Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αν είσαι φαν των "μπλε" τυριών, ρώτησε για Cabrales (99% έχει στον ΑΒ Ελληνικού) και δες αν υπάρχει κάπου και το τηνιακό Καρίκι. Δεν είναι, προφανώς, σαν το γερμανικό που ψάχνεις, αλλά επειδή δοκίμασα (και έφερα) και από τα δύο, είναι εμπειρία, εφόσον σου αρέσουν αυτά τα τυριά.

Δες για καμιά μαρμελάδα λεμόνι/περγαμόντο και αν σου αρέσουν οι επιδόρπιοι οίνοι, συνδυάζονται εξαιρετικά με τo Mastroyianni

Snoob, αυτά τα γράφουμε πιο νωρίς ρε,  όχι 22.10+ το βράδυ! :P

Αύριο με βλέπω να κατεβαίνω προς τα 'κει...

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, safridia είπε

ΧαΛΛΛΛΛουμι

Θα σου ελεγα και φετα αλλα ειστε παραξενο ζευγαρι, μεινετε στα σκοταδια για παντα

Το χαλουμι εχει μια ιδαιτερη γευση δεν αρεσει σε ολους. Τα ιδια με το ταλαγανι. 

Στις 11/8/2022 στις 3:12 ΜΜ, NiKoSmile είπε

Επίσης η μυρωδιά ποδαρίλας στα τυριά σημαίνει επιμόλυνση και "χαλασμένο". Κανένα τυρί δεν επιτρέπεται να πωλείται σε αυτή την κατάσταση. 

Ροκφορ. Μυριζει και με μύκητα και πωλειται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Το χαλουμι εχει μια ιδαιτερη γευση δεν αρεσει σε ολους. Τα ιδια με το ταλαγανι. 

Ροκφορ. Μυριζει και με μύκητα και πωλειται. 

Δεν βρωμάει ποδαρίλας το ροκφόρ. Η δυσοσμία "ποδαρίλας" είναι χαρακτηριστική στη φέτα κ.α, οφείλεται σε βακτήρια και δηλώνει μολυσμένο τυρί. Δεν έχει σχέση με τον μύκητα του ροκφόρ.

10 ώρες πριν, Haldol είπε

Σωστά. Η προβατόφετα στο χωριό μου έχει μία λεπτεπίλεπτη μυρωδιά, το parmigiano reggiano είναι που ζέχνει :P 

 

Ελπίζω να τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής HACCP στο χωριό σου. Διαφορετικά δεν αποκλείεται η φέτα να είναι τόσο κακής ποιότητας που να βρωμοκοπάει "πουρτσίλας" (ακατάλληλη προς βρώση επίσης).

Επεξ/σία από NiKoSmile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...