nchatz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Αποκαλύφθηκαν τα ασύρματα ακουστικά της Samsung με υποστήριξη Bluetooth LE Audio. Κρατώντας απλή την ονομασία όπως και τον σχεδιασμό, τα Samsung Galaxy Buds2 Pro αποκαλύφθηκαν και σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα. Εμφανισιακά, είναι μια μίξη του καθαρού design που προτιμήθηκε για τα Samsung Galaxy Buds+ παρότι αποτελούν συνέχεια του μοντέλου Buds Pro. Συγκεκριμένα, είναι μονόχρωμα και ματ εκεί που τα Buds Pro είχαν μια γυαλιστερή επιφάνεια αφής – είναι επίσης και λίγο μικρότερα σε όγκο, για να κάθονται καλύτερα και σταθερότερα στο αυτί. Στο πακέτο περιλαμβάνονται τρία σετ μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτιού, μιας και πρόκειται για in-ear ακουστικά. Υποστηρίζουν ήχο 24bit, σημαντική βελτίωση συγκριτικά με τα 16bit των προηγούμενων μοντέλων και μια ακόμη σημαντική προσθήκη είναι η τεχνολογία Bluetooth 5.3 LE Audio, καταναλώνοντας πολύ λιγότερη ενέργεια χωρίς να υστερούν σε ποιότητα ήχου ή σύνδεσης, ένα ολοκαίνουριο πρότυπο που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως θα αρχίσει να ενσωματώνεται σε συσκευές. Ενσωματώνεται ηχείο δύο δρόμων, με woofer 10mm και tweeter 5.3mm σε κάθε ακουστικό. Επιπλέον, κάθε ακουστικό διαθέτει τρία μικρόφωνα High-SNR, τα οποία επίσης υποστηρίζουν τεχνολογία beamforming για καλύτερη ποιότητα ομιλίας σε κλήσεις. Η μπαταρία ανά ακουστικό παραμένει στα 61mAh όμως η θήκη έλαβε μια μικρή αναβάθμιση, πλέον διαθέτοντας μπαταρία 500mAh που προσφέρει έως και 29 ώρες αυτονομίας στα ακουστικά με ενδιάμεσες φορτίσεις – τα ακουστικά φτάνουν περίπου τις 8 ώρες προτού χρειαστούν φόρτιση, πάντοτε αναφερόμενοι στο σενάριο μη χρήσης του ANC. Το active noise canceling αναφέρεται πως θα λειτουργεί επίσης καλύτερα, αξιοποιώντας τρία μικρόφωνα που απομακρύνουν 40% περισσότερο θόρυβο συγκριτικά με τα προηγούμενα Galaxy Buds Pro. Στην κορυφή των ακουστικών βρίσκεται και μια μαύρη λεπτομέρεια, η οποία στην πράξη είναι η ασπίδα ανέμου που μπλοκάρει καλύτερα τον αέρα κι επιτρέπει καλύτερη λειτουργία του ANC αλλά και ποιοτικότερο ήχο στις κλήσεις. Το ANC θα λειτουργεί έξυπνα, αναγνωρίζοντας τη φωνή του χρήστη ώστε να απενεργοποιείται όταν μιλάει και να ενεργοποιείται η λειτουργία περιβάλλοντος, προκειμένου να μπορεί να ακούει τους άλλους και να συνομιλήσει χωρίς να αφαιρέσει τα ακουστικά ή να κάνει κάποια ρύθμιση με το χέρι. Τα ακουστικά θα υποστηρίζουν ακόμη πολυκαναλικό ήχο 5.1, 7.1 και Dolby Atmos σε συνεργασία με συμβατές συσκευές και περιεχόμενο. Θα μπορούν να συνδεθούν με Windows laptops, Samsung smartwatches, tablets και κινητά με την ίδια ευκολία, υποστηρίζοντας επίσης αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών – για παράδειγμα από την τηλεόραση στο κινητό όταν ο χρήστης λαμβάνει μια κλήση. Με την κυκλοφορία τους στις 26 Αυγούστου, τα Samsung Galaxy Buds2 Pro θα είναι διαθέσιμα σε χρώματα Graphite, White και Bora Purple, με κόστος 229 ευρώ. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Titos301 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 μα κορυφαίο ήχο είχανε και τα προηγούμενα μπερδεύτηκα λίγο 🤔😅 1
svartevarg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Με τις φλεγμονές στα αυτιά που προκαλούσαν σε κάποιους χρήστες τι να παίζει άραγε; 2 1
Mythoplasths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, Titos301 είπε μα κορυφαίο ήχο είχανε και τα προηγούμενα μπερδεύτηκα λίγο 🤔😅 Ναι αλλά είναι pro.. Am τι το περνάς; επαγγελματικά πράγματα. Προ ουλτρα Μαξ τσι μπι ρι εξ χ4. Τι νομίζεις ρε πτωχε.. ( πλάκα κάνω) 5.1 σε ακουστικά.. Θάνατος της λογικής.. Μπεεεεεεε... Προ.. ( έχει κανείς πραγματικά τι στο διάολο είναι το 5.1; και πως σκατα δουλεύει;;;;;;;; θα μου πεις είναι pro....σουτ αμπαλε...
ethereum Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Με τις φλεγμονές στα αυτιά που προκαλούσαν σε κάποιους χρήστες τι να παίζει άραγε; μηπως δεν τα καθαριζανε μετα απο καθε χρήση ? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από ethereum 2
warewolf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ο ήχος 24Bit υποστηρίζεται μόνο από samsung smartrphones με Samsung Seamless Codec (SSC) και μόνο με τις συσκευές που τρέχουν One U1 4.0 ή νεότερο. Αλλιώς, το 24bit γίνεται downsampled σε 16Bit. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από warewolf 2
mants118 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Titos301 είπε μα κορυφαίο ήχο είχανε και τα προηγούμενα μπερδεύτηκα λίγο 🤔😅 Εδώ δεν είναι αναδιπλούμενα και εσύ ασχολείσαι με τη ποιότητα ήχου;;;; 😛
Ghost.Dog Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Πιο υπερτιμημένα αξεσουάρ, ανεξαρτήτως μάρκας, από αυτές τις ασύρματες ψείρες, δεν έχω δει ειλικρινά εδώ και χρόνια! 200άρια και 300ρια, όταν με τόσα λεφτά παίρνεις σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear !!!! Αβυσσος το product management των εταιριών... (και η ψυχή των καταναλωτών...). 70-80 ευρώ το ζευγάρι θα ήταν η καλύτερη τιμή για αυτά τα ψειράκια (ναι, και για αυτά της Apple). 9 1 1
Keldron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε Πιο υπερτιμημένα αξεσουάρ, ανεξαρτήτως μάρκας, από αυτές τις ασύρματες ψείρες, δεν έχω δει ειλικρινά εδώ και χρόνια! 200άρια και 300ρια, όταν με τόσα λεφτά παίρνεις σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear !!!! Αβυσσος το product management των εταιριών... (και η ψυχή των καταναλωτών...). 70-80 ευρώ το ζευγάρι θα ήταν η καλύτερη τιμή για αυτά τα ψειράκια (ναι, και για αυτά της Apple). μια πρόταση για 'σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear';
Mythoplasths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, warewolf είπε Ο ήχος 24Bit υποστηρίζεται μόνο από samsung smartrphones με Samsung Seamless Codec (SSC) και μόνο με τις συσκευές που τρέχουν One U1 4.0 ή νεότερο. Αλλιώς, το 24bit γίνεται downsampled σε 16Bit. Δε ήχος.... Bit... ( κωδικοποίηση θες να πεις;) μεγαλύτερο ρόλο παίζει η δείγματοληψια.... Bit ήχος.. Ήχος bit... Στο διάολο φυσική ποιος χεστηκε. 6 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Πιο υπερτιμημένα αξεσουάρ, ανεξαρτήτως μάρκας, από αυτές τις ασύρματες ψείρες, δεν έχω δει ειλικρινά εδώ και χρόνια! 200άρια και 300ρια, όταν με τόσα λεφτά παίρνεις σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear !!!! Αβυσσος το product management των εταιριών... (και η ψυχή των καταναλωτών...). 70-80 ευρώ το ζευγάρι θα ήταν η καλύτερη τιμή για αυτά τα ψειράκια (ναι, και για αυτά της Apple). Ναι ρε μαν αλλά είναι προ. Αϊ παρατάμε και εσύ :pεδω μιλάμε για προ.
nick_corobos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Το πρόβλημα με τα galaxy buds της Samsung δεν είναι ο ήχος ή η μπαταρία, αλλά η εφαρμογή στα αυτιά. Που ναι μεν είναι καλή αλλά πονάς μετά απο λίγο. Με δύο γενιές αυτό το πρόβλημα εχω. Δεν νομίζω να ξανα αγοράσω τέτοια.
logistoulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Το πρόβλημα με τα galaxy buds της Samsung δεν είναι ο ήχος ή η μπαταρία, αλλά η εφαρμογή στα αυτιά. Που ναι μεν είναι καλή αλλά πονάς μετά απο λίγο. Με δύο γενιές αυτό το πρόβλημα εχω. Δεν νομίζω να ξανα αγοράσω τέτοια. Εγώ δεν είχα αλλά buds πέρα από τα buds 2 και μπορώ να πω ότι στα δικά μου αυτιά μια χαρά κάθονται και μετά από ώρα. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να δοκιμάσουμε τα διάφορα ακουστικά πριν τα αγοράσουμε οπότε είναι κάπως ρίσκο η αγορά τους και στην απόδοση και στην εφαρμογή τους και τα λεφτά δεν είναι και λίγα αν τελικά κάτι δεν σου κάνει Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από logistoulis
simplemaths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Πιο υπερτιμημένα αξεσουάρ, ανεξαρτήτως μάρκας, από αυτές τις ασύρματες ψείρες, δεν έχω δει ειλικρινά εδώ και χρόνια! 200άρια και 300ρια, όταν με τόσα λεφτά παίρνεις σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear !!!! Αβυσσος το product management των εταιριών... (και η ψυχή των καταναλωτών...). 70-80 ευρώ το ζευγάρι θα ήταν η καλύτερη τιμή για αυτά τα ψειράκια (ναι, και για αυτά της Apple). Δεν μπορείς να πάρεις τα over ear για τρέξιμο. Αυτά έχουν πολύ ποιοτικό ήχο (τα airpods pro έστω που γνωρίζω) noise cancelling και είναι ασύρματα. Δεν είναι για να κάθεσαι να ακούς σπίτι αραχτός μουσική, δεν είναι η optimal χρήση τους έστω όπως το βλέπω.
ardi21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Πιο υπερτιμημένα αξεσουάρ, ανεξαρτήτως μάρκας, από αυτές τις ασύρματες ψείρες, δεν έχω δει ειλικρινά εδώ και χρόνια! 200άρια και 300ρια, όταν με τόσα λεφτά παίρνεις σχεδόν ακουστικά αναφοράς over ear !!!! Αβυσσος το product management των εταιριών... (και η ψυχή των καταναλωτών...). 70-80 ευρώ το ζευγάρι θα ήταν η καλύτερη τιμή για αυτά τα ψειράκια (ναι, και για αυτά της Apple). Καλα τα over ear αλλα δεν καλυπτουν ολους τους καταναλωτες και τις συνθηκες. Πως θα πας για τρεξιμο για παραδειγμα? Αν δεν εχεις τσαντα μαζι σου πως θα τα μεταφερεις? Τα in ear τα βαζεις στην τσεπη και γεια σας. Ειναι σαν να συγκρινεις ενα SUV με ενα smart. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Οσον αφορα την τιμη, υπαρχουν και με πολυ λιγοτερα χρηματα. Εξαρταται τι λειτουργιες και αποδοση θες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από ardi21
nick_corobos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Εγώ δεν είχα αλλά buds πέρα από τα buds 2 και μπορώ να πω ότι στα δικά μου αυτιά μια χαρά κάθονται και μετά από ώρα. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να δοκιμάσουμε τα διάφορα ακουστικά πριν τα αγοράσουμε οπότε είναι κάπως ρίσκο η αγορά τους και στην απόδοση και στην εφαρμογή τους και τα λεφτά δεν είναι και λίγα αν τελικά κάτι δεν σου κάνει Ακριβώς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα