Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Καλημέρα.  

Δουλευω σε καποια εταιρια εδω και δεκα μηνες. Προχτες πηγα μιλησα σε αλλη δουλεια.,γιατι από τον δευτερο μηνα ηθελα να φυγω, αλλα δεν εβρισκα κατι.

Τα αντικειμενα των εταιριων εντελως διαφορετικα. Στην πρωτη ειμαι υπευθυνος παραγωγης και στην αλλη πωλητής λιανικής, που δεν το εχω κανει ποτε, με προοπτικες εξελιξης.

Οι ωρες εργασιας και μερες ίδιες.

Το διλλημα μου ειναι οτι στην πρώτη δεν εχω κανεναν καποιον απο το κεφαλι μου,  στην δευτερη θα μαι ενας πωλητης λιανικής με οτι συνεπαγεται αυτο.

Τα λεφτα ειναι ιδια, 900€, η δευτερη ομως δινει 780€ συν 120 καρτα για σουπερ μαρκετ που δεν μου εχει ξανατυχει αυτο, αν πχ τα δωρα θα ναι μαζι με την καρτα.

Ο λογος που ψαχνομαι ειναι γιατι το κλιμα στην πρωτη ειναι πολυ εχθρικο και πιεστικο, συν οτι η δευτερη ειναι διπλα στο σπιτι μου. 

Τι γνωμη εχετε; θα ρισκαρατε? 

Και οι δυο εχουν κοινο αντικείμενο στον τομεα που ασχολουμε.

Στη θέση σου δεν θα άλλαζα για τη συγκεκριμένη που βρήκες τώρα. Τα 120 που δίνει σε κουπόνια δεν θα είναι μέσα στα δώρα και αν θέλει στα σταματάει όποτε θέλει. Τα 120 αυτά τα χρησιμοποιείς μόνο σε σούπερ ή όπου αφήνει η κάρτα, ενώ στην τωρινή σου δουλειά, τα κάνεις ό,τι θέλεις! Στην 1η είσαι υπεύθυνος, στη 2η απλός πωλητής. Η πίεση θα είναι χειρότερη στη 2η και δεν ξέρεις τι κλίμα θα έχεις και εκεί. Όσο για την απόσταση, πόσο μακριά είναι η τωρινή σου δουλειά? Πόσο χαλάς σε χρόνο & χρήμα για να πας και να γυρίσεις? Αξίζει η αλλαγή μόνο για την τοποθεσία?

• Like 1
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lyda94 είπε

Στη θέση σου δεν θα άλλαζα για τη συγκεκριμένη που βρήκες τώρα. Τα 120 που δίνει σε κουπόνια δεν θα είναι μέσα στα δώρα και αν θέλει στα σταματάει όποτε θέλει. Τα 120 αυτά τα χρησιμοποιείς μόνο σε σούπερ ή όπου αφήνει η κάρτα, ενώ στην τωρινή σου δουλειά, τα κάνεις ό,τι θέλεις! Στην 1η είσαι υπεύθυνος, στη 2η απλός πωλητής. Η πίεση θα είναι χειρότερη στη 2η και δεν ξέρεις τι κλίμα θα έχεις και εκεί. Όσο για την απόσταση, πόσο μακριά είναι η τωρινή σου δουλειά? Πόσο χαλάς σε χρόνο & χρήμα για να πας και να γυρίσεις? Αξίζει η αλλαγή μόνο για την τοποθεσία?

Καλημερα. Η τωρινη μου δουλειά είναι χονδρικά 40 χλμ πανε ελα. Και χαλαω περιπου 120€ σε βενζινη. Μεσο ορο το μηνα.

Η αλλη μπορω να πηγαινω με τα πόδια, με το αμαξι μεχρι να το αναψω εφτασα.

Τα κουπονια με προβληματισανε και μενα. Αλλο να διαχειριζεσαι οπως τα θες τα χρηματα σου. 

Αυτος μου δινει τον βασικο μισθο και επιταγη που εγω μπορει να μην ψωνιζω καν απο σουπερ, αλλα να με τα φέρνουν.  

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lyda94 είπε

το κλιμα στην πρωτη ειναι πολυ εχθρικο και πιεστικο,

Φιλε μου αυτο ειναι κατι πολυ βασικο 

Περναμε στη δουλεια 8-10 ωρες καθε μερα,αν βγαλουμε τις ωρες υπνου, δεν μενουν πολλες,γιατι να περνανε ετσι επωδυνα οι μερες;

Αυτα χωρις να εχω την παραμικρη ιδεα για το ποια ειναι τα προβληματα τωρα (και ποσο μπορει να φταις εσυ) και ποια μπορει να ειναι στη νεα δουλεια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Φιλε μου αυτο ειναι κατι πολυ βασικο 

Περναμε στη δουλεια 8-10 ωρες καθε μερα,αν βγαλουμε τις ωρες υπνου, δεν μενουν πολλες,γιατι να περνανε ετσι επωδυνα οι μερες;

Αυτα χωρις να εχω την παραμικρη ιδεα για το ποια ειναι τα προβληματα τωρα (και ποσο μπορει να φταις εσυ) και ποια μπορει να ειναι στη νεα δουλεια

Στην νεα δουλειά οπως σε καθε δουλειά καινούργια ολα κυλανε ομαλα, χωρις πολλες απαιτήσεις.  Μετα αρχίζουν τα παρατραγουδα. 

Τωρα στην τωρινη δουλειά υπαρχουν προβλήματα απο αλλα τμηματα που συνδεόμαστε μερικες φορες και μπορει να βρεθω να απολογουμε εγω γιατι αργει ο αλλος. 

Επειδη στο δικο μου κομματι το κοντρολαρω καλα, μου λενε πανε και εκει βοηθα, σίγουρα αυτο θα υπαρχει και στην αλλη δουλεια.

Εχω διαπιστώσει οσο τρέχεις και οσο νοιαζεσαι τοσο πιο πολυ χωσιμο πεφτει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

αυτο μπορεις να το δεις οπως το λες μπορεις να το δεις και αλλιως,οτι αναγνωριζεται η αποτελεσματικοτητα σου

καθε νομισμα εχει δυο οψεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Καλημερα. Η τωρινη μου δουλειά είναι χονδρικά 40 χλμ πανε ελα. Και χαλαω περιπου 120€ σε βενζινη. Μεσο ορο το μηνα.

Η αλλη μπορω να πηγαινω με τα πόδια, με το αμαξι μεχρι να το αναψω εφτασα.

Τα κουπονια με προβληματισανε και μενα. Αλλο να διαχειριζεσαι οπως τα θες τα χρηματα σου. 

Αυτος μου δινει τον βασικο μισθο και επιταγη που εγω μπορει να μην ψωνιζω καν απο σουπερ, αλλα να με τα φέρνουν.  

αρα οικονομικα σου ερχεται μια ή αλλη! σκεψου το καλα πριν παρεις τις αποφασεις σου! ρωτα γενικα για την αλλη εταιρεια τι παιζει και αν δεις οτι ειναι θετικα τα πραγματα, πηγαινε αν εισαι τοσο δυσαρεστημενος με την 1η.

26 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Στην νεα δουλειά οπως σε καθε δουλειά καινούργια ολα κυλανε ομαλα, χωρις πολλες απαιτήσεις.  Μετα αρχίζουν τα παρατραγουδα. 

Τωρα στην τωρινη δουλειά υπαρχουν προβλήματα απο αλλα τμηματα που συνδεόμαστε μερικες φορες και μπορει να βρεθω να απολογουμε εγω γιατι αργει ο αλλος. 

Επειδη στο δικο μου κομματι το κοντρολαρω καλα, μου λενε πανε και εκει βοηθα, σίγουρα αυτο θα υπαρχει και στην αλλη δουλεια.

το οτι αργουν αλλα τμηματα, δεν εχει σχεση με σενα! "εγω κανω σωστα τη δουλεια μου, δεν εχετε να μου πειτε κατι!" 

22 λεπτά πριν, vagos789 είπε

αυτο μπορεις να το δεις οπως το λες μπορεις να το δεις και αλλιως,οτι αναγνωριζεται η αποτελεσματικοτητα σου

θα συμφωνησω εδω!

Δημοσ.
Στις 19/1/2023 στις 7:21 ΠΜ, Liverpool89 είπε

Καλημέρα.  

Δουλευω σε καποια εταιρια εδω και δεκα μηνες. [...],γιατι από τον δευτερο μηνα ηθελα να φυγω, αλλα δεν εβρισκα κατι. [...]

Τα λεφτα ειναι ιδια, 900€,

56 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Δημοσ.
Στις 19/1/2023 στις 7:21 ΠΜ, Liverpool89 είπε

Καλημέρα.  

Δουλευω σε καποια εταιρια εδω και δεκα μηνες. Προχτες πηγα μιλησα σε αλλη δουλεια.,γιατι από τον δευτερο μηνα ηθελα να φυγω, αλλα δεν εβρισκα κατι.

Τα αντικειμενα των εταιριων εντελως διαφορετικα. Στην πρωτη ειμαι υπευθυνος παραγωγης και στην αλλη πωλητής λιανικής, που δεν το εχω κανει ποτε, με προοπτικες εξελιξης.

Οι ωρες εργασιας και μερες ίδιες.

Το διλλημα μου ειναι οτι στην πρώτη δεν εχω κανεναν καποιον απο το κεφαλι μου,  στην δευτερη θα μαι ενας πωλητης λιανικής με οτι συνεπαγεται αυτο.

Τα λεφτα ειναι ιδια, 900€, η δευτερη ομως δινει 780€ συν 120 καρτα για σουπερ μαρκετ που δεν μου εχει ξανατυχει αυτο, αν πχ τα δωρα θα ναι μαζι με την καρτα.

Ο λογος που ψαχνομαι ειναι γιατι το κλιμα στην πρωτη ειναι πολυ εχθρικο και πιεστικο, συν οτι η δευτερη ειναι διπλα στο σπιτι μου. 

Τι γνωμη εχετε; θα ρισκαρατε? 

Και οι δυο εχουν κοινο αντικείμενο στον τομεα που ασχολουμε.

Φίλε μου εγώ δεν θα έμενα ούτε μέρα παραπάνω σε δουλεία στην οποία δεν περνάω καλά. Η ψυχική μου υγεία αξίζει παραπάνω από τον κάθε μισθό . Εννοείται θα έβρισκα πρώτα κάτι άλλο, όπως εσύ , αλλα μόλις έβρισκα κάτι θα έφευγα (όπως και έχω κάνει άλλωστε). 

Εαν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, και δεν έχεις κανένα κομπλεξικό μανατζερ, τότε δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει κανένας στη 2η δουλειά (και σε καμία δουλειά).

Τώρα για τα tickets, παίρνω εδώ και πολλά χρόνια. Τα 120 tickets φεύγουν για πλάκα μέσα στο μήνα είτε σε super market είναι σε φαγητό και καφέδες. Επίσης , fun fact που δεν το ξέρουν πολλοί: Μπορεις να περάσεις την κάρτα ticket restaurant μέσα στο Wolt και να αγοράσεις οτιδήποτε θέλεις μέσω του Wolt. 

Τέλος, εαν δεν σου αρέσει ούτε αυτή η δουλειά, μπορείς πάντα να πας στην επόμενη. 

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν φοβάμαι μην δεν τα καταφερω, αυτο στο προγραμμα ειναι και η ζωη παντα δεν σου δινει επιτυχιες.

Ειναι οτι στην δουλεια που ειμαι αν και μπορω να την διαχειριστώ, υπαρχουν ατομα που ειτε βαριούνται να δουλέψουν,  ειτε δεν ξερουν και η μπίλια πεφτει σε μενα ή  στον εκαστοτε υπευθυνο, χωρις ο υπαλληλος να εχει καποια ευθυνη για την αγνοια του. 

Το αφεντικό αναλογος την κατασταση που επικρατει στην δουλειά μιλαει με γλυκολογα ή πιεστηκα.

Οπως σημερα ρωταει εναν υπαλληλο που προετοιμαζει τις παραγγελίες σε αλλο ποστο εν τω μεταξυ, η ταδε παραγγελία είναι ετοιμη, του απανταει φοβισμενα δεν ξερω δεν με εχει πει καποιος κατι.  Τυχαινει εκεινη την ωρα να περναω απο κει. Με φωναζει, καλα εδω θα ερθει το φορτηγό και δεν ξερει τι να ετοιμασει. Γυρναω και λεω σε ενα λεπτο θα σε απαντησω, παω περνω το παραγγελιοχαρτο βλεπω τι θελει και τα πραγματα ηταν εκει μπροστα τους ετοιμα για τσεκαρισμα και ετικετες.

Οταν ηρθε ο υπεύθυνος του τμηματος του αναφερα το σκηνικο και μου λεει να αυτα δεν μπορω, απο χτες τα εχω ετοιμα, τον ειπα, τον πηρα τηλεφωνο το πρωι τι να κανει και οταν το ρωτησε ειπε δεν ξερω? Του λεω ναι και τρεχανε εμενα.

Υπαρχει ενα μοτιβο εγω τα λεω στον σκυλο μου και ο σκύλος στην ουρα του.

Δημοσ.

Μην πέσεις στην παγίδα με τα κουπόνια, τον έχουμε φάει όλοι.

σημερα τα δίνει αύριο όχι γιατί έτσι γουστάρει δεν έχει υπογράψει τίποτα δεν είναι αύξηση δεν υπάρχει σύμβαση τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Υποψιν τα κουπονια μπορειτε να τα αναγραψετε και στην συμβαση. Ετσι ειναι και σε εμενα. Ειναι νομιμα και προφανως δεν τα εχεις στα δωρα.

Δημοσ.

Αρα τα κουπονια ειναι στην διαθεση του εργοδοτη. Χωρις να αθροιζονται στα δωρα.

Λογικα θα τους παρω δευτερα να τους πω οτι ευχαριστώ για την ευκαιρια αλλα δεν μπορω κυρίως λογο χρηματων και δευτερον αν ημουν 25 χρονων ισως να το ρισκαρα για να μαθω σε αυτον τον τομεα. 

Εχω εμπειρία αλλα σε αλλο αντικειμενο. Και ας εχει να κανει με υλικα που τα γνωριζω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, runner69 είπε

Υποψιν τα κουπονια μπορειτε να τα αναγραψετε και στην συμβαση. Ετσι ειναι και σε εμενα. Ειναι νομιμα και προφανως δεν τα εχεις στα δωρα.

δεν ειπαμε οτι ειναι παρανομα αλλα ακυρωνετε στο δευτερολεπτο. Και σου πουλανε το παραμυθι οτι σου δινω κουπονια γιατι αν σου εδινα αυξηση θα σου ετρωγε το φπα ενω τωρα εχεις 60 ευρω στην τσεπη. τελεια λεμε, μετα απο 3 μηνες σορρυ δεν βγαινουμε αλλο. αν ηταν αυξηση δεν μπορουσε να την ειχε παρει μονομερως.

μην την πατατε με τα κουπονια, ειναι το τυρακι που δινουν αλλα εχει φάκα τεράστια

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

δεν ειπαμε οτι ειναι παρανομα αλλα ακυρωνετε στο δευτερολεπτο. Και σου πουλανε το παραμυθι οτι σου δινω κουπονια γιατι αν σου εδινα αυξηση θα σου ετρωγε το φπα ενω τωρα εχεις 60 ευρω στην τσεπη. τελεια λεμε, μετα απο 3 μηνες σορρυ δεν βγαινουμε αλλο. αν ηταν αυξηση δεν μπορουσε να την ειχε παρει μονομερως.

μην την πατατε με τα κουπονια, ειναι το τυρακι που δινουν αλλα εχει φάκα τεράστια

Γιατι αν ηταν μισθος και οχι κουπονια , δεν ακυρωνεται στο δευτερολεπτο η συμβαση τον πρωτο χρονο; Και δεν ειναι φπα αλλα τεσπα. Δειξε μας την τεραστια φακα γιατι τοσα χρονια δεν την εχω δει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, runner69 είπε

Γιατι αν ηταν μισθος και οχι κουπονια , δεν ακυρωνεται στο δευτερολεπτο η συμβαση τον πρωτο χρονο; Και δεν ειναι φπα αλλα τεσπα. Δειξε μας την τεραστια φακα γιατι τοσα χρονια δεν την εχω δει.

Πώς θα αλλάξει η σύμβαση αν δεν υπογράψεις νέα;

Μόνο να σου κάνει απόλυση μπορεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...