Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ο αντικειμενικός σκοπός έχει υπεραναλυθεί παραπάνω. Το ότι τα χρησιμοποιούμενα λογισμικά δεν είναι ευρέως γνωστά και ξεφεύγουν των autocad, Revit, Rhino, 3DMax, Solidworks και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τα οποία γνωρίζει ο πολύς κόσμος, είναι ένα άλλο θέμα. Εκεί εστιάζεται ίσως το θέμα (ότι δηλ. λόγω άγνοιας - που είναι απόλυτα λογικό -, τείνετε να επανέρχεστε συνεχώς σε ό,τι πιο γνώριμο σε εσάς, δηλ. σχεδιαστικά προγράμματα και προγράμματα φωτορεαλισμού).

Εγώ προσωπικά, δεν δικαιούμαι voucher ψηφιακής μέριμνας, αφού ούτε πυρόπληκτος είμαι ούτε εκπαιδευτικός. Την φοροαπαλλαγή δεν γνωρίζω ακριβώς πώς την εννοείτε (ο ΦΠΑ είναι ξεκάθαρος, αλλά είναι άλλο καπέλο αυτός).

Συνεπώς, θερμή παράκληση να μην αποκλίνουμε από το ζητούμενο, το οποίο ο κύριος @nickol-us θεωρώ ότι έχει κατανοήσει σχεδόν καθ' ολοκληρίαν.

Τα προγράμματα που δουλεύεις είναι 8 φορές υποδεέστερα των αναγραφομένων. 

Εαν δεν γνωρίζεις να πείς πόση ραμ θα σε ικανοποιούσε  και πόσο χρόνο θέλεις να έχεις τα αποτελέσματα  ενός μοντέλου ως βάση, αδυνατώ να σε υποστηρίξω.

Καλή συνέχεια.

Αποχωρώ.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι.

Αν θες πριν παραγγείλεις, βάλε μας την λίστα που έχεις καταλήξει για να πάρεις τις ευλογίες του φόρουμ, πρίν την στείλεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, leros2004 είπε

Αν θες πριν παραγγείλεις, βάλε μας την λίστα που έχεις καταλήξει για να πάρεις τις ευλογίες του φόρουμ, πρίν την στείλεις .

Εννοείται. 

Την ευχή σας πατέρα 🤭

(Πέρα από την πλάκα, εξυπακούεται, με ενδιαφέρουν οι προτάσεις σας / το "ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια" πήγαινε στον κύριο παραπάνω, που αποχώρησε από τη συζήτηση. Εγώ παραμένω) 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...