Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στην παρέα.

Έχει τυχόν συμβεί σε κάποιον να αρχίζει το iPhone να μην εμφανίζει μηνύματα SMS (όλα ή μερικά), ενώ αυτά παραδίδονται κανονικά από το δίκτυο κινητής στο κινητό;

Αναφέρομαι στα τυπικά SMS κινητού δικτύου και όχι σε iMessages.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Στο iPhone δεν μου έχει τύχει ποτέ. Στο iPad κάποιες φορές έτυχε να μην εμφανίζονται τα SMS που κανονικά περνάνε μέσω icloud. Στο Mac επίσης μου έρχονται πάντα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Γειά χαρά στην παρέα.

Έχει τυχόν συμβεί σε κάποιον να αρχίζει το iPhone να μην εμφανίζει μηνύματα SMS (όλα ή μερικά), ενώ αυτά παραδίδονται κανονικά από το δίκτυο κινητής στο κινητό;

Αναφέρομαι στα τυπικά SMS κινητού δικτύου και όχι σε iMessages.

Ευχαριστώ πολύ.

Έχεις δοκιμάσει να επιστρέψεις στην αρχική καρτέλα και να δεις αν υπάρχουν σε ανεπιθυμήτα μηνύματα κάποιο; 

Αν υπάρχει ενεργό φίλτρο μπορεί αποστολέας που δεν τον έχεις στις επαφές σου να μην τον δείξει στο "όλα τα μηνύματα"

Μφχ

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχεις δοκιμάσει να επιστρέψεις στην αρχική καρτέλα και να δεις αν υπάρχουν σε ανεπιθυμήτα μηνύματα κάποιο; 

Αν υπάρχει ενεργό φίλτρο μπορεί αποστολέας που δεν τον έχεις στις επαφές σου να μην τον δείξει στο "όλα τα μηνύματα"

Μφχ

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς που εννοείς.

Στις ρυθμίσεις, πάντως, δεν έχω ενεργό το φίλτρο των άγνωστων αποστολέων.

Στην εφαρμογή μηνυμάτων, μπαίνω απευθείας χύμα στα μηνύματα, δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς που εννοείς.

Στις ρυθμίσεις, πάντως, δεν έχω ενεργό το φίλτρο των άγνωστων αποστολέων.

Στην εφαρμογή μηνυμάτων, μπαίνω απευθείας χύμα στα μηνύματα, δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Δεν έχεις δηλαδή επιλογή φίλτρα πάνω αριστερά?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν έχεις δηλαδή επιλογή φίλτρα πάνω αριστερά?

Όχι δεν έχει τέτοια επιλογή. Νομίζω την εμφανίζει, αφού κάποιος έχει τσεκάρει (στις ρυθμίσεις) το διαχωρισμό των άγνωστων αποστολέων από τους γνωστούς (από τις επαφές).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Όχι δεν έχει τέτοια επιλογή. Νομίζω την εμφανίζει, αφού κάποιος έχει τσεκάρει (στις ρυθμίσεις) το διαχωρισμό των άγνωστων αποστολέων από τους γνωστούς (από τις επαφές).

Ωραία, να υποθέσω επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου έχεις κάνει? (ώστε να αποκλείσουμε τα θέματα από το δίκτυο και μετά να δούμε από το iOS).

*η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου διαγράφη αποθηκευμένα δίκτυα και BT συνδέσεις.

Μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Ωραία, να υποθέσω επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου έχεις κάνει? (ώστε να αποκλείσουμε τα θέματα από το δίκτυο και μετά να δούμε από το iOS).

*η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου διαγράφη αποθηκευμένα δίκτυα και BT συνδέσεις.

Μφχ

Ναι, το έχω κάνει αυτό.

Άλλωστε κάποια μηνύματα μού τα περνάει. Μία ημέρα δεν μού περνούσε τίποτα, ξεκίνησε μόνο του να περνάει και ξανά έχει πρόβλημα με κάποια άλλα. Από τον πάροχο φαίνονται να παραδίδονται και να υπάρχει μήνυμα επιστροφής παράδοσης από το τερματικό.

Γι' αυτό ξεκίνησα το θέμα εδώ, μήπως είναι εν γνώσει άλλων κάποιο σχετικό bug στο iOS. Είμαι με iPhone 12, iOS 15.6.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Ναι, το έχω κάνει αυτό.

Άλλωστε κάποια μηνύματα μού τα περνάει. Μία ημέρα δεν μού περνούσε τίποτα, ξεκίνησε μόνο του να περνάει και ξανά έχει πρόβλημα με κάποια άλλα. Από τον πάροχο φαίνονται να παραδίδονται και να υπάρχει μήνυμα επιστροφής παράδοσης από το τερματικό.

Γι' αυτό ξεκίνησα το θέμα εδώ, μήπως είναι εν γνώσει άλλων κάποιο σχετικό bug στο iOS. Είμαι με iPhone 12, iOS 15.6.

Μάλιστα....

Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο βλέπω πως όλα οδηγούν σε bug του iOS 15.6 (πάλι καλά που κάνω με μεγάλη καθυστέρηση τις αναβαθμίσεις εγώ) :) 

https://www.minicreo.com/ios-11-problems/fix-ios-11-imessage-problems.html

*για ενημέρωση έβαλα το σύνδεσμο, βλέπω κάποιες προτάσεις για εφαρμογές κλπ κλπ μην μπεις στην διαδικασία*

Μφχ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...