Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Πηρα σημερα τηλεφωνο να ετοιμασουν ολα και με ριξανε ευθυνες οτι δεν φεύγουν ετσι, πως με την δικια του λογικη επρεπε να κατσω να του πω οτι καποια στιγμη θα φύγω. Καλα λεω η δικια σου λογικη με εδιωξε και ειναι το δικο σου σκεπτικο, ας ησουν εσυ υπαλληλος και να εκανες σωστα την δουλεια σου, μετα ας ανεχοσουν τα παραπανω λόγια. Επειδη η δικια μου λογικη δεν το ανεχεται εφυγα. Απλα θελω να σαι σωστος απεναντι στις υποχρεωσεις σου. Το κερασακι στην τουρτα, περνανε εναν ελεγχο τωρα που πρεπει να παρουσιασουν καποια χαρτια, με την υπογραφη μου και την παρουσια καποιου σαν εμενα, τωρα ας τρεξει. 3
StamTheMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Λαθος γιατι; επρεπε να μεινω ακομα; να βγαζω τα νευρα μου αλλου; κανεις δεν με φταιει σε κατι, ειδικα οταν μπορω να το αλλαξω. Επρεπε να εχεις φυγει απο καιρο,αλλα με απολυση,οχι με παραιτηση. Κανε τα νομιμα επανω στη δουλεια σου και οτιδηποτε αλλο γραφτο στα @@ σου και φωναζε το κιολας. Εαν το κανεις επιτηδες να μη δουλευεις,για να σε διωξουν και να παρεις αποζημιωση,μπορουν να πατησουν σε αυτο. Εγω οταν ηθελα να φυγω απο μια εταιρια που μου ειχε αλλαξει το ωραριο απο ενιαιο σε σπαστο,ενω ειχαμε συμφωνησει αλλα,απλα σταματησα να κανω οτιδηποτε δεν ηταν μερος της δουλειας μου. Κοινως εκοψα το "φιλοτιμο" και το να δηλωνω εθελοντης σε οτι ζητουσαν,και οταν απαιτουσα να κανω το οτιδηποτε περαν της δουλειας μου,τους ακυρωνα με εντονο τροπο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από StamTheMan 2
Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Επρεπε να εχεις φυγει απο καιρο,αλλα με απολυση,οχι με παραιτηση. Κανε τα νομιμα επανω στη δουλεια σου και οτιδηποτε αλλο γραφτο στα @@ σου και φωναζε το κιολας. Εαν το κανεις επιτηδες να μη δουλευεις,για να σε διωξουν και να παρεις αποζημιωση,μπορουν να πατησουν σε αυτο. Εγω οταν ηθελα να φυγω απο μια εταιρια που μου ειχε αλλαξει το ωραριο απο ενιαιο σε σπαστο,ενω ειχαμε συμφωνησει αλλα,απλα σταματησα να κανω οτιδηποτε δεν ηταν μερος της δουλειας μου. Κοινως εκοψα το "φιλοτιμο" και το να δηλωνω εθελοντης σε οτι ζητουσαν,και οταν απαιτουσα να κανω το οτιδηποτε περαν της δουλειας μου,τους ακυρωνα με εντονο τροπο. Οταν ετσι οπως φερεσαι στους αλλους, το θεωρεις λογικο και νορμαλ, δεν νομιζω να σε νοιαζει αν τον αλλον τον μειωνεις με αυτα που λες, πως το λες και σε ποιον. Αν τον προσβαλεις σαν ατομο, σαν προσωπικοτητα. Εγω εκει μεσα εκανα πολλα οπως λες με βαση το φιλοτιμο ή με το σκεπτικο πρεπει να βγει η δουλεια, ειτε εχω λιγοτερα ατομα θα δουλεψω και γω πιο πολυ, θα τους ζορισω ολα. Μερικες φορες καθομασταν παραπανω ωρες να βγει οι δουλεια του, γιατι πιεζε τα πραγματα, δεν αφηνε να το διαχειριστει ο υπεύθυνος, οι υπαλληλοι που εμεναν την επομενη μερα επαιρναν στο χερι 10€ την ωρα, το δεκαρικο ηταν η χαμηλοτερη αμοιβη και γω που συντονιζα ολη την ομάδα,ήμουν εκει ολη την ωρα, δεν ειπε ουτε μια φορα ενα ευχαριστώ που εκατσες, να δωσει κατι,τιποτα, θεωρουσε πως ηταν υποχρεωση μου να κατσω. Μετα απλα δεν καθομουν και θυμωνε. Πολλοι εκει λεγανε οτι αν δεν ειμαι εγω εκει, δεν βγαινει η ίδια δουλεια. Τωρα θα βγω και φταιχτεις, πως τους παρατησα και δεν φερθηκα σωστα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από Liverpool89
Dantε Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Αν ηταν λιγοτεροι σαν εσενα, το εργασιακο θα ηταν καλυτερα. 1 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν ηταν λιγοτεροι σαν εσενα, το εργασιακο θα ηταν καλυτερα. Ναι θα παω αυριο να του ζητησω συγνωμη και να του πω δεν θελω ουτε δωρα, επιδοματα απο δω και περα και να με φερεται σαν σκουπιδι. Α και το μαστιγιο, να μας βαζει στον ισιο δρομο.
Dantε Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ουτε που καταλαβες τι σου εγραψα. Αυτο που σου εγραφαν τοσο καιρο οι αλλοι, αλλα με διαφορετικο τροπο.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Ουτε που καταλαβες τι σου εγραψα. Αυτο που σου εγραφαν τοσο καιρο οι αλλοι, αλλα με διαφορετικο τροπο. Μπορει να μην το καταλαβα καλα εγω. Αν εννοούσες να μην καθομουν στην δουλεια που επελεξα και να εφευγα. Ηταν ρισκο που πηρα και μετα απο 9 μηνες περιπου αποδείχτηκε οτι εδωσα απλα μια παραταση σε μενα. Να παιρναω τα ιδια. Εδω μου ειπε σημερα οτι δεν φερονται ετσι. Ξερω οταν παω οτι παλι θα προσπαθησουν να αποδειξουν οτι δεν ημουν εγω ο σωστος.
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μπορει να μην το καταλαβα καλα εγω. Αν εννοούσες να μην καθομουν στην δουλεια που επελεξα και να εφευγα. Ηταν ρισκο που πηρα και μετα απο 9 μηνες περιπου αποδείχτηκε οτι εδωσα απλα μια παραταση σε μενα. Να παιρναω τα ιδια. Εδω μου ειπε σημερα οτι δεν φερονται ετσι. Ξερω οταν παω οτι παλι θα προσπαθησουν να αποδειξουν οτι δεν ημουν εγω ο σωστος. Καλησπέρα φίλε. Είσαι 34 χρόνων. Έχεις πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχολείσαι από το να αναλώνεσαι για ένα ζήτημα που έληξε και μάλιστα από επιλογή σου. Προχώρα για καλύτερες δουλειές και καλύτερες ημέρες...τόσο απλά....δεν το λέω επικριτικά αλλά τελείως φιλικά...σε λίγο καιρο θα δεις πόσο καλύτερα θα είσαι... 2
tzitzikas2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Μερικες φορες καθομασταν παραπανω ωρες να βγει οι δουλεια του, γιατι πιεζε τα πραγματα, δεν αφηνε να το διαχειριστει ο υπεύθυνος, οι υπαλληλοι που εμεναν την επομενη μερα επαιρναν στο χερι 10€ την ωρα, το δεκαρικο ηταν η χαμηλοτερη αμοιβη και γω που συντονιζα ολη την ομάδα,ήμουν εκει ολη την ωρα, δεν ειπε ουτε μια φορα ενα ευχαριστώ που εκατσες, να δωσει κατι,τιποτα, θεωρουσε πως ηταν υποχρεωση μου να κατσω. Μετα απλα δεν καθομουν και θυμωνε. Σε βιομηχανία δούλευες? Μήπως σε θέση εργοδηγού ή μηχανικού παραγωγής? Γιατι την βιομηχανία την παντρεύεσαι. Σε συνέντευξη σε σχετικά μεγάλη βιομηχανία που είχα πάει παλιά μου είχαν πει οτι θα πρέπει να είμαι stand by ακόμα και το ΣΚ 24h/365d.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Σε βιομηχανία δούλευες? Μήπως σε θέση εργοδηγού ή μηχανικού παραγωγής? Γιατι την βιομηχανία την παντρεύεσαι. Σε συνέντευξη σε σχετικά μεγάλη βιομηχανία που είχα πάει παλιά μου είχαν πει οτι θα πρέπει να είμαι stand by ακόμα και το ΣΚ 24h/365d. Ο φιλος αν θυμαμαι καλα την ιστορια επαιρνε κανα 800αρι και τον πηγαν με τα χιλια ζορια 1100 η κατι σχετικο. Καμια βιομηχανια δεν παντρευεται με μισθο γραμματεα. Αν θελουν γαμο ας εδιναν την καταλληλη προικα. Φιλε δες το ως ενα μαθημα αυτο. Οταν νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα να φευγεις τον καταλληλο χρονο και οχι να κλωτσας το τενεκεδακι για κανα χιλιομετρο. Ειδικα στις μερες που που υπαρχουν αρκετες θεσεις εργασιας. Χρωστας στον εαυτο σου το καλυτερο, δεν χρωστας σε κανεναν κερατα εργοδοτη ΤΙΠΟΤΑ. 3
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Ο φιλος αν θυμαμαι καλα την ιστορια επαιρνε κανα 800αρι και τον πηγαν με τα χιλια ζορια 1100 η κατι σχετικο. Καμια βιομηχανια δεν παντρευεται με μισθο γραμματεα. Αν θελουν γαμο ας εδιναν την καταλληλη προικα. Καλά 800 ακόμα και 1100 για βιομηχανία είναι τρίχες 1
Dantε Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλά 800 ακόμα και 1100 για βιομηχανία είναι τρίχες Μπα. Δυστυχως στην Ελλαδα η φαση τωρα ειναι που τα κοστη γιναν ευρωπαικα αλλα οι μισθοι εχουν μεινει πισω.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Σε βιομηχανία δούλευες? Μήπως σε θέση εργοδηγού ή μηχανικού παραγωγής? Γιατι την βιομηχανία την παντρεύεσαι. Σε συνέντευξη σε σχετικά μεγάλη βιομηχανία που είχα πάει παλιά μου είχαν πει οτι θα πρέπει να είμαι stand by ακόμα και το ΣΚ 24h/365d. Καλημερα. Ναι σε βιομηχανία δουλευα. Υπευθυνος παραγωγης ταχα, δηλαδη οποτε τους βολευε να δωσουν ευθυνες καπου, οτι κατι δεν παει καλα. Στην ουσια ομως εκανα τα παντα για να βγει η δουλεια. Εμπειρια ειχα πανω σε ολα οσα ζητουσαν να κανω και με το παραπανω, που μερικες φορες τα προβληματα που αντιμετωπιζα, μου φαινοταν σε μενα απλα, ενω σε αυτούς κατι τεραστιο. Η συμφωνια ηταν να ξερω τι παραγγελιες τρεχουν και να οργανωνω το προγραμμα ωστε να βγαινουν στην ωρα τους και να βαζω σε λειτουργια την γραμμη, χωρις να αγγιζω κατι, μονο αν χρειαστει να επεμβαινω. Αλλα παντα με αφηνανε με λιγοτερα ατομα, η γραμμη για να δουλέψει σωστα ηθελε 5 ατομα ας πουμε, με δινανε 3 και υπολογιζανε σαν 4ο εμενα, πολλες φορες ελεγα φερε μου τα ατομα που πρεπει, να βγει η δουλεια σωστα και να μην πιεζονται ολοι παραπανω. Η δικαιολογια ηταν καιγομαι να γινει το αλλο πρωτα. Στο τελος με ρωτουσανε πως πηγε τους ελεγα και η απαντηση ηταν λιγα πραγματα κανατε. Τυχαινε μερες που ελειπα για προσωπικους λογους, δεν βγαζανε ουτε την μιση δουλεια και συνεχεια τηλεφωνο, πως να κανουμε το ενα, πως το αλλο. Παραδειγμα ηταν να βγαλω παραγγελία με 10 παλετες βαζα που ηθελε 6 ατομα να ναι εκει να ξερουν, για να τρεχει το πραγμα σε δυο βαρδιες εβγαινε, μου δίνει τα 3 ατομα του λεω δεν βγαινει ετσι, απο χτες στο ειπα, δεν μπορω να κανω κατι αλλο μου λεει, τρεχουν και αλλα πραγματα, δεν θα τους παρεις ολους εσυ. Εκατσα να βοηθησω,βγαλαμε τις 6, σε κουβεντα που εκανα με εναν παλιο με ειπε 6 παλετες σε μια βαρδια δεν εβγαλαν ποτε. Την επομενη μερα δεν βοηθησα να δω και βγαλανε 3 με το ζορι και αρχισε να φωναζει, οτι σημερα δεν καναμε τιποτα, αν ηταν να μην το ξεκινουσες. 11 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Ο φιλος αν θυμαμαι καλα την ιστορια επαιρνε κανα 800αρι και τον πηγαν με τα χιλια ζορια 1100 η κατι σχετικο. Καμια βιομηχανια δεν παντρευεται με μισθο γραμματεα. Αν θελουν γαμο ας εδιναν την καταλληλη προικα. Φιλε δες το ως ενα μαθημα αυτο. Οταν νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα να φευγεις τον καταλληλο χρονο και οχι να κλωτσας το τενεκεδακι για κανα χιλιομετρο. Ειδικα στις μερες που που υπαρχουν αρκετες θεσεις εργασιας. Χρωστας στον εαυτο σου το καλυτερο, δεν χρωστας σε κανεναν κερατα εργοδοτη ΤΙΠΟΤΑ. Χτες που τον πηρα τηλεφωνο, με ειπε κιολας οτι δεν φευγουν ετσι, χωρις να δωσουν ενα περιθωριο καποιον ημερων. Τον λεω σωστα τα λες οταν φερεσαι οπως πρεπει, οταν δεν φερεσαι, εχεις αυτα τα αποτελέσματα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από Liverpool89 4
greengr21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Αδερφε εφοσον εφυγες εγω θα επαιρνα τηλ το αφεντικο μονο να μου δωσει το τηλ του λογιστη του για τα υπολοιπα δωρων κτλπ.Γενικα πρεπει να αλλαξεις νοοτροπια τελειως σε καποια θεματα της εργασιας σου αλλα καταλαβαινω οτι τα γραφεις εδω κυριως να τα βγαλεις απο μεσα σου,χωρις παρεξηγηση. 2
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Παραδειγμα ηταν να βγαλω παραγγελία με 10 παλετες βαζα που ηθελε 6 ατομα να ναι εκει να ξερουν, για να τρεχει το πραγμα σε δυο βαρδιες εβγαινε, μου δίνει τα 3 ατομα του λεω δεν βγαινει ετσι, απο χτες στο ειπα, δεν μπορω να κανω κατι αλλο μου λεει, τρεχουν και αλλα πραγματα, δεν θα τους παρεις ολους εσυ. Εκατσα να βοηθησω,βγαλαμε τις 6, σε κουβεντα που εκανα με εναν παλιο με ειπε 6 παλετες σε μια βαρδια δεν εβγαλαν ποτε. Την επομενη μερα δεν βοηθησα να δω και βγαλανε 3 με το ζορι και αρχισε να φωναζει, οτι σημερα δεν καναμε τιποτα, αν ηταν να μην το ξεκινουσες. Δηλαδη ησουν head of operations και εργατης ταυτοχρονα? Και αυτα για χιλιαρικο plus? Και σου φωναζανε? Ρε φιλε εισαι στην ευχαριστη θεση να πεις οτι χειροτερο εργοδοτη δεν θα βρεις ευκολα. Φιλοι αποφοιοι σε αναλογους ρολους ξεκινανε με χιλιαρικο, οχι εσυ με την εμπειρια σου. Θα βρεις κατι καλυτερο σιγουρα. Απλα πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο σου να εισαι πιο υποψιασμενος και να εχεις ξεκαθαρη στρατηγικη εξοδου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα