Vasilica89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το κείμενο που πρέπει να γράψω σε μια ΥΔ, πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σύζυγος με τα ανήλικα παιδιά και διάβασα κάπου ότι θέλει έντυπο συναίνεσης του γονέα (που δεν ταξιδεύει), ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το κείμενο, ευχαριστώ
Dimi00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το κείμενο που πρέπει να γράψω σε μια ΥΔ, πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σύζυγος με τα ανήλικα παιδιά και διάβασα κάπου ότι θέλει έντυπο συναίνεσης του γονέα (που δεν ταξιδεύει), ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το κείμενο, ευχαριστώ Εγω ο ταδε, με ΑΔΤ (αριθμος ταυτότητας) και πατερας των ανηλίκων τεκνων (ονόματα), συναινω στο να ταξιδεψουν με τη σύζυγό μου ΟΝΟΜΑ, με ΑΔΤ( αδτ) χωρίς την παρουσία μου στην ταδε πολη του εξωτερικου το προσεχές διάστημα. 1 1
dtzgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Γράψ'το και στα αγγλικά. Επίσης, κάνε γνήσιο υπογραφής από το gov.gr στα αγγλικά. Μπορεί να της το ζητήσουν και στο εξωτερικό κατά την επιστροφή. 1
Vasilica89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Γράψ'το και στα αγγλικά. Επίσης, κάνε γνήσιο υπογραφής από το gov.gr στα αγγλικά. Μπορεί να της το ζητήσουν και στο εξωτερικό κατά την επιστροφή. Και στα αγγλικά θα γράψω και μάλλον θα πάω σε ΚΕΠ για σφραγίδα,του gov ποιος ξέρει αν το αναγνωρίζουν εξωτερικό ενώ σφραγίδα θα δείχνει κάτι 😄
dtzgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Στην περίπτωση μας μια χαρά το αναγνώρισαν από το gov.gr στα αγγλικά, και μάλιστα σε χώρα που δεν είναι αγγλόφωνη. 1
haris_216 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Dimi00 είπε Εγω ο ταδε, με ΑΔΤ (αριθμος ταυτότητας) και πατερας των ανηλίκων τεκνων (ονόματα), συναινω στο να ταξιδεψουν με τη σύζυγό μου ΟΝΟΜΑ, με ΑΔΤ( αδτ) χωρίς την παρουσία μου στην ταδε πολη του εξωτερικου το προσεχές διάστημα. Να προστεθεί και ο αριθμός διαβατηρίου των παιδιών στο κείμενο
flyer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το κείμενο που πρέπει να γράψω σε μια ΥΔ, πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σύζυγος με τα ανήλικα παιδιά και διάβασα κάπου ότι θέλει έντυπο συναίνεσης του γονέα (που δεν ταξιδεύει), ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το κείμενο, ευχαριστώ Χώρα?
jpaokx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Έτσι από περιέργεια, γιατί να συναινέσεις ώστε να πάει η σύζυγος με τα παιδιά στο εξωτερικό; Τι φάση; Καινούριο είναι αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, jpaokx είπε Έτσι από περιέργεια, γιατί να συναινέσεις ώστε να πάει η σύζυγος με τα παιδιά στο εξωτερικό; Τι φάση; Καινούριο είναι αυτό; Οχι δεν είναι καινούργιο https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/travel-documents-minors/index_el.htm https://www.gov.gr/el/sdg/travel-within-eu/travel-documents/general/travel-documents-for-minors https://www.mfa.gr/ypiresies-gia-ton-politi/dioikitikes-ypotheseis/taxidiotika-eggrapha-gia-anelikous-ellada.html 1
dionisis1925 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, jpaokx είπε Έτσι από περιέργεια, γιατί να συναινέσεις ώστε να πάει η σύζυγος με τα παιδιά στο εξωτερικό; Τι φάση; Καινούριο είναι αυτό; Και που ξέρουν αν όντως πήρε τα παιδιά με συναίνεση ή όχι;
jpaokx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 55 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Και που ξέρουν αν όντως πήρε τα παιδιά με συναίνεση ή όχι; Ξέρω εγώ....γιατί μήπως είναι ζευγάρι και έχουν επιμέλεια εξίσου; 😉 Πάντως, πολύ βοηθητικά τα link. Ούτε που ήξερα για κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα