Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Δε παίζει ρόλο πως πλήρωσες για το αν θα στο φέρουν σπίτι ή όχι. Κανονικά αν επέλεξες παράδοση στο σπίτι, είναι υποχρεωμένοι να στο φέρουν. Τη Δευτέρα που περίμενα ένα δέμα και εγώ από ΕΛΤΑ κούριερ, ήταν ακόμα σε κατάσταση άφιξη σε κατάστημα, και δε πήγε ποτέ προς παράδοση. Έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο για να μου πουν να μου το φέρουν την επόμενη μέρα. Υποθέτω ότι μάλλον λόγω καλοκαιριού λείπει κόσμος οπότε περιορίζουν τις παραδόσεις; Δε ξέρω...

Θελουν σκούντημα ειδικα η ελτα κουριερ. Εχει τυχει να κατσει και 5 μερες στο καταστημα, να το παρακολουθω online, και σε τηλεφωνημα να λενε "ξερετε, λογω φορτου" 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Στέλνονται δέματα στο σπίτι αν έχω πληρώσει με paypal? elta courier.

Εκ πείρας. 

Με καλυψες,δεν εχω απαντηση.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αντε παλι θα διαφωνησεις με ολους. Και τα ελτα κουριερ, και η γενικη και ολοι εχουν υπηρεσιες point to point, door to point, point to door. Αν η συμφωνια του καταστηματος ειναι μονο για τα 2 πρωτα, δεν θα το παραδωσουν ποτε σπιτι. 

Να διαλεγεις τις μαχες σου μαν.
Εδω δεν εχει νοημα.

Η Γενικη δεν εχει point to point παντως,αλλα τα ΕΛΤΑ εχουν,οποτε μπορει ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να εχει πληρωθει για παραλαβη απο ρεσεψιον.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Να διαλεγεις τις μαχες σου μαν.
Εδω δεν εχει νοημα.

Η Γενικη δεν εχει point to point παντως,αλλα τα ΕΛΤΑ εχουν,οποτε μπορει ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να εχει πληρωθει για παραλαβη απο ρεσεψιον.

Οταν ειμαι σπιτι και δεν εχω τι να κανω, θα δινω ολες τις μαχες :P

Δεν το ειχα ψαξει και ποτε, αλλα οντως, mαζι και η speedex. Acs εχει p2p

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οταν ειμαι σπιτι και δεν εχω τι να κανω, θα δινω ολες τις μαχες :P

Δεν το ειχα ψαξει και ποτε, αλλα οντως, mαζι και η speedex. Acs εχει p2p

Καποιες ειναι χαμενες απο τα αποδυτηρια.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βαζουν p2p,ειναι ξεκαθαρα κερδος για ΟΛΟΥΣ.

Η Γενικη ειδικα,επειδη την ειδα απο μεσα,ειναι πολυ κομπλε σαν εταιρια,καλος μισθος,ολα τα νομιμα,3 αποστολες δωρεαν ( για p2p αλλα και παλι )  και επιταγη 40 ευρω για αγορες απο ενα Online παντοπωλειο.

Γιατι στραβωσε ετσι απο τοτε δε μπορω να καταλαβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι όροι του καταστήματος σχετικά με τους τρόπους αποστολής - παράδοσης τι αναφέρουν; Αποστολή στο χώρο σου - παραλαβή από συνεργαζόμενο σημείο; Από εκεί θα καταλάβεις αν είναι υποχρεωμένοι από τα ΕΛΤΑ courier να στο φέρουν στον χώρο σου, ασχέτως με τον τρόπο πληρωμής. 

Επεξ/σία από prototypegr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...