runner69 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πώς θα αλλάξει η σύμβαση αν δεν υπογράψεις νέα; Μόνο να σου κάνει απόλυση μπορεί. Ναι προφανως αλλα μπορει να το κανει οποτε θελει τον πρωτο χρονο χωρις καμια ζημια για την εταιρεία. Αρα ειναι αφελεια να σκεφτομαστε οτι αν δεν τα παιρνουμε σε κουπονια αλλα σε μισθο, θα εχουμε μεγαλυτερη ασφαλεια και σιγουρια οτι θα εξακολουθουμε να παιρνουμε τα ιδια χρηματα. Αν πραγματικα δεν βγαινει και δεν ειναι λαμογιο, ειτε τα παιρνεις σε κουπονια ειτε οχι, θα σου κανει μειωση με τον εναν ή τον αλλο τροπο.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια ο ανθρωπος ειναι συνεπης οσους και αν ρωτησα. Δεν εχει χασει κανεις λεφτα. Ολα στην ωρα τους. Απλα εγω πρεπει να εχω λεφτα πανω μου για ολες τις υποχρεώσεις μου. Τα 900€ πανε σχεδον ολα σε παγια εξοδα. Αν μου δωσει 120€ σε επιταγη απο συγκεκριμένο σουπερ μαρκετ με δενει τα χερια. Εγω πχ βλεπω που εχει προσφορα τα μπιμπιλινα και παω να τα παρω απο κει. Οπως ο καθενας για κατι που ειναι ιδιο ειτε πας σκλαβενιτη ειτε μασουτη αλλα αν στο εναν το εχει 50% κατω απο κει θα το παρω. Με την καρτα αυτο με δεσμευει. Σαν δουλειά ολες εχουν τις δυσκολιες τους και τις ευκολίες τους. Τα καλα και τα στραβα τους που φαίνονται στην πορεια. Απλα εγω μπηκα σε δίλημμα και δεν ξερω αν αξιζει κατι καινουργιο, χωρις εμπειρια σε αυτον τον τομεα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από Liverpool89
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Παιδια ο ανθρωπος ειναι συνεπης οσους και αν ρωτησα. Δεν εχει χασει κανεις λεφτα. Ολα στην ωρα τους. Απλα εγω πρεπει να εχω λεφτα πανω μου για ολες τις υποχρεώσεις μου. Τα 900€ πανε σχεδον ολα σε παγια εξοδα. Αν μου δωσει 120€ σε επιταγη απο συγκεκριμένο σουπερ μαρκετ με δενει τα χερια. Εγω πχ βλεπω που εχει προσφορα τα μπιμπιλινα και παω να τα παρω απο κει. Οπως ο καθενας για κατι που ειναι ιδιο ειτε πας σκλαβενιτη ειτε μασουτη αλλα αν στο εναν το εχει 50% κατω απο κει θα το παρω. Με την καρτα αυτο με δεσμευει. Σαν δουλειά ολες εχουν τις δυσκολιες τους και τις ευκολίες τους. Τα καλα και τα στραβα τους που φαίνονται στην πορεια. Απλα εγω μπηκα σε δίλημμα και δεν ξερω αν αξιζει κατι καινουργιο, χωρις εμπειρια σε αυτον τον τομεα. Koιτα. Τα κουπονια καλη φαση και καταναλώνονται για πλακα, αλλα δεν συνυπολογιζοντα στα δωρα αφενος, αφετερου δεν συνυπολογιζονται σε ενδεχομενη αποζημιωση απολυσης. Η λιανικη εχει παγιδες αλλα εχει και εξελιξη ΑΝ σε ενδιαφερει να το εξελιξεις και φυσικα ΑΝ προσφερεται το καταστημα. Το χαρτι εκει ειναι πως οι περισσοτεροι πωλητες δεν ειναι πωλητες και δεν τους ενδιαφερει να ειναι πωλητες, εχουν αλλο αντικειμενο και επειδη δεν τους καθεται, πανε σε ενα καταστημα για πωλησεις. Αν σε ενδιαφερει να εξελιχθεις (σε θεωρητικο επιπεδο αυτο, δεν ξερω τι ισχυει στο μαγαζι αυτο), αρκει να θελεις να εισαι καλυτερος απο τον μεσο ορο και να το κανεις να φαινεται αυτο. Το κακο ειναι πως ως πωλητης εχει παμπολλους πανω απο το κεφαλι σου, απο τους εργοδοτες και τους προισταμενους (που αυτοι ειναι διαχειρισιμοι αν τους φερνεις εισπραξεις), μεχρι τους πελατες (που εκει ειναι το tricky part). Το καλο επισης της λιανικης ειναι πως οταν κλειδωσεις το μαγαζι, τελος, δεν εχεις προβληματα να παρεις σπιτι που να αφορουν την δουλεια. Υπο κανονικες συνθηκες θα σου ελεγα μεινε εκει που εισαι, αλλα με βαση το οτι ειπες οτι δεν περνας καλα στην συγκεκριμενη θεση που εισαι (super σημαντικο για μενα) και επειδη φαινεται να μην εχει προοπτικες εξελιξης (αν καταλαβα καλα) και επειδη προσωπικα για μενα η αποσταση ειναι μεγαλος παραγοντας που θα με επηρεαζε, θα σου ελεγα να το δοκιμασεις, στο κατω κατω δεν εισαι και πολλα χρονια στην τωρινη δουλεια ουτως ωστε να εχεις χτισει πολυ την καριερα σου. Απλα διαπραγματευσου τα δωρα. Αν δηλαδη συμφωνησεις πως στα δωρα θα συμπεριλαμβανεται και το εξτρα των κουπωνιων, go for it.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Liverpool αλλαζεις δουλεια αν θεωρεις οτι στην επομενη ψυχολογικα θα εισαι πιο καλα και αν για εσενα αυτα τα 40 χλμ την ημερα πηγαινε-ελα ειναι κουραστικα. Αλλιως χρηματικα μια η αλλη θα εισαι ενω και σαν προοπτικες η νεα δουλεια δεν ακουγεται κατι τρομερο. Για τα ιδια χρηματα δεν θα αλλαζα με την καμια δουλεια εκτος αν ολα τα αλλα ηταν σουπερ.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Την δευτερα θα παρω τηλεφωνο. Οσο και να το ζυγισα γερνει στο να μην δεχτω τη θεση πιο πολυ για τα χρηματα, οπου ειναι ενας βασικος παράγοντας για κίνητρο. Αν εκει με κανει καποια αντιπροταση θα συζηταω απο κοντα ομως, αλλα σε αυτη την επιχειρηση λιανικης καθε μερα γινεται λαοθαλασσα απο τεχνιτες μαστορους που θα θελουν απο μια βρυση μεχρι ολο τα ραφι. Οκ δεν θα πεσουν ολοι πανω μου και λογικο. Αλλα θελω να πιστεύω οτι δινουν καποια περιοδο να μαθεις, ακομα και το χωρο που κινεισαι. Ενα σημαντικο κομματι που τους δινω, είναι πως η νεα δουλειά ανοιγει 7-16:30, αλλα εγω με βαση την τωρινη μου δουλειά παω 7:30-7:35 κατοπιν συμφωνιας γιατι πηγαινω το παιδι στον παιδικο, πριν πουμε οτιδηποτε τους το ξεκαθαρισα αυτο και κατευθείαν μου ειπανε, δεν υπαρχει προβλημα, θα έρχεσαι 7:30. Πραγμα που με εκανε εντυπωση.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλημερα. Μιλησα μαζι τους τελικα την δευτερα και αρχική μου αποφαση ηταν να τους πω ευχαριστώ πολυ δεν μπορω να δεχτω την θεση. Ομως στην δουλειά το πρωι της δευτερας για κάποιο ανεξηγητο λόγο ενω ειχα παει για δουλειά και εκανα το προγραμμα που επρεπε, ηρθε το αφεντικο και αρχισε να με λεει διαφορα, πως το προγραμμα δεν ειναι σωστο ετσι και αλλα, εκατσα με ηρεμία να του εξηγησω πως την προηγούμενη φορα που εκανα αυτο που για σημερα με φωναζει μπροστα σε ολο το προσωπικο με ειπε οτι ηταν λαθος και πως τωρα κανω αυτο που μ' ειχε συμβουλεψει. Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Σε ολο το σκηνικο ηταν διπλα μου τυχαια ενα παιδι από τα γραφεια και λεει αν εκανες αυτα που σου ελεγε τωρα, θα σε φωναζε γιατι τα εκανες. Ο αλλος ο υπευθυνος οταν το συναντησα, σταματησε και μου ειπε αυτο που εκανε εκει ειναι στην καλυτερη απαραδεκτο. Με αφορμη αυτο το σκηνικο, πηρα στην αλλη δουλειά και τους μίλησα οπως σκεφτόμουν, οτι η καρτα δεν με βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. Σημερα με πηρανε πρωι πρωι τηλεφωνο να παω απο κει αλλα εγω ήμουν ηδη στον δρομο για δουλειά και τους είπα οτι δεν μπορω να αργησω χωρις να ενημερωσω πρωτα. Μου τα ειπε στα γρήγορα, ο μισθος 900€ καθαρα στην τραπεζα χωρίς την καρτα και ανάλογα την αποδοση μου θα εφαρμοστεί η καρτα σαν μπονους. Δεν εχω βενζινες πηγαινε ελα, ειναι διπλα στο σπιτι μου σχεδον, 10 λεπτα με τα πόδια, το αγχος και η πιεση δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ή περισσότερο αλλα θα κατσω να μαθω αυτο που ειναι. Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. 10
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Μιλησα μαζι τους τελικα την δευτερα και αρχική μου αποφαση ηταν να τους πω ευχαριστώ πολυ δεν μπορω να δεχτω την θεση. Ομως στην δουλειά το πρωι της δευτερας για κάποιο ανεξηγητο λόγο ενω ειχα παει για δουλειά και εκανα το προγραμμα που επρεπε, ηρθε το αφεντικο και αρχισε να με λεει διαφορα, πως το προγραμμα δεν ειναι σωστο ετσι και αλλα, εκατσα με ηρεμία να του εξηγησω πως την προηγούμενη φορα που εκανα αυτο που για σημερα με φωναζει μπροστα σε ολο το προσωπικο με ειπε οτι ηταν λαθος και πως τωρα κανω αυτο που μ' ειχε συμβουλεψει. Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Σε ολο το σκηνικο ηταν διπλα μου τυχαια ενα παιδι από τα γραφεια και λεει αν εκανες αυτα που σου ελεγε τωρα, θα σε φωναζε γιατι τα εκανες. Ο αλλος ο υπευθυνος οταν το συναντησα, σταματησε και μου ειπε αυτο που εκανε εκει ειναι στην καλυτερη απαραδεκτο. Με αφορμη αυτο το σκηνικο, πηρα στην αλλη δουλειά και τους μίλησα οπως σκεφτόμουν, οτι η καρτα δεν με βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. Σημερα με πηρανε πρωι πρωι τηλεφωνο να παω απο κει αλλα εγω ήμουν ηδη στον δρομο για δουλειά και τους είπα οτι δεν μπορω να αργησω χωρις να ενημερωσω πρωτα. Μου τα ειπε στα γρήγορα, ο μισθος 900€ καθαρα στην τραπεζα χωρίς την καρτα και ανάλογα την αποδοση μου θα εφαρμοστεί η καρτα σαν μπονους. Δεν εχω βενζινες πηγαινε ελα, ειναι διπλα στο σπιτι μου σχεδον, 10 λεπτα με τα πόδια, το αγχος και η πιεση δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ή περισσότερο αλλα θα κατσω να μαθω αυτο που ειναι. Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. Kαλή αρχή στην νέα σου εργασία. 2
great Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. αψογη κινηση! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Perfect timing! Ορμα και καλη αρχη!! 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. 1
Kag1ante Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Μιλησα μαζι τους τελικα την δευτερα και αρχική μου αποφαση ηταν να τους πω ευχαριστώ πολυ δεν μπορω να δεχτω την θεση. Ομως στην δουλειά το πρωι της δευτερας για κάποιο ανεξηγητο λόγο ενω ειχα παει για δουλειά και εκανα το προγραμμα που επρεπε, ηρθε το αφεντικο και αρχισε να με λεει διαφορα, πως το προγραμμα δεν ειναι σωστο ετσι και αλλα, εκατσα με ηρεμία να του εξηγησω πως την προηγούμενη φορα που εκανα αυτο που για σημερα με φωναζει μπροστα σε ολο το προσωπικο με ειπε οτι ηταν λαθος και πως τωρα κανω αυτο που μ' ειχε συμβουλεψει. Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Σε ολο το σκηνικο ηταν διπλα μου τυχαια ενα παιδι από τα γραφεια και λεει αν εκανες αυτα που σου ελεγε τωρα, θα σε φωναζε γιατι τα εκανες. Ο αλλος ο υπευθυνος οταν το συναντησα, σταματησε και μου ειπε αυτο που εκανε εκει ειναι στην καλυτερη απαραδεκτο. Με αφορμη αυτο το σκηνικο, πηρα στην αλλη δουλειά και τους μίλησα οπως σκεφτόμουν, οτι η καρτα δεν με βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. Σημερα με πηρανε πρωι πρωι τηλεφωνο να παω απο κει αλλα εγω ήμουν ηδη στον δρομο για δουλειά και τους είπα οτι δεν μπορω να αργησω χωρις να ενημερωσω πρωτα. Μου τα ειπε στα γρήγορα, ο μισθος 900€ καθαρα στην τραπεζα χωρίς την καρτα και ανάλογα την αποδοση μου θα εφαρμοστεί η καρτα σαν μπονους. Δεν εχω βενζινες πηγαινε ελα, ειναι διπλα στο σπιτι μου σχεδον, 10 λεπτα με τα πόδια, το αγχος και η πιεση δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ή περισσότερο αλλα θα κατσω να μαθω αυτο που ειναι. Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. Τοσο καιρό βλέπω το thread και δεν μπορούσα να δώσω κάποια συμβουλή. Θα πώ απλά καλή αρχή στη νέα εργασία, να πάνε όλα όπως το επιθυμείς και να χαίρεσαι και το παιδάκι σου! Επίσης πές μας αν θές σε μετέπειτα χρόνο εμπειρίες 1
archer100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Μιλησα μαζι τους τελικα την δευτερα και αρχική μου αποφαση ηταν να τους πω ευχαριστώ πολυ δεν μπορω να δεχτω την θεση. Ομως στην δουλειά το πρωι της δευτερας για κάποιο ανεξηγητο λόγο ενω ειχα παει για δουλειά και εκανα το προγραμμα που επρεπε, ηρθε το αφεντικο και αρχισε να με λεει διαφορα, πως το προγραμμα δεν ειναι σωστο ετσι και αλλα, εκατσα με ηρεμία να του εξηγησω πως την προηγούμενη φορα που εκανα αυτο που για σημερα με φωναζει μπροστα σε ολο το προσωπικο με ειπε οτι ηταν λαθος και πως τωρα κανω αυτο που μ' ειχε συμβουλεψει. Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Σε ολο το σκηνικο ηταν διπλα μου τυχαια ενα παιδι από τα γραφεια και λεει αν εκανες αυτα που σου ελεγε τωρα, θα σε φωναζε γιατι τα εκανες. Ο αλλος ο υπευθυνος οταν το συναντησα, σταματησε και μου ειπε αυτο που εκανε εκει ειναι στην καλυτερη απαραδεκτο. Με αφορμη αυτο το σκηνικο, πηρα στην αλλη δουλειά και τους μίλησα οπως σκεφτόμουν, οτι η καρτα δεν με βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. Σημερα με πηρανε πρωι πρωι τηλεφωνο να παω απο κει αλλα εγω ήμουν ηδη στον δρομο για δουλειά και τους είπα οτι δεν μπορω να αργησω χωρις να ενημερωσω πρωτα. Μου τα ειπε στα γρήγορα, ο μισθος 900€ καθαρα στην τραπεζα χωρίς την καρτα και ανάλογα την αποδοση μου θα εφαρμοστεί η καρτα σαν μπονους. Δεν εχω βενζινες πηγαινε ελα, ειναι διπλα στο σπιτι μου σχεδον, 10 λεπτα με τα πόδια, το αγχος και η πιεση δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ή περισσότερο αλλα θα κατσω να μαθω αυτο που ειναι. Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. Αν υπολογισεις και τα 120 ευρω που εδινες σε βενζινες ουσιαστικα πας με αυξηση στη νεα δουλεια (πανω απο 10%) Και επιπλεον γλυτωνεις και μια ωρα την ημερα απο το πηγαινε ελα δηλαδη αλλο ενα 15% του χρονου σου που μεταφραζεται σε χρημα. Ουσιαστικα πας στη νεα δουλεια με 25% + αυξηση και φευγεις απο ενα τοξικο περιβαλλον. Καθολου ασχημα. Καλη αρχη στη νεα θεση! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από archer100
nick_souvlaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Μιλησα μαζι τους τελικα την δευτερα και αρχική μου αποφαση ηταν να τους πω ευχαριστώ πολυ δεν μπορω να δεχτω την θεση. Ομως στην δουλειά το πρωι της δευτερας για κάποιο ανεξηγητο λόγο ενω ειχα παει για δουλειά και εκανα το προγραμμα που επρεπε, ηρθε το αφεντικο και αρχισε να με λεει διαφορα, πως το προγραμμα δεν ειναι σωστο ετσι και αλλα, εκατσα με ηρεμία να του εξηγησω πως την προηγούμενη φορα που εκανα αυτο που για σημερα με φωναζει μπροστα σε ολο το προσωπικο με ειπε οτι ηταν λαθος και πως τωρα κανω αυτο που μ' ειχε συμβουλεψει. Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Σε ολο το σκηνικο ηταν διπλα μου τυχαια ενα παιδι από τα γραφεια και λεει αν εκανες αυτα που σου ελεγε τωρα, θα σε φωναζε γιατι τα εκανες. Ο αλλος ο υπευθυνος οταν το συναντησα, σταματησε και μου ειπε αυτο που εκανε εκει ειναι στην καλυτερη απαραδεκτο. Με αφορμη αυτο το σκηνικο, πηρα στην αλλη δουλειά και τους μίλησα οπως σκεφτόμουν, οτι η καρτα δεν με βολεύει, και αν γινεται να μειωθει το ποσό της καρτα στα 60€ και να γινει ο μισθος 840€. Η απαντηση ηταν να το συζητησει με το αφεντικο και θα με πει. Σημερα με πηρανε πρωι πρωι τηλεφωνο να παω απο κει αλλα εγω ήμουν ηδη στον δρομο για δουλειά και τους είπα οτι δεν μπορω να αργησω χωρις να ενημερωσω πρωτα. Μου τα ειπε στα γρήγορα, ο μισθος 900€ καθαρα στην τραπεζα χωρίς την καρτα και ανάλογα την αποδοση μου θα εφαρμοστεί η καρτα σαν μπονους. Δεν εχω βενζινες πηγαινε ελα, ειναι διπλα στο σπιτι μου σχεδον, 10 λεπτα με τα πόδια, το αγχος και η πιεση δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ή περισσότερο αλλα θα κατσω να μαθω αυτο που ειναι. Απο εδω μετα την δευτερα σκεφτόμουν να σταματησω εντελως. Καλή αρχή στην νέα δουλειά. Αρχικά να πω ότι έκανες άψογη κίνηση και δεύτερον να πω ότι πολύ κόσμος χάνει ευκαιρίες γιατί δεν λέει αυτό που θέλει αλλά αυτό που πιστεύουν ότι θέλει να ακούσει ο άλλος. Πάνε όλοι και ζητάνε όσο πιστεύουν ότι θέλει να δώσει ο άλλος Να ζητάτε όσο πιστεύετε ότι αξίζετε, εύλογα πάντα. Ξέρω αρκετά άτομα που έκανα όπως εσύ σε εταιρείες (και εγώ μαζί), δηλαδή είπαν ότι θέλω τόσα για να φύγω και ακούστηκε η άποψη τους. Απλά ο κόσμος πάντα σκέφτεται το χειρότερο δυνατό σενάριο και δεν προσπαθεί καν να κάνει το κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από nick_souvlaki
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Ναι για μενα επαιξε μεγαλο ρολο οτο συμφωνησαν και γι ολο το ποσο στον μισθο. Συν αυτα τα σκηνικα που γινονται εδω μεσα. Στην αρχη και εγω δεν ειχα στο μυαλο μου για αντιπροταση, αλλα ειπα αν δεν το κανω ποτε δεν θα μαθω την απαντηση. Ειτε θετικη ειτε αρνητικη. Θα παω και θα κοιταξω να μαθω οσο πιο σωστα αυτά που πρέπει. 1
logokrimenos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Η απάντηση του ηταν αν ειναι αυτος να φύγει και να κατσουμε εμείς να κανουμε κουμαντο το εργοστασιο. Πωωωω μλκ είναι όλοι ίδιοι. Αν μου έλεγες οτι δουλευες στον προηγούμενο εργοδότη μου θα σε πίστευα. Ανα 2 ημέρες μας φώναζε γτ κάναμε αυτό που μας είχε πει αλλα το ξέχναγε. Μιλάμε για διπολική διαταραχή. Του έλεγες μα κύριε τάδε εσείς μ το είπατε, ορίστε και εδώ στην ατζέντα τα δικά σας γράμματα έχω. Και απάνταγε σε φάση τι λες αγόρι μου, θα με βγάλεις ηλίθιο? Δεν ξέρω εγώ τι σου είπα να κάνεις?
filip123go Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Πωωωω μλκ είναι όλοι ίδιοι. Αν μου έλεγες οτι δουλευες στον προηγούμενο εργοδότη μου θα σε πίστευα. Ανα 2 ημέρες μας φώναζε γτ κάναμε αυτό που μας είχε πει αλλα το ξέχναγε. Μιλάμε για διπολική διαταραχή. Του έλεγες μα κύριε τάδε εσείς μ το είπατε, ορίστε και εδώ στην ατζέντα τα δικά σας γράμματα έχω. Και απάνταγε σε φάση τι λες αγόρι μου, θα με βγάλεις ηλίθιο? Δεν ξέρω εγώ τι σου είπα να κάνεις? Spoiler Πωωω ρε φίλε!! Και στη δική μου 1η δουλεία σε μικρή οικογενειακή επιχείρηση ακριβώς τα ίδια. 10 μήνες άντεξα και δεν ξανα-πατάω σε μικρή επιχείρηση. Πολυεθνικές και πάλι πολυεθνικές μέχρι να μάθουν κάποιοι να φέρονται. Για την ιστορία η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει πλεον κλείσει. Όσο ήμουν εγώ εκει (10 μήνες) απασχολούσε 3 υπαλλήλους τη φορά και είχε αλλάξει 8 υπαλλήλους . Ts καλή αρχή να έχεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα