niaou13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση των Windows στον nvme αλλά Bootarei απ' τον παλιό ssd. Στο bios ενώ τον αναγνωρίζει σαν δίσκο τον Nvme δεν μπορώ να τον επιλέξω να κάνει από κει boot. Αφαίρεσα τον παλιό Ssd μπας και φτιάξει τίποτα. Προσπάθησα να κάνω cloning αλλά πάλι δε με αφήνει Τι πρέπει να κάνω;
hp8 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, niaou13 είπε Τι πρέπει να κάνω; εγώ θα έβγαζα τον παλιό από το pc και θα άφηνα μονό τον nvme και θα έκανα πάλι εγκατάσταση απ την αρχη 2
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, niaou13 είπε Τι πρέπει να κάνω; Μάλλον αυτό 👇🏼 26 λεπτά πριν, hp8 είπε εγώ θα έβγαζα τον παλιό από το pc και θα άφηνα μονό τον nvme και θα έκανα πάλι εγκατάσταση απ την αρχη Mπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα από το boot order στο bios; 2
niaou13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Παιδιά έκανα ένα γρήγορο backup, έκανα φορμάτ τον δίσκο που με ενοχλούσε, αφαίρεσα όλους τους δίσκους και μόλις έκανα clean install τα Windows 11 με τον μόνο δίσκο συνδεδεμένο τον nvme. Πονάει χέρι κόψει χέρι γιατί βαρέθηκα. Και όχι στο bios δεν μου έδινε την επιλογή να bootarei απ' αυτόν μόνο απ' τον παλιό. Ακόμα και όταν αφαίρεσα τον παλιό με πέταξε απλά στo bios και έλεγε ότι δεν υπάρχει bootable δίσκος. Αυτά... 1
kormos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 8:24 ΜΜ, niaou13 είπε Παιδιά έκανα ένα γρήγορο backup, έκανα φορμάτ τον δίσκο που με ενοχλούσε, αφαίρεσα όλους τους δίσκους και μόλις έκανα clean install τα Windows 11 με τον μόνο δίσκο συνδεδεμένο τον nvme. Πονάει χέρι κόψει χέρι γιατί βαρέθηκα. Και όχι στο bios δεν μου έδινε την επιλογή να bootarei απ' αυτόν μόνο απ' τον παλιό. Ακόμα και όταν αφαίρεσα τον παλιό με πέταξε απλά στo bios και έλεγε ότι δεν υπάρχει bootable δίσκος. Αυτά... Τον υποστηρίζει (είναι συμβατός) το σύστημα σου?
Kthulhou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, kormos είπε Τον υποστηρίζει (είναι συμβατός) το σύστημα σου? αφού αρχικά έκανε Install win σε αυτόν.... Στις 10/8/2022 στις 8:24 ΜΜ, niaou13 είπε Παιδιά έκανα ένα γρήγορο backup, έκανα φορμάτ τον δίσκο που με ενοχλούσε, αφαίρεσα όλους τους δίσκους και μόλις έκανα clean install τα Windows 11 με τον μόνο δίσκο συνδεδεμένο τον nvme. Πονάει χέρι κόψει χέρι γιατί βαρέθηκα. Και όχι στο bios δεν μου έδινε την επιλογή να bootarei απ' αυτόν μόνο απ' τον παλιό. Ακόμα και όταν αφαίρεσα τον παλιό με πέταξε απλά στo bios και έλεγε ότι δεν υπάρχει bootable δίσκος. Αυτά... θέλω να πιστεύω πως έκανες εγκατάσταση win 11 ΜΟΝΟ με τον nvme πάνω. τώρα λειτουργεί οκ ?
kormos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε αφού αρχικά έκανε Install win σε αυτόν.... θέλω να πιστεύω πως έκανες εγκατάσταση win 11 ΜΟΝΟ με τον nvme πάνω. τώρα λειτουργεί οκ ? Δεν τα είδε ποτέ σε χρήση... Και σε νέα καθαρή εγκατάσταση δεν βλέπει καν το δίσκο όπως λέει... Στις 10/8/2022 στις 8:24 ΜΜ, niaou13 είπε Παιδιά έκανα ένα γρήγορο backup, έκανα φορμάτ τον δίσκο που με ενοχλούσε, αφαίρεσα όλους τους δίσκους και μόλις έκανα clean install τα Windows 11 με τον μόνο δίσκο συνδεδεμένο τον nvme. Πονάει χέρι κόψει χέρι γιατί βαρέθηκα. Και όχι στο bios δεν μου έδινε την επιλογή να bootarei απ' αυτόν μόνο απ' τον παλιό. Ακόμα και όταν αφαίρεσα τον παλιό με πέταξε απλά στo bios και έλεγε ότι δεν υπάρχει bootable δίσκος. Αυτά... 2 ώρες πριν, kormos είπε Τον υποστηρίζει (είναι συμβατός) το σύστημα σου? Έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Bios και αναβάθμιση το Bios? Έχουμε αναφέρει για ποια μητρική πλακέτα ή "μηχάνημα" μιλάμε? Μφχ
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Ξεκινάς με BIOS update και μετά το πας πάλι από την αρχή, όλοι οι άλλοι hdd/ssd έξω, μόνο ο nvme και το usb stick όπου έχεις την εγκατάσταση και πες μας πως θα πάει από εκεί και πέρα. Δες και για firmware update του ίδιου του nvme 1
alxnt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μηπως εκανες εγκατασταση με mbr scheme και εχεις γυρισες το bios να βλεπει μονο gpt/uefi; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από alxnt 2
Kthulhou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alxnt είπε Μηπως εκανες εγκατασταση με mbr scheme win11 ?? εκτός αν έφτιαξε το boot usb με rufus και όχι το εργαλείο της microsoft ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από Kthulhou
alxnt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε win11 ?? εκτός αν έφτιαξε το boot usb με rufus και όχι το εργαλείο της microsoft ! Ναι, για αυτην την περιπτωση το εγραψα απλα ξεχασα να το αναφερω. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουμε νέα επί του θέματος; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από Τέρης Α.
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε @niaou13 Έχουμε νέα επί του θέματος; Eίδε και απόειδε οπότε τα παράτησε και αγόρασε iMAC.
niaou13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ναι ρε παιδιά. Αφαίρεσα όλους τους δίσκους, άφησα μόνο τον nvme κουμπωμενο και έκανα format. Οπότε αναγκάστηκε να γίνει μόνο εκεί install και όχι όπου ήθελε μόνο του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα