Προς το περιεχόμενο

VW Tiguan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι μήπως κάνω καμία κίνηση και ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω κατόχους εντυπώσεις και τι τους έχει βγάλει. Μιλάμε για μοντέλα 2018 και άνω με κινητήρες βενζίνης 1.4tsi και 1.5tsi.  

Και αν έχει πάρει κανείς καμία πρόσφορα για ΜΥ22 1.5TSI να δω που παίζει. 

Επεξ/σία από Noobios
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Noobios είπε

Σκέφτομαι μήπως κάνω καμία κίνηση και ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω κατόχους εντυπώσεις και τι τους έχει βγάλει. Μιλάμε για μοντέλα 2018 και άνω με κινητήρες βενζίνης 1.4tsi και 1.5tsi.  

Και αν έχει πάρει κανείς καμία πρόσφορα για ΜΥ22 1.5TSI να δω που παίζει. 

Τι έπαθε το karoq ρε μαν? Τι σου λείπει που πιστεύεις ότι θα το βρεις στο Tiguan?

Δημοσ.

Χαχα καλωστον. Τι να παθει ολα καλα απλα το ψιλοβαρεθηκα και ψαχνομαι για καμια αλλαγη. Βλεπω τιμες για το Tiguan 2022 1.5 χειροκινητο στα 29Κ που θεωρω οτι για την εποχη που διανυουμε ειναι καλη τιμουλα και με τρωει λιγο τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Noobios είπε

Χαχα καλωστον. Τι να παθει ολα καλα απλα το ψιλοβαρεθηκα και ψαχνομαι για καμια αλλαγη. Βλεπω τιμες για το Tiguan 2022 1.5 χειροκινητο στα 29Κ που θεωρω οτι για την εποχη που διανυουμε ειναι καλη τιμουλα και με τρωει λιγο τωρα.

Αξίζει η διαφορά όμως σε σχέση με το δικό σου?

Ίδιο σκάφος, κινητήρας πόση διαφορά να έχει?

Μαζί σου στο βαρέθηκα αλλά μήπως πρέπει να πας σε κάτι άλλο για να έχει νόημα η αλλαγή

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε με το καροκ μια χαρά είναι… 😎

Τιμοκατάλογος εδώ https://www.volkswagen.gr/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/gr/pricelists/2022/july/Pricelist_VW_PC_20220704_MY23.pdf

η βασική στα 28600 (άντε να σου κάνουν κ καμία έκπτωση να πας με πινακίδες στα 28.200 σε άσπρο-απλό 150 αλογα). Για εμένα δεν αξίζει..! Να μου έλεγες θα πάω σε ηλεκτρικό το συζητάγαμε..!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αξίζει η διαφορά όμως σε σχέση με το δικό σου?

Ίδιο σκάφος, κινητήρας πόση διαφορά να έχει?

Μαζί σου στο βαρέθηκα αλλά μήπως πρέπει να πας σε κάτι άλλο για να έχει νόημα η αλλαγή

Κοιτα ισως εχεις δικιο αλλα το θεμα ειναι οτι μου αρεσει το σκαφος και ο κινητηρας οποτε δεν θελω και ριζικη αλλαγη. Ισως πες το ανανεωση. Εσυ με τι εισαι τωρα τελικα γιατι εχω χασει επεισοδια; Πατινι;

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κάτσε με το καροκ μια χαρά είναι… 😎

Τιμοκατάλογος εδώ https://www.volkswagen.gr/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/gr/pricelists/2022/july/Pricelist_VW_PC_20220704_MY23.pdf

η βασική στα 28600 (άντε να σου κάνουν κ καμία έκπτωση να πας με πινακίδες στα 28.200 σε άσπρο-απλό). Για εμένα δεν αξίζει 

Αν σκεφτεις οτι εχω αγοραστη ετοιμο για το δικο μου 24Κ θεωρω οτι να βαλω αλλα 4Κ για την εκδοση Tiguan 1.5 TSI 150 PS ACT EVO Life που τα εχει ολα και συμφερει δεν ειναι κακη κινηση.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Noobios είπε

Αν σκεφτεις οτι εχω αγοραστη ετοιμο για το δικο μου 24Κ θεωρω οτι να βαλω αλλα 4Κ για την εκδοση Tiguan 1.5 TSI 150 PS ACT EVO Life που τα εχει ολα και συμφερει δεν ειναι κακη κινηση.

Αλλάζει το πράγμα έτσι. Εάν έχει όλα όσα έχει το καροκ σου αξίζει γιατί αφενός μιλαμε Για νεότερο μοντέλο κ αφετέρου έχει led φανάρια, νεότερη τεχνολογία κ είναι Vw (χωρίς να σημαίνει κάτι πέρα από καλύτερη μεταπωλητική αξία)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για δες κ διαθεσιμότητες γιατί ισως είναι βρωμα η δουλειά 😜

Ποιες διαθεσιμότητες :D 

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο εδω δεν εχω ιδεα τι παιζει. Παντως η σκεψη ειναι ειτε να βαλω μια διαφορα και να παρω καινουριο η με τα ιδια λεφτα να παρω κανενα αντιστοιχο με το δικο μου με αντιστοιχα χλμ κτλ. Αλλα ειναι τοσο μικρη η διαφορα για καινουριο που δεν ξερω αν εχει νοημα να σκεφτομαι μεταχειρισμενο.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Noobios είπε

Ναι εχεις δικιο εδω δεν εχω ιδεα τι παιζει. Παντως η σκεψη ειναι ειτε να βαλω μια διαφορα και να παρω καινουριο η με τα ιδια λεφτα να παρω κανενα αντιστοιχο με το δικο μου με αντιστοιχα χλμ κτλ. Αλλα ειναι τοσο μικρη η διαφορα για καινουριο που δεν ξερω αν εχει νοημα να σκεφτομαι μεταχειρισμενο.

Το Leon έχω.

Αν βρεθεί ετοιμοπαραδοτο τότε οκ για μεταχειρισμένα δεν αξίζει με αυτές τις τιμές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Noobios είπε

Όχι ρε συ μεταχειρισμένο. Τα πήρανε 25000 στη μεσαία έκδοση το 2020 κ τα χτυπάνε στο σβέρκο παραπάνω 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Noobios είπε

για την εποχή που διανύουμε, όλες οι τιμές είναι κακές. Το μόνο που αξίζει είναι, αν έχεις ένα 2ο ή παραπάνω αυτοκίνητο που δε χρειάζεσαι, να πουλήσεις για να εκμεταλλευτείς τις ανεβασμένες τιμές. Θα σου πω αυτό που είπα και στον πατέρα μου, που ψάχνει για αυτοκίνητο: του χρόνου απο σεπτέμβριο ξεκίνα το ψάξιμο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gleft είπε

για την εποχή που διανύουμε, όλες οι τιμές είναι κακές. Το μόνο που αξίζει είναι, αν έχεις ένα 2ο ή παραπάνω αυτοκίνητο που δε χρειάζεσαι, να πουλήσεις για να εκμεταλλευτείς τις ανεβασμένες τιμές. Θα σου πω αυτό που είπα και στον πατέρα μου, που ψάχνει για αυτοκίνητο: του χρόνου απο σεπτέμβριο ξεκίνα το ψάξιμο.

Και του χρόνου θα πάρουν ένα plus 3.000-5000 ευρώ και θα τραβάς τα μαλλιά σου. Δες τι παίζει με το euro 7. Η vw ανακοίνωσε αύξηση συν 5000 σε κάθε της μοντέλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...