gleft Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) δε ξέρω πού το είδες αυτό, εγω είχα διαβάσει πως αναμένουν αύξηση στα φθηνότερα μοντέλα. Επίσης το euro 7 θα γίνει standard το '25-'26. Verbrennerfahrzeuge würden durch die aufwendigere Abgasreinigung um jeweils 3000 bis 5000 Euro teurer, sagte er im Interview mit WELT AM SONNTAG. „Bei einem Kleinwagen sind diese Mehrkosten kaum aufzufangen. πηγη: https://www.welt.de/wirtschaft/article239936337/Wegen-Euro-7-Abgasnorm-Volkswagen-erwartet-steigende-Preise-fuer-Verbrennerfahrzeuge.html Τέλος, η μείωση στη ζήτηση λόγω πληθωρισμού και πιο δύσκολων δανείων αλλά και το γεγονός οτι υπαρχει ήδη ομαλοποίηση τόσο στις γραμμές παραγωγής όσο και στους ανεφοδιασμούς θα κάνει την αγορά νέου αυτοκινήτου λίγο ευκολότερη αν έχεις ήδη μέρος του κεφαλαίου. Πέραν τούτου, το θέμα δε λέει για φθηνό αυτοκίνητο, αλλά ο Noobios μιλά για 30Κ σχεδόν. Ξέχασα να αναφέρω ότι και η vw σπρώχνει τα ηλεκτρικά της λόγω πολύ μεγάλων επενδύσεων στον τομέα αυτό και άλλος ένας λόγος που τα συμβατικά θα ανέβουν σε τιμή είναι αυτή η θέληση του γκρουπ να πάει προς τα ηλεκτρικά. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από gleft 3η παράγραφος
marios1515 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Σε test drive που έκανα μου φάνηκε ότι πάνω από τα 100χλμ κάνει αρκετό θόρυβο, ενώ μέχρι τα 100 είναι σχετικά αθόρυβο. Είναι έτσι ή είναι η ιδέα μου?
Noobios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, marios1515 είπε Σε test drive που έκανα μου φάνηκε ότι πάνω από τα 100χλμ κάνει αρκετό θόρυβο, ενώ μέχρι τα 100 είναι σχετικά αθόρυβο. Είναι έτσι ή είναι η ιδέα μου? Ποιον κινητήρα φόραγε το τεστ ντραιβ;
tilaverboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Noobios είπε Ποιον κινητήρα φόραγε το τεστ ντραιβ; Νομίζω με τον 1.5 ξεκινάνε. Είτε με τα 130 άλογα είτε με τα 150.
Noobios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Ναι είπα μήπως φόραγε κανα ντίζελ γιαυτο έκανε θόρυβο. Τι να σου πω περίεργο μου φαίνεται θεωρητικά έχουν καλή ηχομόνωση τα vw. Τώρα σχετικά με τον κινητήρα επειδή εχει τον ίδιο και το τωρινό μου αμαξι είναι πολύ αθόρυβος. Τεστ ντραιβ εγώ τώρα απο Σεπτέμβρη πλέον.
sargus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 9:02 ΜΜ, Noobios είπε Αν σκεφτεις οτι εχω αγοραστη ετοιμο για το δικο μου 24Κ θεωρω οτι να βαλω αλλα 4Κ για την εκδοση Tiguan 1.5 TSI 150 PS ACT EVO Life που τα εχει ολα και συμφερει δεν ειναι κακη κινηση. Νομίζω και εγώ ότι είναι καλή κίνηση. Εννοώ το να πάρεις καινούργιο και φυσικά όχι μεταχειρισμένο. Εξηγούμαι: 1. Τώρα θα πιάσεις την καλύτερη δυνατή τιμή για το δικό σου. 2. Επειδή το ψάχνω και εγώ το Tiguan, νομίζω ότι η τιμή που έχει (τουλάχιστον οι πρώτες εκδόσεις) είναι πολύ καλή για την εποχή. Δεν ξέρω τι έπαθαν εκεί στη VW...ίσως ξεχάστηκαν! 😀 3. Θα έχεις καινούργιο αμάξι με ελάχιστο κόστος (πόσο σου βγαίνει; είχες το δικό σου 4 χρόνια άρα είναι σαν να πλήρωνες 1000 ευρώ το χρόνο...τέλεια!). 4. Ήμουν σε αντιπροσωπεία πριν 2-3 ημέρες. Εγώ βέβαια ρωτούσα για το allspace αλλά μου είπε και για το απλό. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στη χώρα (ή τελοσπάντων έρχονται/εκτελωνίζονται αυτή τη στιγμή). Δηλαδή εγώ αν παράγγελνα προχθές, μου είπαν ότι θα είχα το αμάξι σε λιγότερο από 1 μήνα. Αν βάλεις λοιπόν τη διαθεσιμότητα και τη χαμηλή σχετικά τιμή, νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθείς άμεσα. Και πριν τελειώσει ο Αύγουστος καθώς και οι 2 αυτές παράμετροι μπορεί να αλλάξουν άρδην από Σεπτέμβρη. 3
tilaverboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Στις 13/8/2022 στις 7:27 ΠΜ, Noobios είπε Ναι είπα μήπως φόραγε κανα ντίζελ γιαυτο έκανε θόρυβο. Τι να σου πω περίεργο μου φαίνεται θεωρητικά έχουν καλή ηχομόνωση τα vw. Τώρα σχετικά με τον κινητήρα επειδή εχει τον ίδιο και το τωρινό μου αμαξι είναι πολύ αθόρυβος. Τεστ ντραιβ εγώ τώρα απο Σεπτέμβρη πλέον. Τέλος τα diesel τελείως από την vw και τα 2.0 είναι μεγάλο ερωτηματικό αν κατασκευαστούν. 1
sargus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Να μου πείτε 1-2 καλές αντιπροσωπείες VW; Θα ανέβω στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για δουλειές και σκέφτηκα να περάσω από μια αντιπροσωπεία μήπως καταφέρω να δω από κοντά το Allspace (και το Touran αν βρεθεί πουθενά) καθώς στο Ηράκλειο είναι μάλλον αδύνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα