MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε και με την προηγούμενη κυβέρνηση και με την τωρινή κυβέρνηση και πιο παλιά... Και υπό ποιό καθεστώς (τρίτη φορά)...;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Και υπό ποιό καθεστώς (τρίτη φορά)...; και εγώ σου επαναλαμβάνω... ξεκίνησαν ως αναπληρωτές-ιες και τώρα πρόσφατα τους ανακοινώθηκε η μονιμοποίηση τους στα ήδη εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται.
Danae7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αυτό δεν είναι ο κανόνας (τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω). Άγνωστο παραμένει υπό ποιό καθεστώς μονιμοποιήθηκαν, επομένως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις (συμβουλευτείς δηλαδή τις φίλες σου) τον τρόπο/ευκολία με τον οποίο έγινε κάτι τέτοιο, προτού πάρεις οποιαδήποτε απόφαση! βαση της μοριοδότησης. πτυχιο, ξενες γλωσσες μεταπτυχιακο, παιδια, μηνε προυπηρεσιας
The_Other_One Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Οι φίλες σου είναι ήρεμες γιατί ξέρουν πότε η κατάληξη είναι -τε και πότε -ται. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε ξεκίνησαν ως αναπληρωτές-ιες και τώρα πρόσφατα τους ανακοινώθηκε η μονιμοποίηση τους στα ήδη εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται. Κύριε μου, ελληνικά μιλάμε. Υπάρχουν Νόμοι κ.λπ. Πού ακριβώς βασίστηκαν οι φίλοι σας; Ποιά είναι η επίσημη (και μέσω Νόμου) οδός που ακολούθησαν; Απλώς δεν υπάρχει. Έγιναν προσφυγές των εκτάκτων που σε κάποιες των περιπτώσεων, κρίθηκε ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (σε κάποιες άλλες όχι) και μονιμοποιήθηκαν. Δεν είναι ο κανόνας. Αυτό διευκρίνισα εξαρχής και εσείς σπεύσατε να διορθώσατε, με βάση μια αναφορά σε κάποιους φίλους σε κάποιες βαθμίδες εκπαίδευσης κ.λπ. 4 λεπτά πριν, Danae7 είπε βαση της μοριοδότησης. πτυχιο, ξενες γλωσσες μεταπτυχιακο, παιδια, μηνε προυπηρεσιας Απάντησα παραπάνω. 1
Danae7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Κύριε μου, ελληνικά μιλάμε. Υπάρχουν Νόμοι κ.λπ. Πού ακριβώς βασίστηκαν οι φίλοι σας; Ποιά είναι η επίσημη (και μέσω Νόμου) οδός που ακολούθησαν; Απλώς δεν υπάρχει. Έγιναν προσφυγές των εκτάκτων που σε κάποιες των περιπτώσεων, κρίθηκε ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (σε κάποιες άλλες όχι) και μονιμοποιήθηκαν. Δεν είναι ο κανόνας. Αυτό διευκρίνισα εξαρχής και εσείς σπεύσατε να διορθώσατε, με βάση μια αναφορά σε κάποιους φίλους σε κάποιες βαθμίδες εκπαίδευσης κ.λπ. Απάντησα παραπάνω. εχω φίλη ετών 35, με βαθμο πτυχιου, 2 μεταπτυχιακά,2 γλώσσες άριστη επάρκεια, Η/Υ, σεμινάριο, 2 παιδιά, 3 χρόνια αναπληρώτρια εκ των οποίων ένα σε παραμεθόριο, και μόνιμη φέτος.
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Danae7 είπε εχω φίλη ετών 35, με βαθμο πτυχιου, 2 μεταπτυχιακά,2 γλώσσες άριστη επάρκεια, Η/Υ, σεμινάριο, 2 παιδιά, 3 χρόνια αναπληρώτρια εκ των οποίων ένα σε παραμεθόριο, και μόνιμη φέτος. Αν δεν γνωρίζετε το καθεστώς υπό το οποίο μονιμοποιήθηκαν, δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Danae7 είπε Καλημέρα σας. Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια νηπιαγωγός ετών 35 και θα δώσω με το τέλος των σπουδών μου κατατακτήριες για το τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης ,καθώς θα ακολουθήσω παράλληλα και ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως. Η ερώτηση μου είναι πλέον η εξής. Με δύο μικρά παιδιά, και ένα σχετικά ικανοποιητικό κεφάλαιο στην άκρη από άλλες δουλείες μας, τι θα ήταν θεωρείται πιο έξυπνο /ικανοποιητικό/σώφρων κτλ 1. άνοιγμα δικής μου επιχείρησης (ιδιωτικός παιδικός σταθμός σε τόπο με 35οοο κατοίκους και δυο εκπαιδευτήρια με μέσω όρο 20 παιδιών 2.αναπληρώτρια στο δημόσιο σε κοντινές για αρχή περιοχές με στόχο την μονιμοποίηση κάποια στίγμη. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα αντικειμενικά πότε πιστευεις ότι θα μονιμοποιηθείς; 1
Danae7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 το θέμα είναι εάν στην Ελλάδα του σήμερα , του κόβιντ, της κρίσης, της νδ και του σύριζα, αξίζει κάποιος να ξοδέψει μια περιουσία για να πει ότι έκανε κάτι (με όποιο ρίσκο) από το να δουλέψει στο δημόσιο (με όποιο κόστος) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε αντικειμενικά πότε πιστευεις ότι θα μονιμοποιηθείς; εάν γίνει γραπτός Ασεπ ΄όπως φημολογείται δε μπορώ να απαντήσω αντικειμένικα
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στην Ελλάδα του σήμερα, αξίζει μόνο το Δημόσιο. Ήδη ξέρω αρκετά άτομα που θα δώσουν κατατακτήρειες για να μπουν στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης μόνο και μόνο για να είναι στο Δημόσιο έστω και αναπληρωτές. Ξεκούραστο 1000αρικο για 9-10 μήνες, και 2 μήνες επίδομα οαεδ το καλοκαιρι. Ούτε ευθύνες ούτε τίποτα Κυνήγα μόνο Δημόσιο, ο ιδιωτικός δεν αξίζει
jpaokx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Πας δημόσιο, μαθαίνεις την δουλειά και, αν δεν βολευτεις εκεί πολυ ή βαρεθεί, ξεκινάς κάτι (και) στον ιδιωτικό. 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αν δεν γνωρίζετε το καθεστώς υπό το οποίο μονιμοποιήθηκαν, δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Διορισμοί εκπαιδευτικών: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - CNN.gr Μόνο για φέτος το καλοκαίρι έχω ακούσει να βγαίνουν τουλάχιστον 2 πίνακες για διορισμούς, απλά από κουβέντες με γνωστούς και φίλους. Γενικά εξαρτάται από την ειδικότητα, κάποια συγκεκριμένα μεταπτυχιακά, προϋπηρεσία, τη συγκυρία (νομίζω την τελευταία πενταετία άρχισαν να διορίζουν). Ξέρω άτομα που διορίστηκαν μετά από δύο χρόνια αναπληρωτές, άλλα μετά από 11. Έχω ακούσει για νέους που με μια νομοθετική ρύθμιση (αναγνωρίστηκαν κάποια πτυχία/μεταπτυχιακά, άλλαξε ο ορισμός της διδακτικής επάρκειας) να ανεβαίνουν σειρά και να πιάνουν θέσεις (αναπληρωτών) και άλλους με χρόνια να μένουν απ' έξω. Ένας ολόκληρος κόσμος και αυτά είναι ότι ακούω από φίλους. Τώρα για το καθεστώς θα βρεις πολλά άρθρα όπως το παραπάνω.
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ξέρω άτομα που διορίστηκαν μετά από δύο χρόνια αναπληρωτές, άλλα μετά από 11. Έχω ακούσει για νέους που με μια νομοθετική ρύθμιση (αναγνωρίστηκαν κάποια πτυχία/μεταπτυχιακά, άλλαξε ο ορισμός της διδακτικής επάρκειας) να ανεβαίνουν σειρά και να πιάνουν θέσεις (αναπληρωτών) και άλλους με χρόνια να μένουν απ' έξω. Ένας ολόκληρος κόσμος και αυτά είναι ότι ακούω από φίλους Πάρα πολύ σωστά. Συνεπώς, πώς μπορεί κανείς να καθορίσει το μέλλον του, βασισμένος σε πολλούς τέτοιους αστάθμητους παράγοντες; Το αρχικό ποστ αν δεν κάνω λάθος, αφορούσε σε μια τελειόφοιτη του παιδαγωγικού με δύο παιδιά, που ΘΑ κάνει μεταπτυχιακό. Συνεπώς, το πράγμα μπορεί να κολλήσει από το πρώτο βήμα (προκήρυξη ΑΣΕΠ για αναπληρωτές), που έχοντας - θεωρητικά - τα τυπικά προσόντα, μπορεί απλά να μην προσληφθούν γιατί είτε η συμμετοχή είναι τεράστια είτε γιατί βαθμοί πτυχίου, γλώσσες κ. ά. προσόντα των υποψηφίων λαμβάνουν καλύτερη βαθμολογία. Έως τότε όμως, τι; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πάρα πολύ σωστά. Συνεπώς, πώς μπορεί κανείς να καθορίσει το μέλλον του, βασισμένος σε πολλούς τέτοιους αστάθμητους παράγοντες; Το αρχικό ποστ αν δεν κάνω λάθος, αφορούσε σε μια τελειόφοιτη του παιδαγωγικού με δύο παιδιά, που ΘΑ κάνει μεταπτυχιακό. Συνεπώς, το πράγμα μπορεί να κολλήσει από το πρώτο βήμα (προκήρυξη ΑΣΕΠ για αναπληρωτές), που έχοντας - θεωρητικά - τα τυπικά προσόντα, μπορεί απλά να μην προσληφθούν γιατί είτε η συμμετοχή είναι τεράστια είτε γιατί βαθμοί πτυχίου, γλώσσες κ. ά. προσόντα των υποψηφίων λαμβάνουν καλύτερη βαθμολογία. Έως τότε όμως, τι; + ότι είναι ήδη 35 χρονων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα