Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα;

Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω;

Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
13 hours ago, elpano said:

Είμαι νέος κάτοχος ενός iPhone 12 mini. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αpρ Store μου ζητάει να πατάω δυο φορές το Power Button για να κατέβει η εφαρμογή και αυτό δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορα που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Αρp Store να πατάω δυο φορές το Power Button. Ή έστω να παρακάμψω αυτό το βήμα;

Και μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να κάνω μια πληρωμή από το κινητό μου σε κάποιο POS, στο Αρp Store, σε κάποια ιστοσελίδα πάλι το ίδιο θα έχω; Δηλαδή θα πρέπει να πατάω δυο φορές το Power Button; Και αν συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορώ να το αλλάξω ή να το παρακάμψω;

Το διπλό κλικ στο Power button είναι για να δώσεις έγκριση για πληρωμή (ασχέτως αν το app είναι free). Απ'τη στιγμή που έχεις FaceID δεν μπορεί να δίνεις έγκριση πληρωμής κοιτώντας απλώς το κινητό, διότι έτσι δεν θα έχεις επιλογή να μην δώσεις έγκριση αν δεν θες. Με το TouchID έπρεπε να κάνεις τη φυσική κίνηση, να ακουμπήσεις δηλαδή το δάχτυλο, οπότε δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Με το FaceID πρέπει κάπως να διασφαλίσει το σύστημα ότι θέλεις όντως να κάνεις τη συναλλαγή, εξού και το διπλό κλικ στο Power button. Εξ όσων γνωρίζω δεν μπορείς να το παρακάμψεις. 

Δημοσ.
Στις 10/8/2022 στις 9:52 ΜΜ, elpano είπε

Παρακάτω υπάρχει η διαδικασία από την επίσημη σελίδα, όπου όπως αναφέρει είναι μονόδρομος η διαδικασία.

https://support.apple.com/el-gr/HT204003

Μην ξεχνάμε πως πάνω απ'όλα προέχει η ασφάλεια.

Οπότε πρέπει κάποια πράγματα να απαιτούν έξτρα κινήσεις για μια επιβεβαίωση.

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...