Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Help χανομαστε. Η κοπελα μου λεει οτι εχω ευαισθητη μυτη, εγω της λεω οτι αυτη εχει χαλασμενη μυτη. Παιρνει ενα regato που βαζει στα φαγητα στο φουρνο απο πανω κτλ και βρωμαει ποδαριλα ολο το σπιτι. Βρωμαει και ο φουρνος. Βρωμαει και το κλιματιστικο. Βρωμαει ακομα και το ψυγειο. Δεν παλευω αλλο θα παω να παρω εγω, δωστε μια βοηθεια αν ξερετε ενα τυρι που να μην μυριζει? Υποχρεος. 1
Dimi00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γκουντα Γερμανίας ή Ολλανδίας. Δε μυριζει τιποτα. Επισης και η μοτσαρελα δε μυριζει, αν δε σε ενοχλει το ιδιαιτερα τσχλωδες ψητο τυρί μπορεις να το δοκιμασεις. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Dimi00
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Γκουντα Γερμανίας ή Ολλανδίας. Δε μυριζει τιποτα. Gouda τρωω χρονια, μια χαρα, αλλο?
Dimi00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Apostol. είπε Gouda τρωω χρονια, μια χαρα, αλλο? Μοτσαρελα και ενταμ
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Μοτσαρελα και ενταμ Οκ ναι και εγω τετοια τρωω τοσα χρονια, απο "κεφαλοτυρι" εχουμε κατι?
Dante80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωστό πρόβλημα με κάποια τυριά, αν και δεν το έχω συναντήσει σε ρεγκάτο προσωπικά (ίσως εξαρτάται από την μάρκα;). https://thecheesewanker.com/cheese-science/why-some-cheeses-smell-like-feet/ Γκούντα ή Ένταμ έρχονται στο μυαλό, για τυριά συμβατά με ψήσιμο φούρνου χωρίς μυρωδιά. Φυσικά, δεν είναι τα μόνα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Dante80 1
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Dante80 είπε Γνωστό πρόβλημα με κάποια τυριά, αν και δεν το έχω συναντήσει σε ρεγκάτο προσωπικά. https://thecheesewanker.com/cheese-science/why-some-cheeses-smell-like-feet/ Γκούντα ή Ένταμ έρχονται στο μυαλό, για τυριά συμβατά με ψήσιμο φούρνου χωρίς μυρωδιά. Φυσικά, δεν είναι τα μόνα. Ναι τετοια τρωω χρονια και μια χαρα, εχω και λιγο περιεργη οσφρηση και δεν την παλευω αυτη την μυρωδια. Σε καμια ωρα θα παω σουπερ
Dimi00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Apostol. είπε Οκ ναι και εγω τετοια τρωω τοσα χρονια, απο "κεφαλοτυρι" εχουμε κατι? Τα κεφαλοτυρια βρωμανε αγαπητέ. Στο λεω σαν "ιδιοτροπη" κι εγω. Τη λιγοτερη μποχα την εχει το κεφαλοτυρι Αμφιλοχίας παντως. Αν θες κεφαλοτυρι δοκιμασε το μηπως δε σε ενοχλησει ιδιαιτερα. Γενικα ολα τα αιγοπροβεια εχουν μποχα να το ξες. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Apostol. είπε Help χανομαστε. Η κοπελα μου λεει οτι εχω ευαισθητη μυτη, εγω της λεω οτι αυτη εχει χαλασμενη μυτη. Παιρνει ενα regato που βαζει στα φαγητα στο φουρνο απο πανω κτλ και βρωμαει ποδαριλα ολο το σπιτι. Βρωμαει και ο φουρνος. Βρωμαει και το κλιματιστικο. Βρωμαει ακομα και το ψυγειο. Δεν παλευω αλλο θα παω να παρω εγω, δωστε μια βοηθεια αν ξερετε ενα τυρι που να μην μυριζει? Υποχρεος. Εμενταλ,σκληρο τυρι Δανιας και ημισκληρο τυρι που δινει γευση και απο κασερι.. Gouda-Εdam σαπουνοτυρα-αδιαφορα... 1
cumulus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Να αλλάξεις κοπέλα και το πρόβλημα λύθηκε. Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι; 2
Dimi00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Το εμενταλ μπορει να σου φανει περιεργο στη γευση αν εισαι ιδιοτροπος και στη γευση
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, cumulus είπε Να αλλάξεις κοπέλα και το πρόβλημα λύθηκε. Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι; Sorry she's the one. 14 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Το εμενταλ μπορει να σου φανει περιεργο στη γευση αν εισαι ιδιοτροπος και στη γευση Θα το δοκιμασω thanks.edit δεν ειμαι τοσο ιδιοτροπος στην γευση. Ειχα παρει ενα ολυμπος συσκευασμενο τριμμενο το οποιο ηταν και νοστιμο και δεν μυριζε, εγραφε κεφαλοτυρι και ηταν ασπρο ασπρο. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Apostol.
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, Apostol. είπε Η κοπελα μου λεει οτι εχω ευαισθητη μυτη, εγω της λεω οτι αυτη εχει χαλασμενη μυτη. 20 λεπτά πριν, Apostol. είπε εχω και λιγο περιεργη οσφρηση και δεν την παλευω αυτη την μυρωδια. Οπότε μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοκιμάσει άλλη μάρκα regato.
Pokemon640 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οπότε μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοκιμάσει άλλη μάρκα regato. με μια ρύθμιση στους drivers πιστεύω θα στρώσει, θα μειώσει λίγο το nose sensitivity και όλα κομπλέ 🤭 ελπίζω να μην πειράξει το noise sensitivity και μετά ανοίξει νέο thread "ακούω παράσιτα, βοήθειααα" 🤣
Apostol. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οπότε μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοκιμάσει άλλη μάρκα regato. Κοιτα αντικειμενικα μυριζει, εμενα προσωπικα μου βρωμαει σε υπερτατο βαθμο. Μια αλλη φορα μυριζε το ψυγειο απο το τυρι τερμααααα. Συνεχισε να βρωμαει το δωματιο και μετα που εφυγε το τυρι. Ε στην τελικη αποδειχθηκε οτι μυριζε το δοχειο που ειναι πανω απο τον συμπιεστη πισω απο το ψυγειο που μαζευονται οι υδρατμοι που υγροποιουνται μεσα στο ψυγειο. Εζεχνε τυριλα.Φαντασου. Το εβγαλα το καθαρισα και τελειωσε. -------------------- Πηγα σουπερ πηρα ενα ολυμπος σαν το τριμμενο που ειχα παρει το οποιο ειναι μια χαρα τελειο, το δοκιμασα, γευστικοτατο και χωρις μποχα χαχα 6 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε με μια ρύθμιση στους drivers πιστεύω θα στρώσει, θα μειώσει λίγο το nose sensitivity και όλα κομπλέ 🤭 ελπίζω να μην πειράξει το noise sensitivity και μετά ανοίξει νέο thread "ακούω παράσιτα, βοήθειααα" 🤣 Undervolt θελει το ρινικο συστημα 🤣 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Apostol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα