valadsk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 καλησπέρα σας. Καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ ethelene glycol παραφλού. Βασικά το manual λέει αντιψυκτικο με βάση την ethelene glycol. βρίσκω παντού μόνο για ηλιακούς θερμοσίφωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Σε ενα οποιοδηποτε καταστημα με ανταλακτικα,λιπαντικα κ.λ.π αυτοκινητου πηγες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, jimmy1966 είπε Σε ενα οποιοδηποτε καταστημα με ανταλακτικα,λιπαντικα κ.λ.π αυτοκινητου πηγες; οχι γιατί το κοντινοτερο ειναι στα 20χιλιομετρα και λεω να το παρω μεσω internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παρε ενα G12 Ροζ χρωματος https://www.skroutz.gr/c/1734/Antipsyktika/f/1250636/G12.html Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από jimmy1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 14 minutes ago, jimmy1966 said: Παρε ενα G12 https://www.skroutz.gr/c/1734/Antipsyktika/f/1250636/G12.html μπορεις να βαλεις και ενα G-12+ η G-12++ η G-13 Ολα τους ειναι Ροζ λάθος. θα βάλει τον τύπο που ορίζει ο κατασκευαστής για τα συγκεκριμένα υλικά του κυκλώματος που έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. υπάρχουν πιθανότητες με λάθος τύπο ψυκτικού να προκαλέσει φθορές ή ζημιές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, valadsk είπε οχι γιατί το κοντινοτερο ειναι στα 20χιλιομετρα και λεω να το παρω μεσω internet βενζινάδικο ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε λάθος. θα βάλει τον τύπο που ορίζει ο κατασκευαστής για τα συγκεκριμένα υλικά του κυκλώματος που έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. υπάρχουν πιθανότητες με λάθος τύπο ψυκτικού να προκαλέσει φθορές ή ζημιές. Ναι εχεις δικιο.Το διορθωνω.Μονο G-12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δηλαδή το G12 να παίρνω πλέον? θέλω να βάλω αυτό που προτείνει το βιβλιαράκι α[πό εδώ και στο εξής. έβαζα πράσινο παντα χωρις να προσεξω τι παιρνω, κανα δυο χρονια νερο οταν εχανε και το πληρωσα ακριβα. και κάτι τελευταιο για να μην ανοιγω αλλο θεμα. βαλβολίνη μόνο τύπου drexon λέει? καμιά ιδέα? 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε βενζινάδικο ; ειναι χωριο και μου λεει, αντε αγόρι μου βάλε ένα όποιο να είναι μου λέει κάθεσε και ψάχνεις τώρα να βρεις ποιο θελεις. ολος ο κοσμος αυτα παιρνει μου λεει τα πρασινα οποτε καλαταβαινεις εφαγε χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 https://peri-ochimaton.gr/2021/12/26/αντιψυκτικό-ή-παραφλού-όλα-όσα-χρειάζ/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Το βασικότερο είναι να μην αναμειγνύεις διάφορους τύπους αντιψυκτικών αφού θα δημιουργήσουν κάτι σαν λάσπη στο σύστημα ψύξης. Ότι χρώμα έχεις τώρα μέσα αυτό συμπληρώνεις αλλιώς πρέπει να το αδειάσεις όλο ώστε να μπει το σωστό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Κάνοντας λίγο hi-jacking στο θέμα... Το έτοιμο παραφλού είναι καλύτερο ή το συμπυκνωμένο με νερό; Έβαζα μέχρι πρότινως το έτοιμο αλλά στην τελευταία αλλαγή ο μηχανικός μου έβαλε το συμπυκνωμένο. Μου λέει βολεύει καλύτερα γιατί όταν χρειαστείς συμπλήρωμα βάζεις απλά νερό και είσαι ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, valadsk είπε θέλω να βάλω αυτό που προτείνει το βιβλιαράκι α[πό εδώ και στο εξής. Τότε θα πρέπει να κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις πιο προσεκτικά τι λέει το βιβλιαράκι, αποκλείεται να λέει μόνο "αντιψυκτικο με βάση την ethelene glycol". 21 ώρες πριν, valadsk είπε και κάτι τελευταιο για να μην ανοιγω αλλο θεμα. βαλβολίνη μόνο τύπου drexon λέει? καμιά ιδέα? Προδιαγραφή είναι το drexon DEXRON - Βαλβολίνες & ATF | Skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Επίσης λέει και στο δοχείο του ψυκτικού τι ζουμί παίρνει το αμάξι (G12, G13, κ.λπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα