Addendi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, great είπε "μου στειλαν εξωδικο να κατεβασω το σχολιο στο google που ελεγα οτι δεν μου καναν αντικατασταση της καρτας ή μου δωσαν αλλο απο αυτο που παραγγειλα" To εξώδικο δεν κοστίζει πολύ παραπάνω απο 50 ευρώ και ειναι απλα εκφοβιστικό. Αν ήθελε το μαγαζάκι μπορούσε να προχωρήσει κατευθείαν σε αγωγή. Είναι απλά ένα μέσο πίεσης σε ανθρώπους που δεν ξερουν οτι κοιτάζουν να σε φοβίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το μικρότερο κόστος. 5 ώρες πριν, great είπε οποτε για ψιλλου τρίχα μερικα σκρουτζομαγαζα κυρίως ζητάνε αφαίρεση ποστ και review. Κάτι τέτοια ζητούσε και η Samsung για πελάτη της που η μπαταρία του κινητού εξεράγη, να σταματήσει να μιλά γι αυτό δημοσίως. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από Addendi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Αν με τραμπούκιζε κατάστημα με αυτόν τον τρόπο για να σβήσω πραγματική αξιολόγηση, θα το τραμπούκιζα επί 10 και θα του έχωνα και αγωγή και χαλάλι τα έξοδα. Έχουμε βαρεθεί κουτοπονηριές σε αυτή τη χώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haokr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 9:19 ΜΜ, Dimi00 είπε Χωρις να ειμαι και ειδικός, μοιαζει νορμάλ, εχει φυσική εδρα, αφμ... Τωρα γιατι το barcode ειναι κομμενο ετσι δε ξερω. Σε γενικες γραμμες ομως εμπιστο φαινεται Θα μπορούσε να είχε κοπεί βιαστικά απο τον υπάλληλο ή να έχει τελειώσει το χαρτί, ή να το έκαναν επίτηδες. Δεν είναι επαγγελματικό, πάντως το μηχάνημα αν φάει το χαρτί, ή τελειώνει το χαρτί, γίνονται πολλά μπερδέματα τέτοια ώστε να βγει σακατεμενη η απόδειξη. Αν και θα έπρεπε ο πελάτης να την πάρει ολόκληρη και σωστή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Καλά το να βγει λειψή η απόδειξη στο σκίσιμο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί από λάθος, αν και δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι αν είναι επαναλαμβανόμενο και συνοδεύεται και από άλλα "προειδοποιητικά σημάδια" μαϊμού απόδειξης. Πάντως εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει μαϊμού απόδειξη, μου έχει τύχει όμως δεκάδες φορές ΜΗ απόδειξη..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, haokr είπε Θα μπορούσε να είχε κοπεί βιαστικά απο τον υπάλληλο ή να έχει τελειώσει το χαρτί, ή να το έκαναν επίτηδες. Δεν είναι επαγγελματικό, πάντως το μηχάνημα αν φάει το χαρτί, ή τελειώνει το χαρτί, γίνονται πολλά μπερδέματα τέτοια ώστε να βγει σακατεμενη η απόδειξη. Αν και θα έπρεπε ο πελάτης να την πάρει ολόκληρη και σωστή. Από την άλλη, τα αλάνια της ΑΑΔΕ δεν θεωρούν σημαντικό να μπορείς να επανεκτυπωσεις απόδειξη λιανικής από ΦΗΜ, ώστε να υπάρχει εύκολα λύση σε αυτά τα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 13/8/2022 στις 2:42 ΠΜ, maniacos93 είπε Για να ανέβουν σωστά στην ΑΑΔΕ, πρέπει το κατάστημα να πάει στον λογιστή τα Ζ και αυτός με τη σειρά του να τα περάσει στα βιβλία και απο εκεί να τα ανεβάσει, μέσω του λογιστικού προγράμματος, στην ΑΑΔΕ. Μόνο έτσι ανεβαίνουν σωστά τα Ζ (προς το παρών). Το eSend υποτίθεται ήταν η αρχή για την ηλεκτρονική τιμολόγηση στο όλο πλαίσιο του MyData και πρώτη φορά έκαναν λόγο το 2019. Ακόμη όμως, και επειδή είμαστε Ελλάδα, δεν είναι ακόμη έτοιμο το σύστημα. Γι' αυτό συνέχεια δίνουν παρατάσεις στο MyData. Άσε, ένα μπάχαλο γίνεται. Λογιστής είμαι και στα λέω όλα αυτά με 100% σιγουριά. Αν θέλεις μπορείς να μπεις TaxHeaven ή στο E-forologia και να δεις και μόνος σου. Μια και είσαι λιγοστής, μην μπερδεύεις το esend με το mydata. Σύμφωνα με τη νομοθεσία στο esend πρέπει να στέλνουν όλες οι ταμειακές από το 2014 και μετά. Για το mydata και τις ταμειακές άλλαξε πριν από λίγους μήνες. Και μια και είσαι λογιστής βρες την απόφαση που υποχρεώνει τον πωλητή της ταμειακής να συνδέει έστω και δοκιμαστικά την ταμειακή με το esend. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Με παίρνει ο ξάδερφος μου και μου λέει να παραλάβω ένα δέμα του. Έρχεται κοιτάω αποστολέα Ideahellas. Δεν το πιστεύω. Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω ότι θα το ανοίξω για αυτόν τον λόγο, μου λέει το οκ και τσουπ. Μάλλον δεν την έκοψαν κατά λάθος στραβά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι βρωμάει εδώ 99.9%. Αν και δε νομίζω να δουλέψει. Κοψε με ένα ψαλίδι η προσπάθησε να ενώσεις το μισό κάτω μέρος με το μισό πάνω μέρος του qr και μετά δοκίμασε με έναν qr scanner. Έτσι από περιέργεια. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Το θέμα είναι ότι δεν έγινε καταλάθος σεια απόδειξη, αλλά γίνεται συνεχώς σε 2 (πάνω και κάτω κομμένο barcode). Το να κοπεί μια απόδειξη στραβά, απολύτως λογικό. Αλλά η επόμενη τουλάχιστον θα έχει το προηγούμενο barcode, και ολόκληρο το επόμενο. 1 ώρα πριν, nikopoup είπε παίρνει ο ξάδερφος μου και μου λέει να παραλάβω ένα δέμα του. Έρχεται κοιτάω αποστολέα Ideahellas. Ρώτα τον αν πλήρωσε και 7.43 από περιέργεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Καλά λίγο διάβασμα στις αξιολογήσεις της Google και είναι εύκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει.. Επίσης το ότι "μας κλέβει" το κράτος ή "και άλλοι κλέβουν" δεν είναι δικαιολογία να δεχόμαστε τα πάντα ή να μην τα ψάχνουμε. Έχουμε καταντήσει ο καθένας να κοιτάει την πάρτυ του και όλα παραπαίουν. Υπάρχει νομοθεσία; Να εφαρμοστεί. Και εγώ θεωρώ ότι οι αποδείξεις είναι μπύρα, άλλωστε συνεχώς βλέπω ειδήσεις που αναφέρουν ψεύτικες ταμειακές συνεχώς. Γιατί μας κάνει εντύπωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 https://www.megatv.com/2022/08/14/forodiafygi-sti-faka-tis-eforias-katastima-pou-den-ekdose-apodeikseis-28-ek-eyro/ Πριν από δύο ημέρες, μάλλον κάτι τέτοιο μυράει και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Όσα μαγαζιά το κάνουν αυτό συστηματικά είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν είτε αργά είτε γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Στις 16/8/2022 στις 2:12 ΜΜ, nikopoup είπε Με παίρνει ο ξάδερφος μου και μου λέει να παραλάβω ένα δέμα του. Έρχεται κοιτάω αποστολέα Ideahellas. Δεν το πιστεύω. Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω ότι θα το ανοίξω για αυτόν τον λόγο, μου λέει το οκ και τσουπ. Μάλλον δεν την έκοψαν κατά λάθος στραβά Οι προοδευτικές αποδείξεις είναι πάλι 59. Στις 16/8/2022 στις 4:17 ΜΜ, Swimmer21 είπε Καλά λίγο διάβασμα στις αξιολογήσεις της Google και είναι εύκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει.. Επίσης το ότι "μας κλέβει" το κράτος ή "και άλλοι κλέβουν" δεν είναι δικαιολογία να δεχόμαστε τα πάντα ή να μην τα ψάχνουμε. Έχουμε καταντήσει ο καθένας να κοιτάει την πάρτυ του και όλα παραπαίουν. Υπάρχει νομοθεσία; Να εφαρμοστεί. Και εγώ θεωρώ ότι οι αποδείξεις είναι μπύρα, άλλωστε συνεχώς βλέπω ειδήσεις που αναφέρουν ψεύτικες ταμειακές συνεχώς. Γιατί μας κάνει εντύπωση; Πιθανόν είναι ένας εκτυπωτής 57mm που τυπώνεται από PC και όχι ψεύτικη ταμειακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Οι προοδευτικές αποδείξεις είναι πάλι 59. Πιθανόν είναι ένας εκτυπωτής 57mm που τυπώνεται από PC και όχι ψεύτικη ταμειακή damn ωραιο ματι. Και σχετικα με τον προοδευτικο αριθμο, αλλα και με το χαρτι. Οντως, και στις 2 αποδειξεις φαινεται να μην ειναι θερμικο χαρτι. Φαινεται και απο τις τσακισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Επειδή έχω την απόδειξη στη δουλειά, αν το θυμηθώ όταν επιστρέψω θα δω αν είναι θερμικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα