Kaz1337 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Γιασας! Εχω ακουση απο το βύσμα μου που θα παω ΑΣΔΥΣ μετα απο ΣΠΕΝ στη Τριπολη (θα ειμαι 3 εβδομαδες στη Τριπολη?). Θα παω καπακι στην ΑΣΔΥΣ μετα απο το ΣΠΕΝ, η θα μου δωσουνε καπιες μερες αδεια? Γνωριζει καπιος πως ειναι εκι για εναν Ι3 χωρισ οπλο? Τι κανουμε γενικα και πως ειναι η φαση εκει. Η αληθεια ειναι οτι τα Ελλενικα δεν ειναι η μιτρικι μου γλυσσα, και πιστεβω θα δισκολεφτο.. (ειμαι απο Καναδα) Ευχαριστω!
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Kaz1337 είπε Γιασας! Εχω ακουση απο το βύσμα μου που θα παω ΑΣΔΥΣ μετα απο ΣΠΕΝ στη Τριπολη (θα ειμαι 3 εβδομαδες στη Τριπολη?). Θα παω καπακι στην ΑΣΔΥΣ μετα απο το ΣΠΕΝ, η θα μου δωσουνε καπιες μερες αδεια? Γνωριζει καπιος πως ειναι εκι για εναν Ι3 χωρισ οπλο? Τι κανουμε γενικα και πως ειναι η φαση εκει. Η αληθεια ειναι οτι τα Ελλενικα δεν ειναι η μιτρικι μου γλυσσα, και πιστεβω θα δισκολεφτο.. (ειμαι απο Καναδα) Ευχαριστω! ΤΟ βύσμα σου δεν σε ενημέρωσε; Γιατί να δυσκολευτείς;
mindtrapper Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Πες στο βύσμα σου μήπως μπορεί να σε βάλει ειδικότητα οδηγός. Δεν ξέρω βέβαια, αλλά 9 χρόνια πριν οι οδηγοί έκαναν δικές τους υπηρεσίες και όχι νούμερα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις