mple1111 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Φετος γραφω πανελληνιες και στοχευω για την σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων,πιθανον χανια γτ εχω ακουσει πως οι καθηγητες βοηθανε τους φοιτητες(τους πιο καλους λγκ) στελνοντας τους στο εξωτερικο κ γτ μαρεσε το προγραμμα σπουδων. Ισως να σκεφτω κ το απθ αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τους καθηγητες κλπ κλιμα(αν γνωρισετε ή σπουδαζατε παλιοτερα παρακαλω πειτε μ κ εσεις την γνωμη σας ) θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για το πως ειναι να σπουδαζεις εκει (ημμυ χανια) πχ δυσκολιες,αν ειναι ευκολο να κανεις παρεες, κλπ Επισης πιστευετε πως χρειαζεται να μαθω καποια γλωσσα προγραμματισμου ωστε να ειμαι προετοιμασμενη?Κ αν ναι ποια?Γνωριζω μερικα βασικα τησ c++ αλλα αξιζει να μαθω περισσοτερα πριν παω? Θα το εκτιμουσα αν μου λεγατε την αποψη σας!!!!!! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από mple1111
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, mple1111 είπε αν γενικα υπαρχουν κ κοριτσια γτ εχει ακουστει πως δεν συμβαινει κτ τετοιο κ σαν κοπελα θα προτιμουσα να γνωριζω,οχι οτι εχει μεγαλη σημασια γτ σαν σχολη ειναι ενδιαφερον απλα το ειχα απορια.. Αφού έχει και αρχιτεκτονική σχολή στα Χανιά, είναι δυνατόν να μην έχει και άλλα κορίτσια;! Καλή τύχη σε ό, τι επιλέξετε πάντως.
Ntinaras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, mple1111 είπε Φετος γραφω πανελληνιες και στοχευω για την σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων,πιθανον χανια γτ εχω ακουσει πως οι καθηγητες βοηθανε τους φοιτητες(τους πιο καλους λγκ) στελνοντας τους στο εξωτερικο κ γτ μαρεσε το προγραμμα σπουδων. Ισως να σκεφτω κ το απθ αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τους καθηγητες κλπ κλιμα(αν γνωρισετε ή σπουδαζατε παλιοτερα παρακαλω πειτε μ κ εσεις την γνωμη σας ) θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για το πως ειναι να σπουδαζεις εκει (ημμυ χανια) πχ δυσκολιες,αν ειναι ευκολο να κανεις παρεες, αν γενικα υπαρχουν κ κοριτσια γτ εχει ακουστει πως δεν συμβαινει κτ τετοιο κ σαν κοπελα θα προτιμουσα να γνωριζω,οχι οτι εχει μεγαλη σημασια γτ σαν σχολη ειναι ενδιαφερον απλα το ειχα απορια.. Επισης πιστευετε πως χρειαζεται να μαθω καποια γλωσσα προγραμματισμου ωστε να ειμαι προετοιμασμενη?Κ αν ναι ποια?Γνωριζω μερικα βασικα τησ c++ αλλα αξιζει να μαθω περισσοτερα πριν παω? Θα το εκτιμουσα αν μου λεγατε την αποψη σας!!!!!! Τα κοριτσια τα θες για παρεα ή για ψαλιδια? Θα εχεις περαση παντως. Γενικα η πολη δεν εχει κοριτσια , εκτος απο τις ντοπιες. Οι περισσοτερες σχολες που εχει ειναι τεχνολογικου περιεχομενου, με αποτελεσμα το 90+% να ειναι αντρες σε καποια τμηματα... Επισης εχει ναυσταθμο, πεδιο βολης και παρα πολλα στρατοπεδα, οποτε η αναλογια αντρων γυναικων χειροτερευει ακομα περισσοτερο. Η πολη το καλοκαιρι βουλιαζει απο κοσμο, αλλα τον χειμωνα ειναι πιο καταθλιπτικη και απο το καστελοριζο. 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αφού έχει και αρχιτεκτονική σχολή στα Χανιά, είναι δυνατόν να μην έχει και άλλα κορίτσια;! Καλή τύχη σε ό, τι επιλέξετε πάντως. Η αρχιτεκτονικη στα Χανια δεν ειναι μαζι με τις αλλες σχολες, ειναι πολυ πιο εξω απο το campus, αρκετα κοντα στο Τει των Χανιων. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Η αρχιτεκτονικη στα Χανια δεν ειναι μαζι με τις αλλες σχολες, ειναι πολυ πιο εξω απο το campus, αρκετα κοντα στο Τει των Χανιων Έγραψε γενικά, χωρίς να προσδιορίζει πού ακριβώς στα Χανιά, κάτι που επισήμανα και στην απάντηση μου. Οπότε, σωστά απάντησα.
ask Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 θα ελεγα να κανεις την καλυτερη σου προσπαθεια στις πανελληνιες και με βαση το αποτελεσμα να διαλεξεις. πολυ καλο που εχεις ηδη στοχο, αλλα μη σε αγχωνει αυτο. οποτε μην ξεκινας καποια γλωσσα, εκτος αν σου αρεσει για χομπι. οσον αφορα τις σχολες, εγω απθ εβγαλα, απο συζητησεις με φιλους τοτε στην αθηνα, οντως οι καθηγητες του εμπ φαινοτανε πιο φιλικοι. εν τελει, το πανμιο δε μετραει αν θες να βγεις εξωτερικο, με εξαιρεση ισως τον ακαδημαϊκο τομεα. σου ευχομαι τετοιο καιρο του χρονου να μας λες "ηταν ενας ωραιος αγωνας".
ThemisSt Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις οπότε είναι ανάλογα τι θες. Για την σχολή δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί εγώ ήμουν ΜΠΔ, όχι ΗΜΜΥ. Να έχεις υπόψη πως το ΗΜΜΥ έχει αλυσίδες μαθημάτων, οπότε θα πρέπει να διαβάζεις από την αρχή για να μην αποφοιτήσεις στα 8 χρόνια που είναι ο μέσος όρος της σχολής. Τα προγράμματα σπουδών μην τα κοιτάς, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πάντως σίγουρα δεν χάνεις κάτι να ασχοληθείς με προγραμματισμό πριν πας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα ξεσκιστείς όταν πας οπότε ίσως να χαλαρώσεις για την ώρα?! Όσο για την ζωή στα Χανιά, αν θες κλαμπάκια κτλ τον χειμώνα, θα απογοητευτείς πολύ. Γενικά ο κόσμος δηλαδή δεν βγαίνει τον χειμώνα. Το αν θα κάνεις παρέες εξαρτάται από εσένα και μόνο. Στην αρχή κάνουν παρέα όλοι με όλους, ανεξάρτητα σχολής. Κοίτα να βρεις σπίτι όσο πιο σύντομα μπορείς είναι τουριστούπολη, όλα είναι airbnb. Δεδομένου πως είναι τουριστούπολη οι τιμές είναι στο Θεό σε όλα τα μαγαζιά (καφέ, μπαρ κτλ). Επίσης το πολυτεχνείο δεν είναι στα Χανιά, είναι στα Κουνουπιδιανά. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά για να πας παίρνεις το 23 ή το 18 (περίπου 15-20'). Τα πρωινά γίνεται χαμός. Υπάρχει και η επιλογή να μείνεις Κουνουπιδιανά (όπως έκανα εγώ) για να το αποφεύγεις αυτό, μετά όμως για να βγεις θα θες λεωφορείο πάλι γιατί στα Κουνουπιδιανά δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις και σίγουρα δεν έχει νυχτερινή ζωή (αν αυτό θες). Αν δεν πρόκειται να ανεβαίνεις συχνά πολυτεχνείο, χίλιες φορές Χανιά. Είναι όντως πολύ λουκανικοκατάσταση όπως γράφουν. Η αρχιτεκτονική σχολή όμως είναι στο campus μαζί με τις άλλες σχολές εδώ και χρόνια (από το 2013 νομίζω). Το κτήριο στην Χαλέπα δεν χρησιμοποιείται πια. Ότι άλλο θες ρώτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα