Visehrad Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να κάνω export τον ενεργό λογαριασμό μου από Outlook σε μορφή PST. Προχωρώντας με αυτή την διαδικασία αν καταλαβαίνω σωστά ουσιαστικά δημιουργείται ένα αντίγραφο του της αλληλογραφίας μου σε έναν φάκελο τον οποίο μετά μπορώ να εισάγω σε Outlook άλλου υπολογιστή, και να έχω όλη την αλληλογραφία μου εκεί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ότι μιλάμε για αντιγραφή του λογαριασμού άρα δεν θα χαθεί κάτι από το laptop που είναι τώρα ο λογαριασμος, σωστά? Θέλω να είναι κανονικά active ο λογαριασμός μου που έχω τώρα στο outlook σε αυτό το laptop Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Ανντιγραφη γίνεται όλων των φακέλων της αλληλογραφίας σου όπως το έχεις στο δικό σου. Δεν διαγράφετε τίποτα. Το μόνο που δεν περνάει είναι τα στοιχεία του account οπότε θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις. Επίσης, να προσέξεις λίγο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού να μην διαγράφονται από τον σερβερ τα νέα email στην περίπτωση POP3 account. Αν το έχεις σε imap δεν γίνεται διαγραφή. Είναι στις ρυθμίσεις για προχωρημένους στα settings του account. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα