Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

20 ευρω το κιλο το λαδι, το λες και φυλακη για αισχροκερδεια 😁

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα παραπονα στους υπευθυνους που για λογους υγειας, πρεπει να δινει η εστιαση σφραγισμενα τα παντα. :) 

Καμια αισχροκερδεια απο το καταστημα λοιπον.

Είναι αστείο γιατί εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν "που σκατα βρήκε 50ρακια τόσο φθηνά για να τα πουλάει 1 ευρώ τελική;".

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγω παντως ξερω οτι κανετε τους μαγκες οπου σας αρεσει. Στους γιατρους ομως τα σκατε και χωρις αποδειξη και ευχαριστω λετε.

Τον μαγκα δεν τον εκανα και λογω ιδιοσυγκρασιας δεν τον κανω και σε κανενα. Απλα ζητησα και ζηταω αποδειξη για να τα περασω στην ασφαλιστικη. Μου εριξε 20 ευρω πανω γιατι λεει τα μισα του τα παιρνει η εφορια (ειδικοτητα γυναικολογος 😂😂-τον καημενο).

Απλα δεν ξαναπατησα στο ιατρειο του. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

γιατι λεει τα μισα του τα παιρνει η εφορια

Έτσι είναι :)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το πρόβλημα είναι αρκετοί ξεκινάνε επιχείρηση ή ελεύθερο επάγγελμα χωρίς να κάνουν ένα επιχειρηματικό πλάνο στην αρχή για να έχουν μια γενική εικόνα τι μικτά έσοδα θα πρέπει να στοχεύσουν ώστε να έχουν στο περίπου τα καθαρά που χρειάζονται για τα δικά τους έξοδα το μήνα. Έτσι κοστολογούν λάθος το προϊόν ή την υπηρεσία τους και μετά καταλήγουν στη φοροδιαφυγή γιατί αρκετοί είναι μη βιώσιμοι.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zygorito είπε

Το πρόβλημα είναι αρκετοί ξεκινάνε επιχείρηση ή ελεύθερο επάγγελμα χωρίς να κάνουν ένα επιχειρηματικό πλάνο στην αρχή για να έχουν μια γενική εικόνα τι μικτά έσοδα θα πρέπει να στοχεύσουν ώστε να έχουν στο περίπου τα καθαρά που χρειάζονται για τα δικά τους έξοδα το μήνα. Έτσι κοστολογούν λάθος το προϊόν ή την υπηρεσία τους και μετά καταλήγουν στη φοροδιαφυγή γιατί αρκετοί είναι μη βιώσιμοι.

Δεν ειναι αυτο το προβλημα, αλλα οκ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εγω παντως ξερω οτι κανετε τους μαγκες οπου σας αρεσει. Στους γιατρους ομως τα σκατε και χωρις αποδειξη και ευχαριστω λετε.

αλλη μια αυθερετη αποψη που βγαζεις, ποιος σου είπε οτι τα σκαω χωρις αποδειξη? απο οταν μεγαλωσα και καταλαβα πολλα πραγματα δεν παιζει πουθενα και για κανεναν να δωσω λεφτα με το "50 χωρις, 70 με" ειδικα σε γιατρους.

11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Και; δεν θα πληρωσει φορους δηλαδη αυτος; εμενα γιατι μου τα κραταει στον μισθο μου; πρεπει να τον πονέσω που εχει το μαγαζι και του τα κραταει η εφορια; να κλάψω; να του πω δωσε χωρις αποδειξη για να κλέψεις και άλλο; το οτι τον δικαιολογεις λεει πολλα για την σταση σου.

10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειναι αυτο το προβλημα, αλλα οκ

να μαντέψω ? το κρατος που του κραταει φόρους ε ? ή που θελουμε εμεις να δινει αποδειξη ?

Επεξ/σία από great
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το ξαναλεω ο τυπος ειναι γυναικολογος. Δηλαδη οταν παιρνει 1500 για να παραστει στη γεννα κοβει αποδειξη? Μαυρα ειναι ολα. Στο ιατρειο μονο κοβει. 

Γενικα οταν ακουω χειρουργους να κλαιγονται φουντωνω. Παιρνουν πολλα εξτρα ειτε τα απαιτουν ειτε τα δινουμε απο ευχαριστηση. 

Ας χρεωσει ο καθενας ο,τι θελει. Αλλα δεν μπορει να ρωταω ξεκαθαρα πριν ερθω στο ιατρειο ποσο κοστιζει η εξεταση να μου λες 50 κι οταν ζηταω αποδειξη να μου λες 70. Γιατι δεν ειμαστε εταιρειες ειμαστε πολιτες και ο ΦΠΑ ειναι υποχρεωτικος. Αρα θελω τιμη με ΦΠΑ. Και δεν μου ειπε 50 συν ΦΠΑ. Ειπε 50. 

Επεξ/σία από Uptheirons
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Uptheirons είπε

Παιδια το ξαναλεω ο τυπος ειναι γυναικολογος. Δηλαδη οταν παιρνει 1500 για να παραστει στη γεννα κοβει αποδειξη? Μαυρα ειναι ολα. Στο ιατρειο μονο κοβει. 

Γενικα οταν ακουω χειρουργους να κλαιγονται φουντωνω. Παιρνουν πολλα εξτρα ειτε τα απαιτουν ειτε τα δινουμε απο ευχαριστηση. 

Ας χρεωσει ο καθενας ο,τι θελει. Αλλα δεν μπορει να ρωταω ξεκαθαρα πριν ερθω στο ιατρειο ποσο κοστιζει η εξεταση να μου λες 50 κι οταν ζηταω αποδειξη να μου λες 70. Γιατι δεν ειμαστε εταιρειες ειμαστε πολιτες και ο ΦΠΑ ειναι υποχρεωτικος. Αρα θελω τιμη με ΦΠΑ. Και δεν μου ειπε 50 συν ΦΠΑ. Ειπε 50. 

Οι γιατροί δεν εισπράττουν και δεν αποδίδουν ΦΠΑ.

Επίσης όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φορολογούνται βάση τεκμηρίων. Δηλαδή ακόμα και μηδενικά έξοδα να δηλώνεις, ένα αυτοκίνητο να έχεις στο όνομά σου θα πληρώσεις φόρο.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Οι γιατροί δεν εισπράττουν και δεν αποδίδουν ΦΠΑ.

Επίσης όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φορολογούνται βάση τεκμηρίων. Δηλαδή ακόμα και μηδενικά έξοδα να δηλώνεις, ένα αυτοκίνητο να έχεις στο όνομά σου θα πληρώσεις φόρο.

Αυτο ομολογω οτι δεν το ηξερα. Οχι οτι καλμαρει την αγανακτηση μου στην περιπτωση του γιατρου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...