tzitzikas2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλημέρα. Έχω ένα παλιό κινητό Android και δεν μπορώ να κατεβάσω από το ίντερνετ (π.χ σε συνημμένο με το E-mail) αρχείο. Δεν το κατεβάζει όταν έχω δεδομένα ανοικτά. Μόνο με wi-fi σύνδεση κατεβάζει κανονικά. Όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ή να βρω σχετική ρύθμιση. Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 κανεις?? είναι λίγο επείγον, ευχαριστώ!!
GATE123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Εάν το κινητό δεν υποστηρίζει 4G πως θες να κατεβάσεις?
Tsilitheo2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, GATE123 είπε Εάν το κινητό δεν υποστηρίζει 4G πως θες να κατεβάσεις? Με 3g ισως;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Με 3g ισως;;; Δεν καταργήθηκε;
AntiCambeR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 8:03 ΠΜ, tzitzikas2 είπε Καλημέρα. Έχω ένα παλιό κινητό Android και δεν μπορώ να κατεβάσω από το ίντερνετ (π.χ σε συνημμένο με το E-mail) αρχείο. Δεν το κατεβάζει όταν έχω δεδομένα ανοικτά. Μόνο με wi-fi σύνδεση κατεβάζει κανονικά. Όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ή να βρω σχετική ρύθμιση. Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ Γράψε ποιό κινητό έχεις.Αν δεν υποστηρίζει 4G δεν γίνεται, γιατί το 3G έχει καταργηθεί. Εκτός αν υποστηρίζει 4G η συσκευή, αλλά όχι η sim λόγω παλαιότητας.
Tsilitheo2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν καταργήθηκε; Εχω δει οτι απο μεσα του '22 θα αρχισει να καταργείται σταδιακα ανα περιοχες... Εγω παντως εδω που ζω ,σε δυσπρόσιτες περιοχές βλεπω ακομα και "Ε"
infin1tyGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 12 minutes ago, Tsilitheo2 said: Εγω παντως εδω που ζω ,σε δυσπρόσιτες περιοχές βλεπω ακομα και "Ε" Το Edge δεν είναι 3G και δεν θα καταργηθεί. 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Το Edge δεν είναι 3G και δεν θα καταργηθεί. Το γνωριζω.... Το point μου ειναι οτι και με E ακομα ,μπορεις να εχεις δεδομένα... Αργα αλλα κατεβαζουν. Αρα ,το να ασχολειστε αν εχει ή οχι 4g κτλ ,δεν λυνει το θεμα του φιλου... Καποια ρυθμιση κοβει την ληψη μεσω δεδομένων... Ισως η προτίμηση δικτυου στο playstore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα