agamoi-thytai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα της παρακάτω απόδειξης, όχι για να γίνω καρφί στη ΣΔΟΕ, αλλά για να προστατεύσω τυχόν πελάτες που θα κάνουν κατάθεση και θα χάσουν τα χρήματά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Γιατί να μην είναι νομιμη; Και τι εννοείς κατάθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Εμενα legit Μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Έχω αμφιβολίες για τη νομιμότητα της παρακάτω απόδειξης, όχι για να γίνω καρφί στη ΣΔΟΕ, αλλά για να προστατεύσω τυχόν πελάτες που θα κάνουν κατάθεση και θα χάσουν τα χρήματά τους. Χωρις να ειμαι και ειδικός, μοιαζει νορμάλ, εχει φυσική εδρα, αφμ... Τωρα γιατι το barcode ειναι κομμενο ετσι δε ξερω. Σε γενικες γραμμες ομως εμπιστο φαινεται Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Dimi00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να μην είναι νομιμη; Και τι εννοείς κατάθεση; Αν το μαγαζί είναι χου, θα χάσει κόσμος χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Επειδή λέει 9.99; Αν όντως τόσα πλήρωσες δεν υπάρχει θέμα. Μου κάνει εντύπωση που βλέπω ότι έχει "κοπεί" το qr code. Για να δεις τι παίζει, κατέβασε έναν qr code scanner και βάλε την κάμερα του κινητού να σκαναρει ενώ να έχεις ενεργοποιημενο το intenet. Θα σου εμφανίσει στοιχεία και θα σε παραπέμψει σε ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην οποία αντλούνται στοιχεία από τις ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές και θα σου βγάλει όλα τα στοιχεία της απόδειξης του μαγαζιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι νόμιμη. Τώρα όμως επειδή από ότι βλέπω είναι κομμένο δεν ξέρω αν θα στο βγάλει. Κάνε μια δοκιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Από το 14 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Χωρις να ειμαι και ειδικός, μοιαζει νορμάλ, εχει φυσική εδρα, αφμ... Τωρα γιατι το barcode ειναι κομμενο ετσι δε ξερω. Σε γενικες γραμμες ομως εμπιστο φαινεται 1. Το QR είναι κομμένο ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί. 2. Δεν έχει τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά που έχουν οι ταμειακές από το 2014 και μετά. 3. Λόγω της γραμματοσειράς, δεν είναι στοιχισμένα τα σύνολα. 4. Από το 2017 έχει μόνο 59 αποδείξεις σε σύνολο (προοδευτικά) 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Επειδή λέει 9.99; Αν όντως τόσα πλήρωσες δεν υπάρχει θέμα. Μου κάνει εντύπωση που βλέπω ότι έχει "κοπεί" το qr code. Για να δεις τι παίζει, κατέβασε έναν qr code scanner και βάλε την κάμερα του κινητού να σκαναρει ενώ να έχεις ενεργοποιημενο το intenet. Θα σου εμφανίσει στοιχεία και θα σε παραπέμψει σε ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην οποία αντλούνται στοιχεία από τις ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές και θα σου βγάλει όλα τα στοιχεία της απόδειξης του μαγαζιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι νόμιμη. Τώρα όμως επειδή από ότι βλέπω είναι κομμένο δεν ξέρω αν θα στο βγάλει. Κάνε μια δοκιμη. Όχι, δεν πλήρωσα τόσο. Το ποσό ήταν σχεδόν το διπλάσιο και πληρωμή με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Από το 1. Το QR είναι κομμένο ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί. 2. Δεν έχει τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά που έχουν οι ταμειακές από το 2014 και μετά. 3. Λόγω της γραμματοσειράς, δεν είναι στοιχισμένα τα σύνολα. 4. Από το 2017 έχει μόνο 59 αποδείξεις σε σύνολο (προοδευτικά) Όχι, δεν πλήρωσα τόσο. Το ποσό ήταν σχεδόν το διπλάσιο και πληρωμή με πιστωτική. Δηλαδη αλλα χρήματα πλήρωσες και άλλα χτύπησαν στην απόδειξη; Αυτό από μόνο του αποτελεί αιτία για καταγγελία και ότι κάτι βρωμάει. Το qr έπρεπε να φαίνεται, μάλλον για να μην μπορείς να σκαναρει. Κάνε μια δοκιμή με το κινητό μπας και δείξει κάτι αν και 99.99% δεν θα δείξει. Το ότι έχουν μόνο 50κατι αποδείξεις μπορεί να είναι ύποπτο κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί και όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Από το esend της ΑΑΔΕ μπορείς να δεις πόσες ταμειακές ή ταμειακά συστήματα έχει το κάθε ΑΦΜ. Εκεί δείχνει μόνο μία ταμειακή. Το QR δεν διαβάζεται. Έχω ξαναπάρει απόδειξη με λιγότερα χρήματα, αλλά δεν σκάω για αυτό. Το θέμα είναι μην χάσει κόσμος χρήματα από καταθέσεις. Γι' αυτό προτείνουμε πάντα να χρησιμοποιείτε πιστωτική για τις αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χωρίς παρεξήγηση, αν δει ο ιδιοκτήτης ότι κάπου κυκλοφορούν τα προσωπικά του στοιχεία φόρα παρτίδα, μήπως υπάρξει πρόβλημα ? Σε σχόλιο πάντως που έγινε στο fb, (πραγματικό περιστατικό) πήγε κάποιος στο τάδε βενζινάδικο και έγραψε ότι είχε νοθευμένη βενζίνη με δ/νση και τη φίρμα του βενζινάδικου, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια ... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Free Bird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Free Bird είπε Χωρίς παρεξήγηση, αν δει ο ιδιοκτήτης ότι κάπου κυκλοφορούν τα προσωπικά του στοιχεία φόρα παρτίδα, μήπως υπάρξει πρόβλημα ? Σε σχόλιο πάντως που έγινε στο fb, (πραγματικό περιστατικό) πήγε κάποιος στο τάδε βενζινάδικο και έγραψε ότι είχε νοθευμένη βενζίνη με δ/νση και τη φίρμα του βενζινάδικου, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια ... Δεν είναι ιδιώτης, είναι κατάστημα. Ρωτάω αν είναι νόμιμη, γιατί έχω αμφιβολίες. Δεν χαρακτήρισα το κατάστημα απατεώνες. Στην τελική, το κλείνουμε εδώ το θέμα και ας γίνει αυτό που γίνεται πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, agamoi-thytai είπε Δεν είναι ιδιώτης, είναι κατάστημα. Ρωτάω αν είναι νόμιμη, γιατί έχω αμφιβολίες. Δεν χαρακτήρισα το κατάστημα απατεώνες. Στην τελική, το κλείνουμε εδώ το θέμα και ας γίνει αυτό που γίνεται πάντα. Μια απορία εξέφρασα. Δεν υπονόησα τίποτα για σένα, ούτε έγραψα ότι τους χαρακτήρισες κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Αν το μαγαζί είναι χου, θα χάσει κόσμος χρήματα. Πως θα χάσει χρηματα; Tι σόι συναλλαγές κάνουν που θελει καταθέσεις; Το ότι εχει κοπει το qr code δεν σημαίνει τίποτα,εχουν τραβήξει το χαρτί πριν τελειώσει η εκτυπωση,φαίνεται και απο το επάνω κομμάτι που είναι απο την προηγούμενη απόδειξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Free Bird είπε Χωρίς παρεξήγηση, αν δει ο ιδιοκτήτης ότι κάπου κυκλοφορούν τα προσωπικά του στοιχεία φόρα παρτίδα, μήπως υπάρξει πρόβλημα ? Σε σχόλιο πάντως που έγινε στο fb, (πραγματικό περιστατικό) πήγε κάποιος στο τάδε βενζινάδικο και έγραψε ότι είχε νοθευμένη βενζίνη με δ/νση και τη φίρμα του βενζινάδικου, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια ... Αυτα δεν ειναι προσωπικα δεδομενα, ειναι στοιχεια της επιχειρησης τα οποια θα μπορουσε να δει οποιοσδηποτε αγοραζε απο κει εστω και μια τσιχλα με αποδειξη. Το παραδειγμα που λες ειναι διαφορετικο γιατι θα μπορουσε να χαρακτηριστει συκοφαντικη δυσφημιση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Από το 2017 έχει μόνο 59 αποδείξεις σε σύνολο (προοδευτικά) Ξέρεις ότι βγαίνουν καθημερινά Ζ και μηδενίζεται ο αριθμός, ετσι? Ναι τωρα ειδα οτι εχει προοδευτικα μονο 59, και ημερησια 11. Αυτο με το κοψιμο του qr, δεν θα μου εκανε εντυπωση να γινεται επιτηδες. Θα πηγαινα να αγορασω το πιο φθηνο μονο και μονο για να δω τι θα μου δωσουν. Αλλα το οτι αλλο πληρωσες, και αλλο εχει η αποδειξη, ειναι απο μονος του λογος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα