Προς το περιεχόμενο

To Samsung Galaxy Z Fold4 έρχεται με ανανεωμένη εμπρόσθια οθόνη και specs αλλά χωρίς ενσωματωμένο S-Pen

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Εμένα δεν με νοιάζουν ούτε οι κάμερες. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Πολλοί λένε για ξεφλούδισμα της οθόνης στους 6-7 μήνες στο 3. (Θα το άλλαζα στους 12 με το  upgrade και τα reports αναφέρουν νωρίτερα και από αυτό...). Λένε ότι είναι καλύτερα αυτήν την φορά αλλά δεν ποντάρω τόσα λεφτά. 

Σε 6 με 7 μήνες το καλύπτει η εγγύηση. Έχω δει κάποιες σχετικές αναφορές με αυτό που λες αλλά έχω φίλο που το έχει πάρει μόλις βγήκε, το δουλεύει κάθε μέρα και δεν του έχει βγάλει τέτοιο πρόβλημα. Οπότε αναρωτιέμαι μήπως το ξεφλούδισμα οφείλεται σε πλημμελή τρόπο χρήσης. Εξ άλλου έχω θέσει σαν κανόνα εδώ και αρκετά χρόνια ότι οποιαδήποτε συσκευή αγοράζω με μεγάλη αξία πληρώνω έξτρα εγγύηση. Για μένα το πρόβλημα είναι οι κάμερες γιατί θέλω την μέγιστη ποιότητα στην εικόνα από το κινητό μου, και δυστυχώς οι κάμερες του Fold 4 δεν πιάνουν σε απόδοση αυτές του S21 Ultra που έχω, που έχουν και χ10 οπτικό ζουμ. Οπότε δεν νομίζω πως θα πάω στο Fold μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Θέλει κανά δυο γενιές ακόμα να δέσει το γλυκό..

Εγώ πιστεύω παραπάνω κάθε χρονιά με το σταγονόμετρο τα δίνει η Samsung

3 ώρες πριν, crossmo είπε

Όπως και κάτι τρελλές εποχές που αφαιρούσε τον φορτιστή και τα ακουστικά και κάποιοι τη χλεύαζαν στις παρουσιάσεις τους και στις διαφημίσεις τους..τελικά όμως αποδείχτηκε καινοτομία έτσι? όλοι την ακολούθησαν... βρε πως τα φέρνει η ζωή!

Και ούτε πρόκειται... ασχολήσου με κάτι άλλο.

εσύ δηλαδή το κατανοείς?πως το εννοείς? ή ξύνω πληγή?

3 ώρες πριν, anax111 είπε

To fold 4 είναι η κορυφή της τεχνολογίας αυτή την στιγμή. Η συγκεκριμένη σειρά παίζει μπάλα μόνη της εδώ και 3,5 χρόνια και όποιος το έχει έχει στα χέρια του κρατάει ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο κομμάτι τεχνολογίας που απλά είναι πάνω από κάθε smartphone που υπάρχει στον πλανήτη.

Και γιατί στις αγγελίες τη Bugatti των κινητών την πουλάνε κάτω της μισής τιμής αγοράς ;;

Αυτό που όλοι ποθούν στα αεροδρόμια λοιπόν γιατι εχει μηδενικη μεταπωλητική αξια;;

Γιατί τρομάζεις να το πουλήσεις ;

Βρίσκεις Fold 3 με 850€! 

Αυτά τα σαπακια όπως λες τεχνολογικά 3 χρόνια πίσω βέβαια κάτι 13 pro max κάτω από χιλιάρικο δεν υπάρχουν πουθενά και ας είχαν αρχική σχεδόν 500€ κατω απο αυτήν του fold ..

Αυτό φίλε μου δείχνει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .

• Like 1

4 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Και γιατί στις αγγελίες τη Bugatti των κινητών την πουλάνε κάτω της μισής τιμής αγοράς ;;

Αυτό που όλοι ποθούν στα αεροδρόμια λοιπόν γιατι εχει μηδενικη μεταπωλητική αξια;;

Γιατί τρομάζεις να το πουλήσεις ;

Βρίσκεις Fold 3 με 850€! 

Αυτά τα σαπακια όπως λες τεχνολογικά 3 χρόνια πίσω βέβαια κάτι 13 pro max κάτω από χιλιάρικο δεν υπάρχουν πουθενά και ας είχαν αρχική σχεδόν 500€ κατω απο αυτήν του fold ..

Αυτό φίλε μου δείχνει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .

Φυσικά και θα βρεις το Fold 3 στα 850 ευρώ. Γιατί στον κόσμο του Android η τεχνολογία αιχμής ανανεώνεται κάθε 6 μήνες όχι κάθε 3 χρόνια όπως στον χώρο του iPhone. Και το ποιο ωραίο σε αυτό είναι ότι μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Fold 3 με 850 ευρώ και να τραβάς όλα τα βλέμματα ενώ με 1200 € του 13  Pro Max κανείς δεν θα γυρίσει να κοιτάξει. Γιατί το είναι κορυφή και το άλλο υπερεκτιμημένη μπακατέλα ή στην καλύτερη περίπτωση μια από τα ίδια.  Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το iPhone. Ισχύει για κάθε κινητό σε σχέση με τα Fold.

Στις 10/8/2022 στις 7:46 ΜΜ, StandardTen είπε

Προστασία από νερό έχει από πέρσι, στη σκόνη δεν έχει.

Στις 10/8/2022 στις 7:42 ΜΜ, papp0us είπε

IP rating για νερό έχει, για σκόνη δεν έχει, λόγο του μεντεσέ

Τότε αλλάζει...αν έχει πιστοποίηση για νερό αλλάζει το πράγμα 

Στις 11/8/2022 στις 8:53 ΠΜ, manolis940 είπε

ή μηχανή για να τραβάς φωτογραφίες αλλά είναι παραπάνω από μία συσκευές. Λογικό είναι όταν θες πολλά σε pocket size κάπου να χάνεις ;)

Στο θέμα βέβαια μπαταρίας θα συμφωνήσω ότι για το μέγεθος της συσκευής είναι πάρα πολύ μικρή.

Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Για να κάνεις πραγματική δουλεία γραφείου το ελάχιστο είναι 12" οπότε δεν έχει νόημα η μικρότερη οθόνη. Έχουν περάσει δεκάδες UMPCs και ταμπλέτ από τα χέρια μου. 

Όπως και να έχει 1900 ευρώ είναι πολλά λεφτά για αυτό που προσφέρει. Όταν καταφέρουν να ρίξουν τις τιμές στα 1000 ευρώ τότε το συζητάμε γιατί θα είναι προσιτό για μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων.

Στις 11/8/2022 στις 1:16 ΜΜ, anax111 είπε

Σε 6 με 7 μήνες το καλύπτει η εγγύηση. Έχω δει κάποιες σχετικές αναφορές με αυτό που λες αλλά έχω φίλο που το έχει πάρει μόλις βγήκε, το δουλεύει κάθε μέρα και δεν του έχει βγάλει τέτοιο πρόβλημα. Οπότε αναρωτιέμαι μήπως το ξεφλούδισμα οφείλεται σε πλημμελή τρόπο χρήσης. Εξ άλλου έχω θέσει σαν κανόνα εδώ και αρκετά χρόνια ότι οποιαδήποτε συσκευή αγοράζω με μεγάλη αξία πληρώνω έξτρα εγγύηση. Για μένα το πρόβλημα είναι οι κάμερες γιατί θέλω την μέγιστη ποιότητα στην εικόνα από το κινητό μου, και δυστυχώς οι κάμερες του Fold 4 δεν πιάνουν σε απόδοση αυτές του S21 Ultra που έχω, που έχουν και χ10 οπτικό ζουμ. Οπότε δεν νομίζω πως θα πάω στο Fold μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. 

Το πήρα τελικά!  Ελπίζω να μην τρέχω στα service κατά την άνοιξη! :D

Στις 11/8/2022 στις 10:32 ΠΜ, ntinosterpsis είπε

Τι σχέση έχει η αφαίρεση του jack με το fold ; Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι,είναι η μόνη συσκευή που διαφέρει από τον ανταγωνισμό. Καλώς ή κακώς, είναι η συσκευή που διαφέρει από τον ανταγωνισμό .

Αφαιρεί την υποδοχή για το S-pen. Είναι αρκετό.

3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αφαιρεί την υποδοχή για το S-pen. Είναι αρκετό.

Πότε είχε υποδοχή για Spen η σειρά Fold ; Κάτι έχεις μπερδέψει φίλε... Δεν έχει αφαιρέσει την υποδοχή για Spen από καμιά συσκευή της ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 11/8/2022 στις 8:53 ΠΜ, manolis940 είπε

Μου θυμίζεις κάτι τρελές εποχές όπου η Apple αφαιρούσε το jack και το πλάσαρε ως καινοτομία ...

Ίσως και μία φωτογραφική μηχανή για να τραβάς φωτογραφίες αλλά είναι παραπάνω από μία συσκευές. Λογικό είναι όταν θες πολλά σε pocket size κάπου να χάνεις ;)

Στο θέμα βέβαια μπαταρίας θα συμφωνήσω ότι για το μέγεθος της συσκευής είναι πάρα πολύ μικρή.

Δεν είναι έτσι. Για πραγματική εργασία Θέλεις λογισμικό desktop. Αυτη η συσκευη δεν ειναι ουτε καλο ταμπλετ ουτε καλο κινητο. Μονο αν πεσει η τιμη θα εχει νοημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...