georgeole Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gatos74 είπε Το πρώτο που κοιτάμε είναι εάν έχουμε χρήματα....😂 Αγσπητέ συμφορουμίτα, ακόμα εξακολουθείτε να ψάχνετε για χρήματα; Δεν ενημερωθήκατε ότι: "Λεφτά υπάρχουν!!!";;; 😄 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από georgeole
gatos74 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, georgeole είπε Αγσπητέ συμφορουμίτα, ακόμα εξακολουθείτε να ψάχνετε για χρήματα; Δεν ενημερωθήκατε ότι: "Λεφτά υπάρχουν!!!";;; 😄 Οσάν εκπαιδευτικός που γνωρίζει την ειδοποιό διαφορά του <<υπάρχουν>> με το <<έχουμε>>..... Σας παρακαλώ οδηγήστε τις παλάμες σας έσωθεν των ανοιγμάτων που βρίσκονται εκατέρωθεν του καβάλου αναμοχλεύοντας με την απαιτούμενη ένταση καθόλη την διάρκεια παραμονής των ήτοι να επιτύχετε την εξόρυξη ικανού αριθμού χαρτονομισμάτων διά την αγορά εκυπωτικού μηχανήματος. Κατόπιν επικοινωνήστε μετ εμού δια την δωρεά ταύτη....😂😂😂
CyanBlue Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, gatos74 είπε Το πρώτο που κοιτάμε είναι εάν έχουμε χρήματα....😂 Αυτό το ξέρουμε καλά, δεν το κοιτάμε 😀. Φθηνός εκτυπωτής με ακριβά αναλώσιμα = Η φτήνια τρώει τον παρά.
gatos74 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, CyanBlue είπε Αυτό το ξέρουμε καλά, δεν το κοιτάμε 😀. Φθηνός εκτυπωτής με ακριβά αναλώσιμα = Η φτήνια τρώει τον παρά. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι περισσότεροι χρειάζονται ένα φθηνό πολυμηχάνημα των 40-50 ευρώ με την προυπόθεση να επαναγεμίζουν τα γνήσια μελανοδοχεία με γνήσιο μελάνι από μπουκαλάκια για ink tank και να τυπώνουν σχετικά συχνά χρησιμοποιόντας όλα τα κανάλια χρώματος.Ετσι έχουμε οικονομία καί σε κόστος χρήσης καί σε κόστος αγοράς. 1
georgeole Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, gatos74 είπε Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι περισσότεροι χρειάζονται ένα φθηνό πολυμηχάνημα των 40-50 ευρώ με την προυπόθεση να επαναγεμίζουν τα γνήσια μελανοδοχεία με γνήσιο μελάνι από μπουκαλάκια για ink tank και να τυπώνουν σχετικά συχνά χρησιμοποιόντας όλα τα κανάλια χρώματος.Ετσι έχουμε οικονομία καί σε κόστος χρήσης καί σε κόστος αγοράς. Το μόνο θέμα είναι το "επαναγεμίζουν". Ου παντός πλειν ες Κόρινθον.
gatos74 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, georgeole είπε Το μόνο θέμα είναι το "επαναγεμίζουν". Ου παντός πλειν ες Κόρινθον. Σίγουρα.....δύσκολα ξεβολεύεται κάποιος αλλά τί να κάνουμε.
CyanBlue Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, gatos74 είπε Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι περισσότεροι χρειάζονται ένα φθηνό πολυμηχάνημα των 40-50 ευρώ με την προυπόθεση να επαναγεμίζουν τα γνήσια μελανοδοχεία με γνήσιο μελάνι από μπουκαλάκια για ink tank και να τυπώνουν σχετικά συχνά χρησιμοποιόντας όλα τα κανάλια χρώματος.Ετσι έχουμε οικονομία καί σε κόστος χρήσης καί σε κόστος αγοράς. Αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις... Γιατί αν υπολογίσεις το χρόνο και τη φασαρία του επαναγεμίσματος (και τα νεύρα), πιο καλά να πηγαίνει σε παραγωγική δουλειά, η οποία αμοιβόμενη βγάζει το κόστος των εργοστασιακών μελανοδοχείων.
gatos74 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις... Γιατί αν υπολογίσεις το χρόνο και τη φασαρία του επαναγεμίσματος (και τα νεύρα), πιο καλά να πηγαίνει σε παραγωγική δουλειά, η οποία αμοιβόμενη βγάζει το κόστος των εργοστασιακών μελανοδοχείων. Δέν νομίζω να μήν έχουν 10 λεπτά χρόνο για να γλυτώσουν 20 ευρώ....η βαριεμάρα είναι το πρόβλημα και προτιμά κάποιος να πληρώσει έτοιμα (original ή μή) cartridges.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα