Προς το περιεχόμενο

Cosmote vs wind σταθερη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, ληγει το συμβολαιο της cosmote τον Σεπτεμβρη double play 27 ευρώ το μηνα δινω και παρεχει εκτος απο 50Mbps απεριοριστα σταθερα +120' σε κινητα

Η wind εχει το double play 20,90 ευρω με σταθερα κλπ +300' προς κινητα

Λεω να παω στη wind διαφορα 6 ευρω δεν την λες κ λιγη. Εσεις τι λετε?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε

ADSL...

spacer.png

Σωστα δε το παρατήρησα... 

Απεριοριστα κινητα και παλι πιο θα επιλέγατε? 

Ποια ειναι πιο αξιόπιστη εταιρια?  σχεδον τα ιδια λεφτα βγαινουν απλα η wind εχει απεριοριστα κινητα. Ενας γνωστος μ ειπε οτι θα αυξηθουν οι τιμες στη cosmote. Επισης δεν υπολογισα τα τελη συνδεσης. 

3 ώρες πριν, kayato είπε

Σωστα δε το παρατήρησα... 

Απεριοριστα κινητα και παλι πιο θα επιλέγατε? 

Ποια ειναι πιο αξιόπιστη εταιρια?  σχεδον τα ιδια λεφτα βγαινουν απλα η wind εχει απεριοριστα κινητα. Ενας γνωστος μ ειπε οτι θα αυξηθουν οι τιμες στη cosmote. Επισης δεν υπολογισα τα τελη συνδεσης. 

Εγω εβαλα wind 50mbps με 26 ευρω και εχω να πω πως η ταχύτητα είναι καλυτερη και στο download (απο 35-39mbps σε κοσμοτε τωρα συγχρονιζω 43 στη wind) και στο upload (απο 5.5 σε 9) απλα το ping σου θα ειναι ανεβασμενο 

• Like 1

8 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Εγω εβαλα wind 50mbps με 26 ευρω και εχω να πω πως η ταχύτητα είναι καλυτερη και στο download (απο 35-39mbps σε κοσμοτε τωρα συγχρονιζω 43 στη wind) και στο upload (απο 5.5 σε 9) απλα το ping σου θα ειναι ανεβασμενο 

Τι ειναι το ping? 

16 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Εσυ εισαι απο Α/Κ. Αν ο φιλος ειναι απο καμπινα δε θα δει διαφορα στη γραμμη του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...