Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είχα μια κουβέντα με φίλο πρόσφατα για τον εντοπισμό μιας διαρροής.

Υπάρχουν υδραυλικοί που ψάχνουν με τον παραδοσιακό τρόπο (πχ βλέπουν που φαίνεται υγρασία και αντίστοιχα κάνουν τρύπες σε τοίχους και πατώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου κάνουν σουρωτήρι το σπίτι σου)

Αντίστοιχα έχω δει από διαφημίσεις κυρίως ότι κάποιοι άλλοι έχουν διάφορα εργαλεία, εντοπίζουν τις σωληνώσεις, την υγρασία καθώς και τη διαρροή με διάφορα μηχανήματα και υποδεικνύουν στον υδραυλικό που θα πρέπει να σκάψει

Έχετε κάποια εμπειρία από την περίπτωση αυτή με τα μηχανήματα;  αξίζει να αγοράσει κάποιος τέτοιο μηχάνημα;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Καλησπέρα σας,

είχα μια κουβέντα με φίλο πρόσφατα για τον εντοπισμό μιας διαρροής.

Υπάρχουν υδραυλικοί που ψάχνουν με τον παραδοσιακό τρόπο (πχ βλέπουν που φαίνεται υγρασία και αντίστοιχα κάνουν τρύπες σε τοίχους και πατώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου κάνουν σουρωτήρι το σπίτι σου)

Αντίστοιχα έχω δει από διαφημίσεις κυρίως ότι κάποιοι άλλοι έχουν διάφορα εργαλεία, εντοπίζουν τις σωληνώσεις, την υγρασία καθώς και τη διαρροή με διάφορα μηχανήματα και υποδεικνύουν στον υδραυλικό που θα πρέπει να σκάψει

Έχετε κάποια εμπειρία από την περίπτωση αυτή με τα μηχανήματα;  αξίζει να αγοράσει κάποιος τέτοιο μηχάνημα;

Να αγοράσει θερμική κάμερα ως ιδιώτης ερασιτέχνης ή ως επαγγελματίας;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Να αγοράσει θερμική κάμερα ως ιδιώτης ερασιτέχνης ή ως επαγγελματίας;

Ως ιδιώτης για αρχή με τη σκέψη να το γυρίσει στο επαγγελματικό!

Το θέμα είναι κάνουν δουλειά οι κάμερες αυτές;

Δημοσ.

Επειδή έχω πρόσφατα θέμα με διαρροή από διπλανό σπίτι , πήρα ουρανίνη η οποία είναι χρωστική για τέτοιες δουλειές.Ανιχνεύεις διαρροές.Για λεπτομέρειες δες εδώ .

Δημοσ.

Οι θερμικες καμερες ειναι χρησιμες μεν αλλα οχι οτι δειχνουν τα παντα και με μεγαλη ακριβεια.

Πλεον υπαρχουν και σε κινητα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Ως ιδιώτης για αρχή με τη σκέψη να το γυρίσει στο επαγγελματικό!

Το θέμα είναι κάνουν δουλειά οι κάμερες αυτές;

Είναι εργαλείο και σαν τέτοιο θέλουν  τον ανάλογο χειρισμό και κατανόηση.Πρέπει και ο χειριστής να καταλαβαίνει τι βλέπει και τι πρέπει να κάνει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tarantules είπε

Επειδή έχω πρόσφατα θέμα με διαρροή από διπλανό σπίτι , πήρα ουρανίνη η οποία είναι χρωστική για τέτοιες δουλειές.Ανιχνεύεις διαρροές.Για λεπτομέρειες δες εδώ .

Ωραίο αλλά με αυτό μπορείς να το καταλάβεις αφού το ρίξεις στο νερό για σήμανση αλλά αν θες να δεις μέσα σε τοίχο ή κάτω από πάτωμα για να βρεις το ακριβές σημείο δε με πείθει ότι θα το βρει

10 ώρες πριν, vagos789 είπε

Οι θερμικες καμερες ειναι χρησιμες μεν αλλα οχι οτι δειχνουν τα παντα και με μεγαλη ακριβεια.

Πλεον υπαρχουν και σε κινητα. 

Έχεις κάποια πρόταση ή παράδειγμα;

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι εργαλείο και σαν τέτοιο θέλουν  τον ανάλογο χειρισμό και κατανόηση.Πρέπει και ο χειριστής να καταλαβαίνει τι βλέπει και τι πρέπει να κάνει.

Δεν θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος :)

θα γκρεμίσω κάποιο σπίτι μέχρι να το μάθω :P

8 ώρες πριν, esertas είπε

Άρα βάζεις και κάμερα μέσα; Όπως το έβλεπα Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλά μηχάνημα με υπέρυθρες!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Ωραίο αλλά με αυτό μπορείς να το καταλάβεις αφού το ρίξεις στο νερό για σήμανση αλλά αν θες να δεις μέσα σε τοίχο ή κάτω από πάτωμα για να βρεις το ακριβές σημείο δε με πείθει ότι θα το βρει

Έχεις κάποια πρόταση ή παράδειγμα;

Δεν θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος :)

θα γκρεμίσω κάποιο σπίτι μέχρι να το μάθω :P

https://www.google.com/search?q=θερμικες+καμερες&rlz=1CAHNBM_enGB898&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...