Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το κείμενο που πρέπει να γράψω σε μια ΥΔ, πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σύζυγος με τα ανήλικα παιδιά και διάβασα κάπου ότι θέλει έντυπο συναίνεσης του γονέα (που δεν ταξιδεύει), ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το κείμενο, ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το κείμενο που πρέπει να γράψω σε μια ΥΔ, πρόκειται να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σύζυγος με τα ανήλικα παιδιά και διάβασα κάπου ότι θέλει έντυπο συναίνεσης του γονέα (που δεν ταξιδεύει), ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το κείμενο, ευχαριστώ

Εγω ο ταδε, με ΑΔΤ (αριθμος ταυτότητας) και πατερας των ανηλίκων τεκνων (ονόματα), συναινω στο να ταξιδεψουν με τη σύζυγό μου ΟΝΟΜΑ, με ΑΔΤ( αδτ) χωρίς την παρουσία μου στην ταδε πολη του εξωτερικου το προσεχές διάστημα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γράψ'το και στα αγγλικά.

Επίσης, κάνε γνήσιο υπογραφής από το gov.gr στα αγγλικά.

Μπορεί να της το ζητήσουν και στο εξωτερικό κατά την επιστροφή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Γράψ'το και στα αγγλικά.

Επίσης, κάνε γνήσιο υπογραφής από το gov.gr στα αγγλικά.

Μπορεί να της το ζητήσουν και στο εξωτερικό κατά την επιστροφή.

Και στα αγγλικά θα γράψω και μάλλον θα πάω σε ΚΕΠ για σφραγίδα,του gov ποιος ξέρει αν το αναγνωρίζουν εξωτερικό ενώ σφραγίδα θα δείχνει κάτι 😄

Δημοσ.

Στην περίπτωση μας μια χαρά το αναγνώρισαν από το gov.gr στα αγγλικά, και μάλιστα σε χώρα που δεν είναι αγγλόφωνη.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Εγω ο ταδε, με ΑΔΤ (αριθμος ταυτότητας) και πατερας των ανηλίκων τεκνων (ονόματα), συναινω στο να ταξιδεψουν με τη σύζυγό μου ΟΝΟΜΑ, με ΑΔΤ( αδτ) χωρίς την παρουσία μου στην ταδε πολη του εξωτερικου το προσεχές διάστημα. 

Να προστεθεί και ο αριθμός διαβατηρίου των παιδιών στο κείμενο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vasilica89 είπε

Χώρα?

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια, γιατί να συναινέσεις ώστε να πάει η σύζυγος με τα παιδιά στο εξωτερικό; Τι φάση; Καινούριο είναι αυτό;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jpaokx είπε

Έτσι από περιέργεια, γιατί να συναινέσεις ώστε να πάει η σύζυγος με τα παιδιά στο εξωτερικό; Τι φάση; Καινούριο είναι αυτό;

Οχι δεν είναι καινούργιο

https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/travel-documents-minors/index_el.htm

https://www.gov.gr/el/sdg/travel-within-eu/travel-documents/general/travel-documents-for-minors

https://www.mfa.gr/ypiresies-gia-ton-politi/dioikitikes-ypotheseis/taxidiotika-eggrapha-gia-anelikous-ellada.html

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jpaokx είπε

Και που ξέρουν αν όντως πήρε τα παιδιά με συναίνεση ή όχι;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Και που ξέρουν αν όντως πήρε τα παιδιά με συναίνεση ή όχι;

Ξέρω εγώ....γιατί μήπως είναι ζευγάρι και έχουν επιμέλεια εξίσου; 😉 

Πάντως, πολύ βοηθητικά τα link. Ούτε που ήξερα για κάτι τέτοιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...