vmaria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τρίποδο για να βγάζω ερασιτεχνικές φωτογραφίες τα αστέρια. Η απορία μου είναι αν αγοράσω ringlight -για να έχω καλό φως όταν βάφομαι-, θα μπορώ να βγάζω το φως και να συνδέω το τρίποδο με τη βάση του κινητού μόνο για ευκολία μεταφοράς και χρήσης έξω? Ευχαριστώ πολύ 1
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vmaria είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τρίποδο για να βγάζω ερασιτεχνικές φωτογραφίες τα αστέρια. Η απορία μου είναι αν αγοράσω ringlight -για να έχω καλό φως όταν βάφομαι-, θα μπορώ να βγάζω το φως και να συνδέω το τρίποδο με τη βάση του κινητού μόνο για ευκολία μεταφοράς και χρήσης έξω? Ευχαριστώ πολύ Ίσως, για να σου πούμε σίγουρα βάλε link από το ring light με το τρίποδο του + την βάση του κινητού που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
vmaria Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, @topos είπε Ίσως, για να σου πούμε σίγουρα βάλε link από το ring light με το τρίποδο του + την βάση του κινητού που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι. https://a.aliexpress.com/_mrIaaTW
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, vmaria είπε Κάτι τέτοιο σκέφτομαι. https://a.aliexpress.com/_mrIaaTW To συγκεκριμένο "combo" δουλεύει μόνο εάν έχεις και το ring light στην θέση του μιας και βιδωνει εκεί η βάση για το κινητό(έχει αρσενικό thread όπως και το τρίποδο οπότε δεν βιδωνει κατευθείαν)
vmaria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, @topos είπε To συγκεκριμένο "combo" δουλεύει μόνο εάν έχεις και το ring light στην θέση του μιας και βιδωνει εκεί η βάση για το κινητό(έχει αρσενικό thread όπως και το τρίποδο οπότε δεν βιδωνει κατευθείαν) Ευχαριστώ. Γνωρίζεις μήπως κάποιο ringlight που να έχει τη δυνατότητα να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί το τρίποδο μόνο;
@topos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vmaria είπε Ευχαριστώ. Γνωρίζεις μήπως κάποιο ringlight που να έχει τη δυνατότητα να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί το τρίποδο μόνο; Όχι, δεν γνωρίζω.Εαν ψάξεις όμως κάτι θα βρεις.
vmaria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, @topos είπε Όχι, δεν γνωρίζω.Εαν ψάξεις όμως κάτι θα βρεις. Οκ. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα