μάστορας επί τόπου βάζει το διαγνωστικό πρόγραμμα δεν βγάζει καμία βλάβη πέρα του ότι δεν αναγνωρίζει τη bsi μου λέει ότι μπορεί να έχει κολλήσει καθώς δεν έδειχνε ούτε τα χιλιόμετρα για το σέρβις στο ταμπλό όταν έφερνε το κλειδί στην θέση 1 όπως συνήθως κατά τα άλλα έπαιρνε ρεύμα κανονικά όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό ήταν οκ. Έπειτα χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο το σώμα της μίζας και πήρε μπρος κανονικά. 2 -3 φορές που το έβαλα μπρος μετά πήρε κανονικά. Μου λεει πας για καινούρια μίζα μαλλον.Εχετε κάποια αποψη ? Φταίει η μίζα η η bsi ? Υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει μπρος λόγω bsi ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! Πήγαινε κάνε συντήρηση μίζας . Κολλάει το μπουτον μίζας έτσι όπως τα λες . Σε ηλεκτρολόγο πας υπολόγισε 35-40€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα