Clytoceyx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Επειδη το viber ειναι ξεφραγο αμπελι, δλδ καποιος ασχετος ξερει/βρισκει το νουμερο σου, το προσθετει στις επαφες του και μετα, μεσω viber, μπορει να σου κανει κλησεις (ηδη εχω 2 κλησεις unknown απο private νουμερο), να σου στειλει μνμ, να βλεπει την φατσα σου απο την φωτο στο profile (αν υπαρχει) κτλ, υπαρχει πουθενα επιλογη να επιλεξω με ποιες απο τις επαφες μου μπορω να εχω επικοινωνια (κλησεις, chat) και για οποιοδηποτε αλλον (ειτε τον εχω εγω στις επαφες, ειτε μ' εχει μονο αυτος, ειτε ειναι private number) οχι; Εστω να "κρυβομαι" καλυτερα και να φαινομαι πραγματικα ανεργος και οχι την μπουρδα απλα να κρυβω το online status. Βασικα θα το διεγραφα, αλλα ειναι η μονη επιλογη να στελνουμε φωτογραφιες με τους γονεις μου. Επισης, αν εχω καποια αναπαντητη κληση στο viber απο unknown με private number, αν πατησω εκει που λεει "add to contacts" κατω απο το μηνυμα οτι ο "unknown is not on your contact list" υπαρχει περιπτωση τοτε να δειξει το πραγματικο νουμερο η δεν λειτουργει ετσι το viber και απλα καποιος κανει κλησεις με απορρητο νουμερο;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στο private.
Clytoceyx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στο private. Privacy εννοεις; Το πιο σχετικο που βρηκα ειναι τα trusted contacts, τα οποια μαλλον δεν ειναι αυτο που νομιζω αλλα δεν μπορω να βρω τι ειναι ακριβως γιατι ενω μου δινει επιλογη να αδειασω την λιστα των trusted δεν εχω βρει καν πως οριζουν τους αριθμους ως τετοιους. Στο calls and messages βρηκα την επιλογη να απενεργοποιησω τα viber in calls, για ολες τις επαφες απ' οτι φαινεται. Επισης την επιλογη silence unknown callers, το οποιο εξακολουθει να τους αφηνει να καλουν και εγω να ενημερωνομαι γι' αυτο αλλα με πιο διακριτικο τροπο. Πραγματικα, καμια ουσιαστικη προστασια απο τον καθε μαπα που απλα εχει το νουμερο σου. Μηπως εχεις και καμια ιδεα τι ισχυει γι' αυτο που εγραψα στην 2η παραγραφο; Spoiler 2 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Επισης, αν εχω καποια αναπαντητη κληση στο viber απο unknown με private number, αν πατησω εκει που λεει "add to contacts" κατω απο το μηνυμα οτι ο "unknown is not on your contact list" υπαρχει περιπτωση τοτε να δειξει το πραγματικο νουμερο η δεν λειτουργει ετσι το viber και απλα καποιος κανει κλησεις με απορρητο νουμερο;
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν κάποιος καλεί από απόρρητο νούμερο (δηλαδή με τον κωδικό #31# μπροστά από το νούμερο του) τότε ο ο διαχειριστής κλήσεων δεν εμφανίζει το νούμερο στο καλούμενο. Παραμένει όμως, αν δεν κάνω λάθος, στα αρχεία του διακομιστή για την περίπτωση που χρειαστεί να γίνει έλεγχος από τις αρχές. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από micos000
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 On 12/08/2022 at 14:52, Clytoceyx said: Επειδη το viber ειναι ξεφραγο αμπελι, δλδ καποιος ασχετος ξερει/βρισκει το νουμερο σου, το προσθετει στις επαφες του και μετα, μεσω viber, μπορει να σου κανει κλησεις (ηδη εχω 2 κλησεις unknown απο private νουμερο), να σου στειλει μνμ, να βλεπει την φατσα σου απο την φωτο στο profile (αν υπαρχει) κτλ, υπαρχει πουθενα επιλογη να επιλεξω με ποιες απο τις επαφες μου μπορω να εχω επικοινωνια (κλησεις, chat) και για οποιοδηποτε αλλον (ειτε τον εχω εγω στις επαφες, ειτε μ' εχει μονο αυτος, ειτε ειναι private number) οχι; Εστω να "κρυβομαι" καλυτερα και να φαινομαι πραγματικα ανεργος και οχι την μπουρδα απλα να κρυβω το online status. Βασικα θα το διεγραφα, αλλα ειναι η μονη επιλογη να στελνουμε φωτογραφιες με τους γονεις μου. Επισης, αν εχω καποια αναπαντητη κληση στο viber απο unknown με private number, αν πατησω εκει που λεει "add to contacts" κατω απο το μηνυμα οτι ο "unknown is not on your contact list" υπαρχει περιπτωση τοτε να δειξει το πραγματικο νουμερο η δεν λειτουργει ετσι το viber και απλα καποιος κανει κλησεις με απορρητο νουμερο; απο τις επιλογες μπορεις να βαλεις να μην φαινεται η φωτογραφια σου σε ατομα που δεν εχεις στα contacts
Clytoceyx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Ενεργοποιησα τις οποιες επιλογες μου εδινε την δυνατοτητα, αλλα και παλι, καμια ουσιαστικη λυση δεν δινει και παραμενει ξεφραγο αμπελι.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 On 15/08/2022 at 18:35, Clytoceyx said: Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Ενεργοποιησα τις οποιες επιλογες μου εδινε την δυνατοτητα, αλλα και παλι, καμια ουσιαστικη λυση δεν δινει και παραμενει ξεφραγο αμπελι. να μην μπορει να σε κανει αλλος add δεν γινεται οσο ξερω απλα δεν μπορει να δει την φωτογραφια σου και μερικα αλλα Limitations σε groups ισως κτλ . αλλα ναι μπορεις να κανεις add οποιον θες τελειως random 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα