Προς το περιεχόμενο

KVM switch usb/hdmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.

Θελω να συνδεσω pc & laptop σε ενα σετ απο wireless mouse, wireless keyboard & HD οθονη με HDMI.

Το λαπτοπ συχνα πυκνα το βγαζω και πηγαινω σε αλλο δωματιο οταν πρεπει να μιλησουμε ταυτοχρονα σε teams meetings με τη γυναικα (δουλευουμε και οι 2 απο το σπιτι) αρα θα πρεπει να μπορει να λειτουργησει χωρις προβλημα μονο με ενα pc συνδεδεμενο.

Πληκτρολογιο ειναι ενα LOGITECH WIRELESS KEYBOARD K360 & mouse το Adesso iMouse E30. Οθονη μια απλη Asus 27αρα HD.

Μονο αυτα θελω να συνδεσω πανω στο KVM ουσιαστικα.

Εχω δει το https://www.skroutz.gr/s/24234549/Aten-2-Port-USB-HDMI-Audio-Cable-KVM-Switch-with-Remote-Port-Selector.html#description

Θα ηθελα κατι σε λιγο πιο φθηνο ει δυνατον αλλα οκ το θεμα ειναι να ειναι και ποιοτικο ωστε να μην αργει στην εναλλαγη οθονης και mouse/kbrd.

Αν εχει καποιος στο μυαλο του καποια αλλη λυση ή αν το εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο και δεν κανει ας μου πει.

Btw  εχω anydesk εγκατεστημενο και στα 2 και θα βολευε αλλα δυστυχως στο laptop τον περισσοτερο χρονο ειμαι στο vpn της εταιρειας και δεν επιτρεπει με κανεναν τροπο να λειτουργησει κανενα τετοιο εργαλειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...