Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε μάλλον δεν έχεις διαβάσει ποτέ τα αρνητικά σχόλια στις αγγελίες εδώ . εκεί να δεις αναφορές του τύπου , απατεώνας , μην ξαναπάρετε τίποτα κ.τ.λ.π. πήγε κανείς δικαστικός για Σ.Δ. ? Μάλλον όχι . Παλι αναφερεις άκυρα παραδείγματα. Τα άτομα εδώ δεν είναι επιχειρηματίες με επωνυμία ΑΦΜ και διευθυνση, με νόμιμη έναρξη επαγγέλματος και πληρωμή φόρων. Εάν πας σε σχόλιο και αποκαλέσεις κλέφτη και απατεώνα επιχείρηση είναι συκοφαντια, αν γίνει δικαστήριο, εκεί θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για να υπάρξει θετική έκβαση για εσένα. Επίσης αρνείσαι να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα η προσωπική γνώμη και άλλο η αναφορά για παράνομες πράξεις του άλλου στις οποίες υπάρχουν κυρώσεις. Διαφορετικό είναι να πεις "οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβές μην αγοράσει κανένας", "η εταιρεία αυξάνει τις τιμές και αισχθροκερδει απέναντι στους πελάτες που τους κοροιδευει μην αγοράσει κανένας" εδώ είσαι στο όριο, και τέλος "η εταιρεία κλέβει πελάτες κράτος, παραβιάζει τον νόμο για το όριο τιμών δεν κόβει αποδείξεις, απατεώνες κτλ", αν το πεις αυτό θα έχεις πρόβλημα. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα ασχοληθούν με εσένα εκτός αν το σχόλιο σου επηρεάσει κόσμο και πελάτες σε βαθμό τέτοιο που γίνει αντιληπτό από τους υπεύθυνους, εκεί οι περισσότεροι θα σε ψάξουν στέλνοντας σου ένα εξώδικο να ανακαλέσεις, ακομα λιγότεροι θα προχωρήσουν σε μήνυση και αγωγή και ακόμα λιγότεροι θα κερδίσουν το δικαστήριο, για να σου κάνουν αγωγή θα έχουν υποστεί αποδεδειγμένη ζημιά από το δικό σου σχόλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια να την ενημερώσω για το παρόν θέμα. Αν ήθελε αυτός που έγραψε το νήμα να ενημερωθεί για την νομιμότητα θα ρώταγε ένα λογιστή, ή έναν εφοριακό, το να λέει δημόσια αποφύγετε το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί θα χάσετε χρήματα, είναι κατά την γνώμη μου συκοφαντία. Δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, αλλά είναι τουλάχιστον ανώριμο κατά την γνώμη μου όλο αυτό όπως γράφτηκε. Ακόμη δεν κατάλαβα πως θα χάσει κάποιος χρήματα. Κι επίσης μια φράση που διάβασα, "το μαγαζί είναι χου" τι πάει να πει πρώτη φορά το ακούω. Απο την στιγμη που αλλο ποσο πληρωσε και αλλο γραφει η αποδειξη, ο μονος χαμενος σε περιπτωση δικαστικης οδου θα ειναι η ιδιοκτητρια. Πολλες "εξυπναδες" γινονται με τις ταμειακες και οφειλουμε ως πολιτες να ειμαστε σε επιφυλακη. Και η δικαιολογια οτι αλλου γινονται χειροτερα, δε σημαινει τιποτα - ας μην ασχολουμαστε με καμια παρατυπια ή παρανομια μηπως επειδη παντα θα υπαρχει καποιος αλλος που κανει κατι χειροτερο; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Παλι αναφερεις άκυρα παραδείγματα. Τα άτομα εδώ δεν είναι επιχειρηματίες με επωνυμία ΑΦΜ και διευθυνση, με νόμιμη έναρξη επαγγέλματος και πληρωμή φόρων. Εάν πας σε σχόλιο και αποκαλέσεις κλέφτη και απατεώνα επιχείρηση είναι συκοφαντια, αν γίνει δικαστήριο, εκεί θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για να υπάρξει θετική έκβαση για εσένα. Επίσης αρνείσαι να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα η προσωπική γνώμη και άλλο η αναφορά για παράνομες πράξεις του άλλου στις οποίες υπάρχουν κυρώσεις. Διαφορετικό είναι να πεις "οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβές μην αγοράσει κανένας", "η εταιρεία αυξάνει τις τιμές και αισχθροκερδει απέναντι στους πελάτες που τους κοροιδευει μην αγοράσει κανένας" εδώ είσαι στο όριο, και τέλος "η εταιρεία κλέβει πελάτες κράτος, παραβιάζει τον νόμο για το όριο τιμών δεν κόβει αποδείξεις, απατεώνες κτλ", αν το πεις αυτό θα έχεις πρόβλημα. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα ασχοληθούν με εσένα εκτός αν το σχόλιο σου επηρεάσει κόσμο και πελάτες σε βαθμό τέτοιο που γίνει αντιληπτό από τους υπεύθυνους, εκεί οι περισσότεροι θα σε ψάξουν στέλνοντας σου ένα εξώδικο να ανακαλέσεις, ακομα λιγότεροι θα προχωρήσουν σε μήνυση και αγωγή και ακόμα λιγότεροι θα κερδίσουν το δικαστήριο, για να σου κάνουν αγωγή θα έχουν υποστεί αποδεδειγμένη ζημιά από το δικό σου σχόλιο. δεν έχεις καταλάβει τι γράφω και λες τα δικά σου . Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από makis269 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Ότι να 'ναι είστε μερικοί. OP, κάνε το καλό αδερφέ και σβήσε το θέμα ή αν δεν μπορείς πες έναν από τους διαχειριστές. Εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις και όχι το μαγαζί. Και μπορείς να βρεθείς σε κανένα δικαστήριο με όλο αυτό το ''χαμό'' που προκάλεσες στα σχόλια. Παίδες, αν δεν ξέρουμε κάποια πράγματα ή πολύ απλά δεν είναι το αντικείμενό μας, δεν σχολιάζουμε. Για αρχή, να σας πω ότι το esend δεν λειτουργεί σωστά και δεν είναι όλες οι ταμειακές περασμένες στην ΑΑΔΕ. Καλό ε; Τώρα αναθεωρήστε τα σχόλια που κάνατε μερικοί για qr codes και αν θα πρέπει να σε πετάει στην ΑΑΔΕ. Επίσης, το σχισμένο χαρτί δεν λέει απολύτως τίποτα. Μπορεί να συμβεί για χίλιους δυο λόγους. Από απλό μασημένο χαρτί λόγω κολλήματος της ταμειακής μέχρι ή ακόμη και να τελειώσει το χαρτί την ώρα της εκτύπωσης. Απορώ πως βγάζετε όλοι αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να σκέφτεστε τα βασικά πρώτα. Πρώτη φορά βλέπετε κομμένη με αυτόν τον τρόπο απόδειξη;;; Επίσης OP, πως ξέρεις ότι αυτή η ταμειακή την έχει ο άνθρωπος από το 2017 και μάλιστα κάνεις λόγο και για τις μόνο 59 κομμένες αποδείξεις; Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι την ταμειακή μπορείς να την κάνεις παύση και να την ξαναχρησιμοποιήσεις μετά από αρκετό καιρό ακόμη και χρόνια. Πριν γράψουμε κάτι, ενημερωνόμαστε πρώτα. Γενικά, εκτίθεστε εσείς που σχολιάζετε εδώ μέσα παρά το ίδιο το μαγαζί που βγάλατε φορά παρτίδα την επωνυμία και συζητάτε γι' αυτό εδώ και 4 σελίδες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, makis269 είπε δεν έχεις καταλάβει τι γράφω και λες τα δικά σου . Ναι... Η μάλλον, εσύ δεν συμφωνείς με την κριτική μου στην άποψη σου και το γυρνάς τώρα ότι δεν έχω καταλάβει εγώ. Μια χαρά έχω καταλάβει τι έγραψες. Τα παραπάνω παραδείγματα είναι άκυρα. Ανέφερες το insomnia, μια πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες είναι ανώνυμοι και εγγράφονται με την θέληση τους δεχομενοι κάποιους όρους. Εδώ δεν θα ασχοληθούν οι αρχές και το δικαστήριο να εξετάσουν και να αποδοσουν ευθύνες εάν εσύ ή εγώ αποκαλεσουμε απατεώνες κλέφτες και το οτιδήποτε τον οποιονδήποτε με ένα ψευδωνυμο, είναι ο λόγος του ενός εναντίον του λόγου του άλλου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο πιιθανοτατα. Άμα πάω και το κάνω στο google αυτό η αναφέρω μέσα εδώ επιχείρηση με επωνυμία και στοιχεία αποδειξης μαζί με κάποιο σχόλιο, βεβαίως και θα ασχοληθούν οι αρχές αν το σχόλιο εμπίπτει στην συκοφαντια, η εταιρεία θα τρέξει να σου κάνει αγωγή αν δει ότι της προκάλεσες ζημιά. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addendi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια να την ενημερώσω για το παρόν θέμα Ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Γιατί δηλαδή η συλλογή απόψεων στο θεμα είναι δυσφήμιση του καταστήματος ; Αν ήταν ετσι και η απόδειξη με τα δυο πιάτα αστακού στη Μύκονο προς 1000 ευρώ δεν θα επρεπε να δημοσιεύεται ... 4 λεπτά πριν, Addendi είπε Ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Γιατί δηλαδή η συλλογή απόψεων στο θεμα είναι δυσφήμιση του καταστήματος ; Αν ήταν ετσι και η απόδειξη με τα δυο πιάτα αστακού στη Μύκονο προς 1000 ευρώ δεν θα επρεπε να δημοσιεύεται ... Αν θελει ελεγχο νομιμότητας ο ΟΡ το μόνο σίγουρο είναι να πάρει την απόδειξη και να απευθυνθεί στην ααδε Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από Addendi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, saltofx_v είπε το 50% των ταμειακων δεν ειναι συνδεδεμενες..ασε τι λενε στις ειδησεις..και ναι ακομα δεν αποτελει παραβαση. 4 ώρες πριν, maniacos93 είπε δεν είναι όλες οι ταμειακές περασμένες στην ΑΑΔΕ. πηγη για αυτο εχουμε? Γιατι εγω βρισκω μονο αυτο Παραταση πηρε μονο η συνδεση των pos με τις ταμειακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kover Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Η δική μου εκδοχή είναι: είχαν παλιά αυτή τη μηχανή, η οποία παρουσίασε αυτό το πρόβλημα με τη στοίχιση και την έβαλαν στην άκρη για να την χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης, κι αυτή η ανάγκη είναι τώρα. Τώρα για το λάθος ποσό, μπορεί να μην έπιασε το πλήκτρο ''1''. Κι εμένα μου δίνουν λάθος αποδείξεις, τις βλέπω (ή κάποιες φορές το βλέπουν οι ίδιοι και μου λένε ''μισό λεπτό έκανα λάθος'') και τους το αναφέρω και μου δίνουν δύο. ο δράκος ποτε εμφανίστηκε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε πηγη για αυτο εχουμε? Γιατι εγω βρισκω μονο αυτο Παραταση πηρε μονο η συνδεση των pos με τις ταμειακες Για να ανέβουν σωστά στην ΑΑΔΕ, πρέπει το κατάστημα να πάει στον λογιστή τα Ζ και αυτός με τη σειρά του να τα περάσει στα βιβλία και απο εκεί να τα ανεβάσει, μέσω του λογιστικού προγράμματος, στην ΑΑΔΕ. Μόνο έτσι ανεβαίνουν σωστά τα Ζ (προς το παρών). Το eSend υποτίθεται ήταν η αρχή για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο όλο πλαίσιο του MyData και πρώτη φορά έκαναν λόγο το 2019. Ακόμη όμως, και επειδή είμαστε Ελλάδα, δεν είναι ακόμη έτοιμο το σύστημα. Γι' αυτό συνέχεια δίνουν παρατάσεις στο MyData. Άσε, ένα μπάχαλο γίνεται. Λογιστής είμαι και στα λέω όλα αυτά με 100% σιγουριά. Αν θέλεις μπορείς να μπεις TaxHeaven ή στο E-forologia και να δεις και μόνος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, kover είπε ο δράκος ποτε εμφανίστηκε; Τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strepsil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, maniacos93 είπε Για να ανέβουν σωστά στην ΑΑΔΕ, πρέπει το κατάστημα να πάει στον λογιστή τα Ζ και αυτός με τη σειρά του να τα περάσει στα βιβλία και απο εκεί να τα ανεβάσει, μέσω του λογιστικού προγράμματος, στην ΑΑΔΕ. Μόνο έτσι ανεβαίνουν σωστά τα Ζ (προς το παρών). Το eSend υποτίθεται ήταν η αρχή για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο όλο πλαίσιο του MyData και πρώτη φορά έκαναν λόγο το 2019. Ακόμη όμως, και επειδή είμαστε Ελλάδα, δεν είναι ακόμη έτοιμο το σύστημα. Γι' αυτό συνέχεια δίνουν παρατάσεις στο MyData. Άσε, ένα μπάχαλο γίνεται. Λογιστής είμαι και στα λέω όλα αυτά με 100% σιγουριά. Αν θέλεις μπορείς να μπεις TaxHeaven ή στο E-forologia και να δεις και μόνος σου. Ετσι ειναι οπως τα λεει εδω ο φιλος...Το προβλημα ειναι απο μερια του κρατους!Ηδη οι λογιστες τα περνανε κανονικα αλλα το συστημα παραπεει ακομα...Δειτε πχ. με τις φορολογικες.Απο περυσι λεγανε νωριτερα και στον ιδιο παρανομαστη κατεληξαν γιατι απλα ειχαν πολλα κενα μεσα στις δηλωσεις...Οσο για τη συγκεκριμενη αποδειξη η μηχανη ειναι νομιμη φαινεται δηλωμενη στο αντιστοιχο αφμ...Τωρα γιατι εχει 59 αποδειξεις ενω την εχει καποια χρονια λογικα λογω παυση εργασιων ή μπορει και να μην κοβει αποδειξεις ή να μην εχει δουλεια...πολλα μπορει αλλα το θεμα ειναι να το αποδειξεις...Μια μηχανη την κρατας μεχρι και 20 χρονια αν δεν εχει βγαλει 2000-2500 κατα μεσο ορο Ζ...τοσο ειναι ο χρονος ζωης μιας κοινης ταμειακης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Addendi είπε Αν θελει ελεγχο νομιμότητας ο ΟΡ το μόνο σίγουρο είναι να πάρει την απόδειξη και να απευθυνθεί στην ααδε Χωρίς να ξέρω γιατί τρώγεται ο ts, αν πάρει την απόδειξη και πάει ααδε ίσως θελήσουν να κάνουν έλεγχο στο κατάστημα. Και τελικά δεν ξέρω ποιός θα βγεί χαμένος για μερικούς που λέτε ότι θα φάει αγωγή. Επίσης ευτυχώς που υπάρχουν κριτικές στο google (ναι οκ και καλοθελητές πάντα) γιατί ειδικά στα φαγάδικα έχει σωθεί κόσμος και πολλοί άλλαξαν ποιότητα και νοοτροπία. Όπως και στα βενζινάδικα. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από jimis_vts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryu80 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Εμενα μου φαινεται οκ, το οτι τρωει λιγο απο το qr ισως ειναι προβλημα της εκτυπωσης καθως πανω πανω εχει το μικρο κομματι qr που θα λειπει λογικα απο την προηγουμενη αποδειξη. Επισης εχει κανονικα όλα τα φορολογικα στοιχεια της επιχειρησης καθως και την φορολογικη σήμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimTsinaf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Το QR code πρέπει να σε πηγαίνει στο site της ΑΑΔΕ, αλλιώς κάτι δεν πάει καλά σίγουρα γιατί και αδήλωτη να είναι από τον λογιστή αυτό είναι προγραμματισμένη να κάνει από τον κατασκευαστή. Σχετικά με το πλήθος προοδευτικών δελτίων που φαίνεται να έχει κόψει η ταμειακή, υπάρχει περίπτωση η ταμειακή τους να ήρθε σε πλήρωση φορολογικής μνήμης και να αλλάξανε ταμειακή, Οπότε ξεκινάει η αρίθμηση και πάλι από την αρχή. Τέλος μια νέα ταμειακή τις πρώτες μέρες μπορεί να δουλεύει κανονικά με qr το οποίο σε πάει στο site της ΑΑΔΕ αλλά με ελλειπή στοιχεία ή να βγάζει μήνυμα ότι είναι αδήλωτη γιατί χρειάζεται μια διαδικασία μεταξύ ευκαταστάτη - λογιστή - επιχείρησης για πλήρη δήλωση της στην ΑΑΔΕ το οποίο παίρνει κάνα 2 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Νομίζω οτι πολύ ξεχνατε για απειρα threads που εχουν ανοιξει "μου στειλαν εξωδικο να κατεβασω το σχολιο στο google που ελεγα οτι δεν μου καναν αντικατασταση της καρτας ή μου δωσαν αλλο απο αυτο που παραγγειλα" οποτε για ψιλλου τρίχα μερικα σκρουτζομαγαζα κυρίως ζητάνε αφαίρεση ποστ και review. Aυτο πάει σε πολλα σχόλια που διαβασα εδω οτι σιγά μην κάνει κατι ο ιδιοκτητης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα