Bitbit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DrLo είπε Ναι και λέω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ για μένα να θέλει κάποιος να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα και ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ την ταλαιπωρία του από αυτό. Δε λέω ότι είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς του προγράμματος ή όχι. Λέω ότι είναι απόλυτα λογικό (άσε που το ίδιο το πρόγραμμα, εκ της φύσεως του ωθεί σε υψηλότερες τιμές). μου θυμίζει σκηνικά συμβεβλημένων γιατρών, ιατρικών κέντρων... που χρεώνουν παραπάνω με τη δικαιολογία, ξέρεις πότε θα τα πάρω από το κράτος; Και δεν είναι καθόλου λογικό επειδή εσύ το επέλεξες. Αν δε γουστάρουν να μη το επιλέξουν. Ξέρουν από πριν τι γίνεται. Αλλά είναι οι κλασσικές κουτοπονηρίες για να βγάλουμε εξτρά κέρδος. Νομίζω είμαστε εκτός του αρχικού θέματος όμως Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Bitbit 2
filip123go Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, DrLo είπε Προσωπικά θεωρώ απόλυτα λογικό να βάζει αυξημένη τιμή κάποιος που για να πάρει τα λεφτά του θα πρέεπι να μπλέξει με το κράτος. Αν του τα έδινες εσύ όλα ντούκου και μετά κόψε το λαιμό σου να πάρεις πίσω τα λεφτά από το πρόγραμμα ΟΚ. Αν ειναι να μπλέξει αυτός το 15-20% το θεωρώ ότι μπροεί να είναι και λίγο για ένα μικρό κατάστημα. Και εγώ το θεωρώ απόλυτα λογικό να μην ξανα-πατήσω σε τέτοιο μαγαζί και να ψωνίζω απο σοβαρους επαγγελματίες (είτε αλησίδες είτε τοπικά καταστήματα) . 1
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Bitbit είπε Νομίζω είμαστε εκτός του αρχικού θέματος όμως Ποιό ακριβώς είναι το "θέμα"? Να πει ο TS τον καήμό του και εμείς να του χτυπήσουμε στοργικά τη πλάτη; 38 λεπτά πριν, filip123go είπε Και εγώ το θεωρώ απόλυτα λογικό να μην ξανα-πατήσω σε τέτοιο μαγαζί και να ψωνίζω απο σοβαρους επαγγελματίες (είτε αλησίδες είτε τοπικά καταστήματα) . και αυτό απόλυτα λογικό. Ο καθένας να πρέπει να έχει έχει ότι κριτήρια θέλει, να αγοράζει από όπου θέλει και να πουλάει όσο και σε όποιον θέλει Δε νομίζω να σε έπιασε κανείς από το λαιμό να πας εκεί. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από DrLo
fredd0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Λάθος φίλε μου. Τα μαγαζιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είναι επειδή το επέλεξαν οι ίδιοι. Δεν είναι λογικό να έχεις 20% παραπάνω τις τιμές μέσω του προγραμματος (ενώ στους όρους συμμετοχής, είναι ξεκάθαρο στα καταστήματα πως η τιμή ειναι ΜΙΑ) και σχεδόν 60% παραπάνω απο τον μέσο όρο τιμής Σκρουτζ. Προσωπικά δεν θα με πείραζε να το πάρω απο τοπικο κατάστημα, αλλά όχι να 'χτυπάς' τους ευάλωτους με τέτοιες τιμές. Δεν θα τους κάνω δώρο την επιδοτηση στο κατάστημα. Ε γιατι δε μπαινουν τα σκρουτζομαγαζα στο προγραμμα να σκουπισουν ολες τις πωλησεις με τις χωμα τιμες τους ;
basilis_k6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, SilentVoice είπε Πονηριά ήταν το τοπικό κατάστημα που πήγα να πάρω ψυγείο με το πρόγραμμα Αλλαζω Συσκευή. 647 ευρώ είχε ενα ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα. Του λέω, πες μου λίγο το μοντέλο, μπαινω επιτοπου σκρουτζ και το βλέπω στα 450ευρώ ( με τις τιμές ήδη αυξημένες τελευταια εξέλιξη τιμής), εώς 500ευρώ. Του λέω, εδω στο ιντερνετ έχει αυτές τις τιμές και είναι με τις πρόσφατες αυξήσεις, γιατι το δίνεις τοσο πολυ εσυ. Μου λέει "Αυτή η τιμή ειναι με το πρόγραμμα" Τον ρωτάω "Ποια είναι η τιμή χωρίς το πρόγραμμα;" Μου λέει 15-20% πιο κάτω. Φυσικά του απάντησα, πως δεν γίνεται να έχει άλλες τιμές με το πρόγραμμα , είπα ευχαριστώ και εφυγα. Μετά αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα κλαίνε που θα κλείσουν και θα λένε τους έφαγαν οι αλυσίδες. Είπα να στηρίξω τοπικο κατάστημα και επεσα σε πονηρίδη. ετσι εγινε και με το κινουμε ηλεκτρικα
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες εδώ και χρόνια. Και καλά στο μαγαζί απασχολείς τους υπαλλήλους ενώ από το intenet γίνεται πολύ λιγότερο αφού ένα τεράστιο μέρος της διαδικασίας είναι αυτόματο. Το κατακριτέο από εμένα είναι πως δεν αναφέρεται αυτό μέσα στην ιστοσελίδα του μαγαζιού πχ από Web τιμή 100 ευρώ από κατάστημα 105. Πρέπει να το ξέρει ο πελάτης. Μου είχε τύχει εμενα σε εποχές BF να με χρεώσουν κάπου +15-25 ευρώ παραπάνω σε προϊόν αξίας 1k επειδή, πήγαμε και το πήραμε από εκεί και όχι μέσω intenet, ήταν κατ' εμέ απαράδεκτοι, δεν κάθισα να φύγω αν και αυτό έπρεπε να κάνω, ο λόγος που πήγα εκεί και περίμενα σαν μλκς μέσα στον χαμό, ήταν γιατί ήθελα να ρωτήσω διαφορά επιπλέον πράγματα τον υπάλληλο όπως για την τοποθέτηση του κλιματιστικου, για την παραλαβή, για την απόσυρση του παλιού και το πότε θα λάβω επιταγή, πόσο θα ισχύει και τι μπορώ να αγοράσω με αυτή, χρεώσεις συνεργείου, χρόνους για όλα αυτά, όροι και προϋποθέσεις, όταν τους έπαιρνα τηλεφωνο ήμουν πολύ χρόνο στην αναμονή και άκρη δεν έβγαινε γιατί προεκυπταν νέα ερωτήματα. Σπάστηκα αλλά δεν κάθισα να χαλαστω άλλο μιας και ήδη μιλάμε για τιμή 1k. Πάντως το θεώρησα όλο αυτό σαν να με φτύνουν στα μούτρα σαν πελάτη οπότε χλωμό να τους προτιμήσω ξανά.
dkstopo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 σχεδον σε ολα τα καταστημα γινεται αυτό, πρώτη φορά ψωνίζεις μόνος? και λογικό είναι γιατί αλλο να παρει προιον απο μια αποθηκη και αλλο απο καταστημα. Συνηθως τα παιδια στο ταμείο σου φτιάχνουν μια παραγγελια και την παίρνεις στην τιμη ιντερνετ. Μια φορά επειδή βιαζομουν εκανα την παραγγελία στην ουρα μονος μου εβαλα παραδωση στο καταστημα που ημουν και οταν πηγα στο ταμείο πληρωσα χωρις κανενα πρόβλημα. Στο πλαισιο ας πουμε οταν υπάρχει διαφορα τιμης στο καταστημα και στο ιντερνετ, την τιμη την φτιάχνει χωρις να σου πει τιποτα το παιδί που ειναι στην εξυπηρέτηση στα ραφια.
Black Demis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 σε παρα πολλα μαγαζιά παιζει αυτο πάντα τημες στο μαγαζι ειναι ποιο ακριβές παρα web δεν ειναι κατι παρανομο και το λενε και εκτποση online αγοράς
noo_mercy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, DrLo είπε Ποιό ακριβώς είναι το "θέμα"? Να πει ο TS τον καήμό του και εμείς να του χτυπήσουμε στοργικά τη πλάτη; και αυτό απόλυτα λογικό. Ο καθένας να πρέπει να έχει έχει ότι κριτήρια θέλει, να αγοράζει από όπου θέλει και να πουλάει όσο και σε όποιον θέλει Δε νομίζω να σε έπιασε κανείς από το λαιμό να πας εκεί. Δεν έχω κανέναν καημό, ούτε ψάχνω συμπαράσταση. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το "θέμα" , δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Βλέπω μια λογική να δικαιολογήσουμε το κατάστημα για τις πρακτικές του. Όχι ρε σεις, αν ήθελε διαφορετική τιμή Web ας δήλωνε στο site ότι ισχύει για αγορές μέσω internet. Και εφόσον είναι αυτή η τιμή (+10€) για ποιο λόγο μου την πέρασε σαν έκπτωση καταστήματος? Προφανώς ήμουν "τυχερός" που είχα δει την τιμή. Οι υπόλοιποι σαν "χαϊβάνια" ας πληρώσουν το καπέλο και δεν τρέχει τίποτα.... 13 ώρες πριν, Black Demis είπε σε παρα πολλα μαγαζιά παιζει αυτο πάντα τημες στο μαγαζι ειναι ποιο ακριβές παρα web δεν ειναι κατι παρανομο και το λενε και εκτποση online αγοράς η διαφορά είναι ότι το λένε!!
pictorino Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, DrLo είπε Ναι και λέω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ για μένα να θέλει κάποιος να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα και ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ την ταλαιπωρία του από αυτό. Δε λέω ότι είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς του προγράμματος ή όχι. Λέω ότι είναι απόλυτα λογικό (άσε που το ίδιο το πρόγραμμα, εκ της φύσεως του ωθεί σε υψηλότερες τιμές). Είναι δηλαδή λογικό να χρεώνει παραπάνω για την ταλαιπωρία της συμμετοχής σε ένα πρόγραμμα που ο ίδιος επέλεξε και μέσω του οποίου θα πουλήσει πολλές περισσότερες συσκευές; 45 λεπτά πριν, noo_mercy είπε Δεν έχω κανέναν καημό, ούτε ψάχνω συμπαράσταση. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το "θέμα" , δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Βλέπω μια λογική να δικαιολογήσουμε το κατάστημα για τις πρακτικές του. Όχι ρε σεις, αν ήθελε διαφορετική τιμή Web ας δήλωνε στο site ότι ισχύει για αγορές μέσω internet. Και εφόσον είναι αυτή η τιμή (+10€) για ποιο λόγο μου την πέρασε σαν έκπτωση καταστήματος? Προφανώς ήμουν "τυχερός" που είχα δει την τιμή. Οι υπόλοιποι σαν "χαϊβάνια" ας πληρώσουν το καπέλο και δεν τρέχει τίποτα.... η διαφορά είναι ότι το λένε!! Το σωστό είναι να αναγράφεται η διαφορετική τιμή. Όποιος δεν ελέγχει τις τιμές στο διαδίκτυο σήμερα είναι χαμένος κατά πολύ. Αυτό κολλάει και με το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών, εκεί κι αν είναι χαμένος.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, DrLo είπε Προσωπικά θεωρώ απόλυτα λογικό να βάζει αυξημένη τιμή κάποιος που για να πάρει τα λεφτά του θα πρέεπι να μπλέξει με το κράτος. Αν του τα έδινες εσύ όλα ντούκου και μετά κόψε το λαιμό σου να πάρεις πίσω τα λεφτά από το πρόγραμμα ΟΚ. Αν ειναι να μπλέξει αυτός το 15-20% το θεωρώ ότι μπροεί να είναι και λίγο για ένα μικρό κατάστημα. Τέτοια λένε οι καταναλωτές τα ακούνε οι καταστηματάρχες, πέρνουν θάρος και κλέβουν ακόμα ποιο πολύ. Ρε παμε καλα?? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Ποιο "μπλέξιμο"? Λογιστή δεν έχει το μαγαζί??? Ότι νανε.
Black Demis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, noo_mercy είπε Δεν έχω κανέναν καημό, ούτε ψάχνω συμπαράσταση. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το "θέμα" , δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Βλέπω μια λογική να δικαιολογήσουμε το κατάστημα για τις πρακτικές του. Όχι ρε σεις, αν ήθελε διαφορετική τιμή Web ας δήλωνε στο site ότι ισχύει για αγορές μέσω internet. Και εφόσον είναι αυτή η τιμή (+10€) για ποιο λόγο μου την πέρασε σαν έκπτωση καταστήματος? Προφανώς ήμουν "τυχερός" που είχα δει την τιμή. Οι υπόλοιποι σαν "χαϊβάνια" ας πληρώσουν το καπέλο και δεν τρέχει τίποτα.... η διαφορά είναι ότι το λένε!! 9 στους 10 όχι δεν το λένε μόνο αν ψάξεις πολύ βαθιά στα μικρά γράμματα στο site στο ποιο κρυφό σημείο του λει σαν μια μικρή παράθεση, έτσι τουλάχιστον νομικά περρισοτεροι είναι καλυμμένοι
james01gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, noo_mercy είπε Ψάχνοντας για εξωτερικό δίσκο επειγόντως έψαξα στον *κώστα* για αμεσότητα. Βρήκα το προϊόν που ήθελα σε τιμή Α. Πηγαίνοντας στο κατάστημα να το πάρω χωρίς να το έχω παραγγείλει, βλέπω στο ράφι τιμή Α +10€. Ρωτάω τον υπάλληλο και μου είπε ότι ισχύει η τιμή που είδα στο Internet. Υποθέτοντας ότι έγινε κάποιο λάθος στο καρτελάκι παραλαμβάνω το προϊόν στην τιμή Internet. Βλέποντας το τιμολόγιο μετά βλέπω ότι σαν τιμή είχαν την τιμή Α και έκπτωση καταστήματος τα +10€. Να σημειώσω ότι δεν ήταν τιμή online όπως συμβαίνει σε άλλες αλυσίδες. Κοινώς αν είχες δει την τιμή στο internet, θα το πάρεις στην κανονική τιμή. Αν απλά πέρασες τυχαία να ψωνίσεις τρως καπελάκι και λες και ευχαριστώ. Είναι σίγουρα πονηριά αλλά δεν ξέρω αν θεωρείται παρανομία. Όπως επίσης δεν ξέρω σε πόσα προϊόντα γίνεται το ίδιο πράγμα.... Δύο φορές που έχω δει κάτι στην σελίδα του και έχω πάει να το αγοράσω έχει διαφορετική τιμή στο ράφι. Εάν το κλείσω από το σπίτι και πάω να το παρ; λάβω η τιμή ειναι αυτή της σελίδας. Προφανώς δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το να αλλάζουν τις τιμές στο κατάστημα εάν υπάρχει κάποια προσφορά στην σελίδα. Το Πλασιο πχ, έχει διαφορετικές τιμές ίντερνετ και σίγουρα παλαιότερα (δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμη) ίσχυε πως οι τιμές της σελίδας ίσχυαν μόνο για το κατάστημα της Μαγουλας που βρισκονται και οι αποθήκες. ΥΓ το καπέλο για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραδεκτο
sinikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 12:43 ΜΜ, SilentVoice είπε Πονηριά ήταν το τοπικό κατάστημα που πήγα να πάρω ψυγείο με το πρόγραμμα Αλλαζω Συσκευή. 647 ευρώ είχε ενα ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα. Του λέω, πες μου λίγο το μοντέλο, μπαινω επιτοπου σκρουτζ και το βλέπω στα 450ευρώ ( με τις τιμές ήδη αυξημένες τελευταια εξέλιξη τιμής), εώς 500ευρώ. Του λέω, εδω στο ιντερνετ έχει αυτές τις τιμές και είναι με τις πρόσφατες αυξήσεις, γιατι το δίνεις τοσο πολυ εσυ. Μου λέει "Αυτή η τιμή ειναι με το πρόγραμμα" Τον ρωτάω "Ποια είναι η τιμή χωρίς το πρόγραμμα;" Μου λέει 15-20% πιο κάτω. Φυσικά του απάντησα, πως δεν γίνεται να έχει άλλες τιμές με το πρόγραμμα , είπα ευχαριστώ και εφυγα. Μετά αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα κλαίνε που θα κλείσουν και θα λένε τους έφαγαν οι αλυσίδες. Είπα να στηρίξω τοπικο κατάστημα και επεσα σε πονηρίδη. Αυτό μου φέρνει στο μυαλό και άλλους πονηρούς, με απόδειξη τόσα χωρίς απόδειξη τόσα. (Συνήθως γιατροί, μάστορες κλπ)
sstratos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δεν βλέπω κοροιδία. Είμαι 100% σιγουρος οτι στο σιτε θα εγραφε "τιμή ιντερνετ" ή κατι παρόμοιο και δεν το πρόσεξες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα