Προς το περιεχόμενο

Τα Samsung Galaxy Watch5 και Watch5 Pro είναι πλέον επίσημα

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, 360kias είπε

Η Στεφανή του classic ήταν άχρηστη γι αυτό και το έκοψαν. Watch 5 and 5 pro is a beast 

Πώς είναι άχρηστη; και επιπλέον προστασία στην οθόνη προφέρει και περιστρεφοντας την αλλάζεις μενού. 

• Like 4
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Να προσθέσω επίσης κάτι πολύ σημαντικό ότι για τις λειτουργίες ηλεκτροκαρδιογραφήματος και σύσταση σώματος Χρειάζεσαι Samsung τηλέφωνο….

Είναι και ο μόνος λόγος που δεν πρόκειται να το πάρω….

σοβαρα? και σκεφτομουν να αντικαταστησω το huawei watch 3 pro με το samsung λογο αυτων των λειτουργειών. έχεις κάποιο λινκ που να το αναφερει?

1 ώρα πριν, cyberguy είπε

σοβαρα? και σκεφτομουν να αντικαταστησω το huawei watch 3 pro με το samsung λογο αυτων των λειτουργειών. έχεις κάποιο λινκ που να το αναφερει?

Ναι ισχύει. Υπάρχουν κάποια workaround (τουλάχιστον για το 4) https://www.xda-developers.com/how-to-enable-ecg-blood-pressure-monitoring-samsung-galaxy-watch-4/ αλλά απαράδεκτη πολιτική.

3 ώρες πριν, cyberguy είπε

Εμμμμ... Ναι! Απο το προηγούμενο δεν το υποστήριζε. Αν το υποστήριζε αυτο, πιστεψε με θα εβγαιναν και θα το φωναζαν... 

To 44άρι το απλό είναι μονόδρομος. Έχω το 44άρι το 4 και το μόνο που παραπονιέμαι είναι η ταχύτητα φόρτισης. Εδώ λένε ότι βελτιώθηκε. Για να δούμε.

Αλλά υπερβολικά ακριβό. Όταν πέσει και αυτό στα 100-150 ευρώ που έχει τώρα το 4άρι 44 τότε απευθείας αλλαγή. 

Το ότι δεν παίζει σε άλλες συσκευές εκτός από samsung και αυτό είναι ένα μείον. Αλλά οκ... έχω samsung οπότε δεν ενοχλεί. 

• Moderators

Φλερταρω με την αγορα του Pro για να αλλαξω επιτελους το classic μου που εχει χαλασει το αλτιμετρο. Η υπαρξη του rotation bezzel  ειναι must για μενα γιατι τρωει απειρα χτυπηματα κατα την διαρκεια της ημερας (οκ προφανως οχι καθε μερα 😛 ) που η ελλειψη της θα σημαινε σπασιμο του γυαλιου για πλακα. Τουλαχιστον το βλεπω να εχει lip οποτε ελπιζω να εχει αντοχη.

• Moderators
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Θα το σπάσεις αδερφέ like a pro το Pro.😁

Λες ε... Περιμενω να δω το hands on πρωτα εδω που τα λεμε γιατι με προβληματιζει αυτο πολυ 😛

4 ώρες πριν, stormrain είπε

Φλερταρω με την αγορα του Pro για να αλλαξω επιτελους το classic μου που εχει χαλασει το αλτιμετρο. Η υπαρξη του rotation bezzel  ειναι must για μενα γιατι τρωει απειρα χτυπηματα κατα την διαρκεια της ημερας (οκ προφανως οχι καθε μερα 😛 ) που η ελλειψη της θα σημαινε σπασιμο του γυαλιου για πλακα. Τουλαχιστον το βλεπω να εχει lip οποτε ελπιζω να εχει αντοχη.

Καλα το pro ειναι μονόδρομος, αν κάποιος δεν έχει θέμα μπατζετ δε σκέφτεσαι καν το απλό όπως θα έλεγε και ο Φωταρας. 

Κι εγώ θα το ήθελα απλά με φοβίζει το μέγεθος. Θα περιμένω να το δοκιμάσω 

• Moderators
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Καλα το pro ειναι μονόδρομος, αν κάποιος δεν έχει θέμα μπατζετ δε σκέφτεσαι καν το απλό όπως θα έλεγε και ο Φωταρας. 

Κι εγώ θα το ήθελα απλά με φοβίζει το μέγεθος. Θα περιμένω να το δοκιμάσω 

Ναι καλα δεν το συζηταμε, για το pro θα παω στανταρ, ασε που τα αλλα  εχουν μικροτερη διαμετρο και δεν θα πηγαινα με τιποτα σε μικροτερο με τις διαστασεις μου 😛

• Thanks 1

• Moderators

Επεσε η προπαραγγελια και τωρα περιμένουμε. Παρεμπιπτόντως εχει κάνει κανείς την διαδικασια για τα Buds ή καποιο αναλογο δωρο στο παρελθον? Γενικώς λενε τίποτα αυτα ή να τα βαλω προς πωληση με το που τα παραλαβω?

Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο αναβάθμισης από το 4άρι το Classic. Το rotating bezel για μένα είναι μονόδρομος. Μάλιστα του βάζεις ένα από τα χιλιάδες προστατευτικά bezel protector και μπορείς να το κοπανάς άφοβα. 😛

Επίσης, υπερβολή με την τιμή ρε Sammy. 100 ευρώ πάνω αρχική τιμή από το περσινό μοντέλο (τιμές σκρουτζ). Με αυτήν τη λογική σε 2 χρόνια θα φτάνει την τιμή του απλού Galaxy S25.

• Moderators

Λοιπον λοιπον λοιπον. Μολις του εκανα unboxing και το εχω να φορτισει (ηρθε με 80% μπαταρια, wtf), οποτε θα αναφερω μονο τα οπτικα. Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη. Το λουρακι αν και με ξενισε στην αρχη, λιγο που το φορεσα το συνηθισα. Σε σχεση με το Galaxy Watch που ειχα (λαθος ειχα γραψει classic σε προηγουμενο post), μου δινει την αισθηση πως ειναι λιγο πιο ελαφρυ και ταυτοχρονα λιγο πιο συμπαγες. Πραγμα που ειναι λογικο βεβαια γιατι λειπει το bezel.

H ελλειψη του bezel τωρα με ξενιζει. Απο την αλλη, δειχνει πιο μοντερνο το ρολοι, οποτε οκ, πιστευω πως θα συνηθισω την ελλειψη του. Ευτυχως ευτυχως ευτυχως, εχει ανασηκωμενο lip, oποτε μου δινει την αισθηση πως αν το χτυπησω (που θα το χτυπησω), δεν θα παθει κατι.

Λιγο που το ρυθμισα, εχει τρομερη αποκριση, αλλα αυτο του ελλειπε να μην ειχε εδω που τα λεμε και ειναι πιο φωτεινο απο το Watch μου, οποτε υποθετω θα ειναι και πιο ευδιακριτο στον ηλιο.

Μετρησεις κλπ δεν εχω κανει ακομα. Και εδω μια φωτο σε συγκριση με το Watch, φορεμενα αμφοτερα στο χερι. 

Μεχρι στιγμης αν εξαιρεσουμε το bezel, το μονο μειονεκτημα που βρηκα ειναι πως θα το ηθελα λιιιιγο πιο μεγαλο. Ενα τσουκ. Οσο το Watch ας πουμε 😛

EDIT: Αλλο ενα μειονεκτημα που ξεχασα. Ο φορτιστης. Ρε συ Sammy. Πετας ενα καλωδιο μεσα, χωρις καταληξη πριζας. Και η υποδοχη ειναι usbC? Οκ, εγω εχω το Note20 Ultra που εχει τετοιον φορτιστη, αλλα δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο το usbC σε usbC, ή βαλε κανονικη αποληξη σε USB κανονικο ξερωγω, ή πετα μεσα και ενα wall piece. 

20220825_204458.jpg

• Thanks 3

• Moderators

To λεπον, το ρολόι δεν παίζεται. Θα μιλήσω για την μετρηση οξυγόνου και πιεσης που πηρα με οξύμετρο και πιεσόμετρο, σχεδόν μηδενική απόκλιση, ιδιαίτερα αξιόπιστο με βαση τις μετρησεις μου.

Αλλα το φοβερο ειναι η ακαριαία αποκριση στα gestures και στα touch. Μέχρι στιγμής το bezel δεν μου λείπει ιδιαίτερα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...