Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gorge18 είπε

Η αναρτηση ειναι copy paste μη περιμενετε τπτ. hit and run ειναι ...

Τουτεστην είπε και αυτός την παπαρια του και έφυγε 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Trapper είπε

Αυτή την περίοδο τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν ακριβύνει για όλους τους προορισμούς εξαιτίας του υψηλού κόστους καυσίμων. Τα 160 ευρώ που αναφέρεις δεν είναι πλέον υψηλή τιμή, ειδικά για Βενετία.

Από εκεί και πέρα για πέρα, μπορείς να δεις για Ρώμη που είναι πανέμορφη και θα βγει λίγο πιο οικονομικά. Το Βουκουρέστι που ανέφερε κάποιος είναι όμορφο επίσης, ειδικά αν το συνδυάσεις με Μπρασόβ, δεν συγκρίνεται ωστόσο με Ιταλία, κακά τα ψέματα.

Τέλος, μια άποψη/συμβουλή: έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα που έχω αγοράσει και λεφτά που έχω χαλάσει αριστερά και δεξιά. Δεν έχω μετανιώσει ωστόσο ούτε για ένα ευρώ που χάλασα σε ταξίδι. Αν δεν στερηθείς αυτά τα χρήματα από την οικογένειά σου, πηγαίνετε στην πρώτη σας επιλογή. 

Σε ευχαριστώ, θα το κανονίσουμε να πάμε Βενετία τελικά. Έψαξα και τα υπόλοιπα και δεν αξίζει τόσο πολύ να δώσω 50-100 λιγότερα και να μη πάμε Βενετία

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην ακούγεται πολύ δελεαστικό αλλά Ντουμπρόβνικ και Κότορ στο Μαυροβούνιο είναι καλές επιλογές. Ειδικά η διάσχιση της Αλβανίας ακούγεται κάπως, δεν είναι όμως.

Το τέλειο για μένα είναι να συνεχίσει κάποιος προς τα πάνω στις Δαλματικές ακτές με must το Plitvice Lakes National Park στην Κροατία, με τελικό προορισμό τη λίμνη Bled στη Σλοβενία.
Όποιος δε ξέρει, ας ψάξει να δει γιατί πράγμα μιλάμε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Free Bird είπε

Μπορεί να μην ακούγεται πολύ δελεαστικό αλλά Ντουμπρόβνικ και Κότορ στο Μαυροβούνιο είναι καλές επιλογές. Ειδικά η διάσχιση της Αλβανίας ακούγεται κάπως, δεν είναι όμως.

Το τέλειο για μένα είναι να συνεχίσει κάποιος προς τα πάνω στις Δαλματικές ακτές με must το Plitvice Lakes National Park στην Κροατία, με τελικό προορισμό τη λίμνη Bled στη Σλοβενία.
Όποιος δε ξέρει, ας ψάξει να δει γιατί πράγμα μιλάμε

Έχω πάει οδικός στη λίμνη Bled, έμενα Κροατία και πήγα στη λίμνη μονοήμερη. Αξίζει όντως. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Πράγα είναι πάρα πολύ όμορφη την περίοδο των γιορτών. Η Βουδαπέστη το ίδιο αλλά την βάζω ένα επίπεδο κάτω από την Πράγα. 

Πραγα στο Intercontinental, Βουδαπέστη στο Marriott είχε ίδια χρήματα με ένα άγνωστο στην Ρώμη σε ένα στενό μέσα. 

Και το Βουκουρέστι είναι όμορφο και άσε αυτά που λένε. Από την Αθήνα είναι δύο φορές καλύτερο και πιο προσεγμένο. 

Για το κέντρο μιλάω πάντα γιατί παραέξω δεν βγαίνει σχεδόν κανένας 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DjTony είπε

Έχω πάει. Ευχαριστώ πάντως. 

Σε ευχαριστώ! 

Για ξενοδοχεια δες το agoda, εχει καλυτερες προσφορες απο το booking ορισμενες φορες! Μην λυπηθεις λιγα παραπάνω χρήματα για καλο ξενοδοχειο. Καλα να περασετε οπου και αν πατε! 

• Like 1
Δημοσ.

Ψάξε αεροπορικά για Μιλάνο. Στο 90% των περιπτώσεων βρίσκεις με 10-15€, με Ραινερ εννοείται. Από κει παίρνεις flixbus για Βενετία με 20€-25€.

Κάνεις ακριβώς το αντίθετο για να γυρίσεις στην Αθήνα μετά ή κοιτάς για αεροπορικά από Βενετία, ίσως αξίζει.

Αν υποθέσουμε ότι διαλέγεις τον τρόπο που σου πρότεινα θα κάνεις τα εξής δρομολόγια:

Αθήνα - Μιλάνο(αεροπορικώς)

Μιλάνο - Βενετία(Flixbus)

Βενετία - Μιλάνο(Flixbus)

Μιλάνο - Αθήνα(αεροπορικώς)

και το πολύ πολύ να βγουν 160€-180€ ΟΛΕΣ οι μεταφορές ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ατόμων. Αλλά θα φας 4 ώρες στον δρόμο. Είναι ταλαιπωρία αλλά μπορείς να εξοικονομήσεις γύρω στα 150€ να στα φάει σε μουρανο 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αρκετά ευχάριστη εμπειρία η Βενετία μέσα στο καταχείμωνο. Εκτός από το κρύο την υγρασία και το νερό που θα φάτε μπες βγες από τα βαπορέτα, παίζει να έχουν ανεβεί και τα κανάλια και να έχει πλυμηρίσει  το σύμπαν. Θα κοίταζα περισσότερο κάτι σε Πράγα η Βιέννη. Γενικότερα χειμώνα κάτι σε κεντρική Ευρώπη θα είναι πιο βατό.
Επίσης 4 μέρες για Βενετία είναι πολλές..

Επεξ/σία από G.bar
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εκεινην την περιοδο εγω θα σου προτεινα Βιεννη. Ομορφος προορισμος για χειμωνα και με πολυ φθηνες πτησεις. Παντα στα email προσφορων της rynair η Βιεννη ηταν περυσι στην πρωτη τριαδα φθηνων πτησεων, θυμαμαι ακομα και με 10-15 ευρω 

Επισης και το Αθηνα-Μιλανο-Βενετια ειναι ωραιο αν σας αρεσει και θελετε να δειτε και λιγο τοπιο περαν της πτησης του αεροπλανου, γιατι κακα τα ψεματα, ανα δε διασχισεις λιγο τη στερια με τραινο-λεωφορειο-αυτοκινητο κλπ, δεν βλεπεις και πολλα πραγματα απο το αεροπλανο και μονο

Επεξ/σία από archer100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...