captainrodos5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεται. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή της gov για δίπλωμα και ταυτότητα στο κινητό. Θέλω να τα προσθέσω στο πορτοφόλι της Google. Έχει επιλογή για προσθήκη στο πορτοφόλι αλλά όταν το πατάω μου έχει άλλες εφαρμογές(vlc, Gmail κτλπ) και όχι το πορτοφόλι. Υπάρχει τρόπος να μ εμφανίσει και τ πορτοφόλι ωστε να προσθέσω τα έγγραφα και εκεί; ευχαριστώ πάρα πολύ
Kag1ante Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, captainrodos5 είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεται. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή της gov για δίπλωμα και ταυτότητα στο κινητό. Θέλω να τα προσθέσω στο πορτοφόλι της Google. Έχει επιλογή για προσθήκη στο πορτοφόλι αλλά όταν το πατάω μου έχει άλλες εφαρμογές(vlc, Gmail κτλπ) και όχι το πορτοφόλι. Υπάρχει τρόπος να μ εμφανίσει και τ πορτοφόλι ωστε να προσθέσω τα έγγραφα και εκεί; ευχαριστώ πάρα πολύ Το Google Wallet δεν υποστηρίζει τα αρχεία pkpass (δηλαδή τον τύπο αρχείου που είναι η ταυτότητα και το διπλωμα).
captainrodos5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Οπότε δεν υπάρχει τρόπος; ούτε άλλη εφαρμογή Πορτοφόλι που να το υποστηρίζει; να έχω τις κάρτες, τα εισητηρια, δίπλωμα κτλπ όλα. Σε μια εφαρμογή.
Kag1ante Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, captainrodos5 είπε Οπότε δεν υπάρχει τρόπος; ούτε άλλη εφαρμογή Πορτοφόλι που να το υποστηρίζει; να έχω τις κάρτες, τα εισητηρια, δίπλωμα κτλπ όλα. Σε μια εφαρμογή. Αρκετές εναλλακτικές, ένας συμφορουμίτης είχε προτείνει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ligi.passandroid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα