Προς το περιεχόμενο

Είναι νόμιμη αυτή η απόδειξη;

agamoi-thytai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Πάντως εδώ:

https://www1.gsis.gr/tameiakes/myweb/esend.php

βγάζει ότι το παραστατικό δεν βρέθηκε.

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει βγει Ζ ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, dtzgr είπε

Είναι από 9/8. Το Ζ δεν βγαίνει κάθε μέρα στο κλείσιμο;

Σωστα, δεν ειχα δει ημερομηνια. Οχι απαραιτητα κλεισιμο, αλλα εντος 24ωρου, αλλιως δεν μπορεις να χτυπησεις αλλη.

Τοτε ναι, μαζι με qr και μικροτερου ποσου, μαλλον μουφα. Και πολλες αρνητικες αξιολογησεις στο google γενικα.

Τώρα που το βλέπω και πάλι, είχα ψωνίσει κι εγώ μια φορά από εκεί (φυσικό κατάστημα) στο παρελθόν και δεν θυμάμαι να είχα θέμα. Δεν έλεγξα βέβαια την απόδειξη, αλλά μάλλον είχα πληρώσει με κάρτα και δεν θυμάμαι τίποτα ύποπτο με το πόσο ή τα άλλα αναγραφόμενα στην απόδειξη.

3 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα της παρακάτω απόδειξης, όχι για να γίνω καρφί στη ΣΔΟΕ, αλλά για να προστατεύσω τυχόν πελάτες που θα κάνουν κατάθεση και θα χάσουν τα χρήματά τους.

apodeiksi.png.c8cfa54fb063097c6f24f792d5a2d0a8.png

Η απόδειξη πρέπει να είναι εντάξει αλλά ειναι κομμένη και δεν φαίνεται η λήξη 

3 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Από το

1. Το QR είναι κομμένο ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί.
2. Δεν έχει τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά που έχουν οι ταμειακές από το 2014 και μετά.
3. Λόγω της γραμματοσειράς, δεν είναι στοιχισμένα τα σύνολα.
4. Από το 2017 έχει μόνο 59 αποδείξεις σε σύνολο (προοδευτικά)

2 QR codes κομμένα για την ακρίβεια. Κι εμένα άντε καμιά φορά να μου ξεφύγει στη βιασύνη, αλλά 2 συνεχόμενα δύσκολο.

9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

2 QR codes κομμένα για την ακρίβεια. Κι εμένα άντε καμιά φορά να μου ξεφύγει στη βιασύνη, αλλά 2 συνεχόμενα δύσκολο.

συμβαίνει όταν δεν μπει σωστά το ρολλο χαρτί στην ταμειακή. Με λίγα λόγια έβαλε ρολλο και πάτησε εκτύπωση χωρίς να δώσει περιθώριο να τραβήξει πρώτα λίγο χαρτί (με αποτέλεσμα να μένει πάντα ένα κομμάτι της αποδειξειςπριν τον κόφτη)

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Free Bird είπε

Χωρίς παρεξήγηση, αν δει ο ιδιοκτήτης ότι κάπου κυκλοφορούν τα προσωπικά του στοιχεία φόρα παρτίδα, μήπως υπάρξει πρόβλημα ?
Σε σχόλιο πάντως που έγινε στο fb, (πραγματικό περιστατικό) πήγε κάποιος στο τάδε βενζινάδικο και έγραψε ότι είχε νοθευμένη βενζίνη με δ/νση και τη φίρμα του βενζινάδικου, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια ...

Λογικό και αναμενόμενο να καταλήξει στα δικαστήρια με ανελέητο ξέσκισμα αυτού που σήκωσε την απόδειξη και έγραψε για νοθεία. Αυτό είναι ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμηση και θα πρέπει να έχεις στοιχεία πριν αναφερθείς δημοσίως ή όταν σε καλέσει το δικαστήριο αλλιώς... πλερώ.....

Επεξ/σία από Basilhs23___

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papapontikas είπε

συμβαίνει όταν δεν μπει σωστά το ρολλο χαρτί στην ταμειακή. Με λίγα λόγια έβαλε ρολλο και πάτησε εκτύπωση χωρίς να δώσει περιθώριο να τραβήξει πρώτα λίγο χαρτί (με αποτέλεσμα να μένει πάντα ένα κομμάτι της αποδειξειςπριν τον κόφτη)

Αυτό το έκανε επίτηδες γιατί όπως είπαμε η ταμειακή του είναι παράνομη, μούφα. Το παραστατικό δεν υπάρχει πουθενά. 

Επεξ/σία από Dante80

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Το θέμα είναι μην χάσει κόσμος χρήματα από καταθέσεις.

τι καταθέσεις να χάσει ο κόσμος western union είναι; 

Εγώ πάντως βάζοντας τα στοιχεία αυτά βλέπω πως το κατάστημα πουλάει πιμπλίκια και κοκοψόψαρα κυρίως αξεσουάρ αυτοκινήτων αλλά και άλλα πχ φακούς κτλ 

Οπότε τι λεφτά να χάσεις; 

Είναι μήπως κάνας meta τρόπος marketing αυτός όπως τα starbucks που δεν γράφουν σωστά το όνομα σου για να σηκώσεις φωτό στο Insta με το λάθος όνομα πάνω στην starbucks κούπα; 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα,

Έχω και εγώ μια απορία σχετικά με τον έλεγχο των αποδείξεων μεσώ QR. Από ότι έχω καταλάβει όλες οι αποδείξεις πρέπει να έχουν QR barcode το οποίο μόλις το σκαναρεις να σε πηγαίνει στην σελίδα της ΑΑΔΕ στην οποία να σου γράφει όλα τα στοιχεία της απόδειξης (αριθμός ταμειακής, ποσό, ΦΠΑ, ημερομηνία κλπ) και να σε ενημερώνει αν είναι οκ η απόδειξη.

Έχω παρατηρήσει σε ένα βενζινάδικο στο οποίο το QR του δεν σε πάει στην σελίδα της ΑΑΔΕ αλλά σου γράφει απλά διάφορα νούμερα (τα οποία στην ουσία είναι κάποια στοιχεία της απόδειξης άλλα δεν δημιουργεί url για να σε πάει στην ΑΑΔΕ). Επισυνάπτω φωτο από την απόδειξη και το αποτέλεσμα μόλις την σκαναρω και άλλη μια απόδειξη στην οποία φαίνεται πως πρέπει να είναι το QR.

Πιστεύετε έχει κάνει λαμογια το βενζινάδικο ή άπλα όποιος του έφτιαξε τα QR στις αποδείξεις έχει κάνει πατάτα?

ΛΑΘΟΣ QR.jpg

ΣΩΣΤΟ QR.jpg

Επεξ/σία από ATmega

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...